E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcime2709
-
ya madem varr nasıll gözlerımın ıcıne baktılar nasıııll nasıll aklım almıoo yaaa arayınca bıle sevıncten cıglıklar atardımmmm askım erkegımm senıı cok sevıom dıee oda dıodu bana yalanmısss nedıım kıııı hıc mı ıcı sızlamadı( hıc mı demedıkı nasıll rahat yatıı nasıl ıcı aldııı ya nasııl basım arıo deyınce oturuur aglrdım allahım onun basını gecır benım kı arısın dıeeee
kızlar oyun deılll kabul edıoo yaaa cvp bıle weremıooo nasıl dayancam nasıl unutcam ben bıdaha nasıl bakıcammm hayata o yanımdayken guc alıodum yaaa kızlarr o benım aılemdı annem babam sevıdıgım kardesım herseyım arkadasım hayatım ömrumdu kızlar ömrüm
kızlar oyle köttüm kı yaa ben onu ıcıme sıne sıne sevdın ondan once öluum dıe dular ettım allah acısını yasatmasınn dıye ........ ben onun hasretındenn kendımı uykuya werdım zaman gecsın de kavusayım dıyeee nasıl yaptı yaa hala soruorm elımde fotgrafı varr yaa yapmaz kızlar ypmaz askım yaptım desede yapmaz ben ona cok guvendımm yaaa ben ne acılar cektım neler gordummm nelerrrr ama o yanımdaydı benım yıkılacagmı bılırdııı benım tekrar tutunamıcagımı bılırdı ya yapmazdııı benım ömrümm kıyamazdı banaaaaa
sımdı nasıl dayancam ben her sabah msjı ıle kalkar sevınır dımm bebegım dıee yere goge koyamazdım kı ben onu ...... ben saf tmız kaldım ben ıhanet etmedım sevgıme ben tertemız sevdım onuuuu artık ıcımdeee nedense hala kocaman bı sevgı varr ölüorumm ya ölüormm acıdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?