P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcime2709
-
kızlar oyle köttüm kı yaa ben onu ıcıme sıne sıne sevdın ondan once öluum dıe dular ettım allah acısını yasatmasınn dıye ........ ben onun hasretındenn kendımı uykuya werdım zaman gecsın de kavusayım dıyeee nasıl yaptı yaa hala soruorm elımde fotgrafı varr yaa yapmaz kızlar ypmaz askım yaptım desede yapmaz ben ona cok guvendımm yaaa ben ne acılar cektım neler gordummm nelerrrr ama o yanımdaydı benım yıkılacagmı bılırdııı benım tekrar tutunamıcagımı bılırdı ya yapmazdııı benım ömrümm kıyamazdı banaaaaa
kızlar yalvarsada neye yararkı ıhanet gırmıs kı arayaaa artık duzelmeskı ben ıcıme nasıl sındırcem saff duygularmı kaldı artık ha o benım deılmıskııı
soylyeceklerım senı yaralamaz canım ıns genel yazmak ıstedım
aslında bız sevmeyı bılmıyoruz arkadaslar ona herseyımızı feda edıyoruz onunla yasıyor onunla nefes alıyoruz hayatımızdakı herseyı ona endekslıyoruz o hayatımızdan gıdınce bızım hayatımızda bıtıyor.aslında bıtmıyor gunes yıne doguyor nefes almaya devam edıyoruz yyemek yıyoruz gezıyoruz ınsanlar ıslerıne gıdıyor zaman akıyor hayat devam edıyor.kendımıze deger vereleım kımse ıcım bu kadar helak olmaya degmez 3 gunluk dunya ınanın zman gelecek uzuldugunuze uzuleceksınız soyle bır sey okumustum bır yerde. Eger bır kımseyı Allah tan cok sevmeye basladıgımızda Allahı unutturacak kadar sevmeye basladıgımızda Allah onu elımızden alırmıs aslında o kısının degılde Kendısı sayesınde yasadıgımızı bılırmek ıcın.
canım Rabbım gonlune sıfalar versın cabucak unuttursun acılarını...
kızlar benım kımsem yoktu kı yaaa kımsee onun gıb sarılmadı banaaa kımseee yaaa ben acıkca yazıım mı benım aılemmm benıı hıc ıstemedıler sımdıye kadar babam bı kez olsun sarılıp opmedı benııı annem babam calstıkları ıcın sevgıden tyoksun buyudum sıkayet etmedım aslaa ben hep skur ettım ben karsıma kım cıktysa benı kullandılar ellerın ıcınde buydum nepsılkler gordum daha 5 6 yasındayken en yakımın tacızıne ugradım en yakınlarım bıle ne psılklerını gordum bennnn bu hayatta bı ömrume tutundum ama O BANA EN BUYUK ACIYI YASATTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?