Aldatıldım :(

eğer irtibatları kesilmisse bile bir süreliğine kesilmistir sular durulunca belkide baslarlar tekrar ama bilmiyorum genelde yorum yaparım sans ver derim nacizane fkrim olarak ama bu olayda bilemiyorum seni çok aşşsalamış ve senin gercekten psikolojin bozulmus ve esin sana iyi gelmiyor...

yahu ..moralini bozmak istemem ama .. ben düşününce burada tek mesele aldatmak aldatılmak değil diyorum.. yani .. daha gençsin .. bir rahatsızlık geçmiş başından .. onda da senden "iğrendiğini" söylemiş .. yarın öbür gün yaşın biraz daha ilerlediğinde , hastalandığında gerçekten yanında olacak biri mi sence? .. bilemiyorum .. "ailende" yanındaysa ..

aldatmak sadece cinsel ilişki demek degilki.baskasına yan gözle bakıp,ask,hoslanma gibi seyler hissediliyorsa bu aldatmaya ve aldatılmaya yeterli.sonucta bir kalbe iki ask sıgmazsenağlama

tabi bunlar hep düşünmem gereken şeyler ve çok mantıklı. peki mesleğinle ilgili olarak bir soru sorsam boşanmaya karar verirsem ve mahkemede yine kabul etmezse nasıl ispatlayacağım? mesajlar elimde değil onun telefonundaydı ve sildi tabiiki sadece bana yazdığı özürler var yazıştığını kabul ediyor ama daha fazlası olmadı diyor yeterli olur mu?

Ben biraz kati seyler yazabiliirim ..
Mesajlarini gormussunuz neden numaralari almadiniz neden kadinla konusmadiniz
Daha oncede suphelenmissiniz..
Bizim kadinlarimiz arastirmak yada zekice davranmak yerine saf saf eslerine soruyorlar
sonra birsuru yeminler yalanlar dolanlar..

yıllarıma yazık olmaz olur mu??? ben bu 7 sene içinde anorexia nervoza oldum 39 kiloya düştüm bana neyin var bile demedi de iğrençsin sana dokunmak istemiyorum dedi.

:1shok:

_Şüpheleriniz vardı:1shok:
_Rahatsızlık geçirdiniz size iğrençsin dedi:1shok:
_Şimdi mesaj yakaladınız inkar etti:1shok:

siz kanıtlarınızı bulalı çok olmuş zaten..
Umarım bundan snra mutlu olursunuz

katı şeyler yazdığınızı düşünmüyorum ama insanlar başlarına gelmeyince herşeyi çok kolay zannediyorlar. onu bulduğunuz andaki şokla çok pratik düşünemiyorsunuz benim durumumda olduğu gibi. tamam daha önceden de şüphelendiğim olaylar oldu ama yakın zamanda değillerdi ve tetikte beklemiyordum. ayrıca kadını arayıp ne soracağım?? eşimle ilişkiniz mi var mı diyeceğim?? o da 'yaa evet' demez sanırım bilemem tabi ama sanmam en azından.

bence bi kaç msj yüzünden sana affetmen için yalvaran kocandan ayrılırsan hayatın boyunca pişman olursun.tabiki bu yapılan hoş aman olsun neolucak denicek bişey deil tabiki onu süründürmelisin ama yuva yıkmak bukadar kolay olmamalı

scarpetta,eşin diğer bayana "huzur bulduğunu" söylüyor size de "senden iğreniyorum sana dokunmak istemiyorum" diyor,doğru değil mi bunlar?doğru çünkü siz yazdınız,peki canım bizden ne yapmamızı istersin sana? bunu anlayamadım, sadece paylaşmak istediysen;yaşadıklarına çok üzüldüm, bir kadın olarak yüreğim acıdı,eşinin bu kadar lakayt olması beni resmen dellendirdiklava: klava:ve senin eşini tüm olanlara rağmen sevdiğini düşünüyorum canım.Bu hayat senin arkadaşım sen nasıl mutlu olacaksan öyle karar ver.onunla mı?onsuz mu? daha mutlu olacaksın bunları düşünerek kararını netleştir.Hakkınızda hayırlısı olsun..............

badem gözlüme yani kocama tapıyorum
o dünya demek nefes demek
güzel olan herşeyo dmek
ama değil gerçekte sanalda aldatsa beni anında
BOŞARIM

valla ha yatakta yakalamışım ha msjlarını yakalamışım ben bir fark göremiyorum msjın sonu nasılsa orası olucak...bence tekrar daha üzücü bir olay yaşamadan yol yakınken ayrıl bu benim fikrim tabi karar senin ama bir kere yapan hep yaparrrrr

Bazen o kadar çok şaşırıyorum ki, ne kadar çok fark var düşüncelerimizde yurdumun kadınlarıyla... ınsan neden kızar aldatılmaya? Aptal yerine konulmak istemez de ondan. Oysa ki adam sizi düpedüz aptal yerine koymuş. Cinsellik var ya da yok çok mu fark eder? Başka bir kadını düşünmesi, yalan söylemesi bile aldatmadır. Ben olsaydım ayrılırdım, kendisine saygı duyan mantıklı her kadın da bence bunu yapmalı. Koca meraklısı ben bırakayım da elalem mi alsın diyen kadınlara aklım ermiyor. Senden gitmiş adamın artığını ne yapasın?

4 yaşındaki bebeğine üzüldüm ben ayrı ailelerin çocuklarının psikolojisi ortada..benimde bir oğlum var eşim beni mesajla aldatsaydı ki umarım böyle bişi başıma gelmez benim için biterdi ancak yavrum arada kalırdı ve o beni çok üzerdi...ama çocuğum için bile olsa beni aldatan adama katlanamazdım

beni seni ayakta alkisliyorum arkadasm. basindan gecenleride takip ettim az cok ve iste kadin budur dedim :enbuyukkk:

scarpetta arkadasim eger ailen yanindaysa ve kendi ayaklarinin uzerinde durabilecegini dusunuyorsan ayril derim ben. sana saygisi olmayan biriyle daha kac 7 yil ayni yataga bas koyabilirsin? bana göre igreniyorum demesi bile yeter ya...

sadece ilk mesajı okudum ne yaptınız son durum ne bilmiyorum aynı şey başıma gelmiş olsa ne yapardım diye düşündüm bence yanında huzur buluyorum seninle uyumak istiyorum gibi şeyleri eşimin telefonunda yakalasam bu beni seninle sevişmek istiyorum mesajından daha çok yıkardı...cinselliği belki bir kılıfa uydurup affedebilirdim ki aslında oda affedilecek birşey değil ama ortada çocuğum varsa belki bi şans daha verebilirdim, çünkü herkes öyle olmayabilir ama çevremde anne babası ayrı olan çocukların mutsuz büyüdüğünü görüyorum...çocuğum için bir şans...ama konu başkasını sevmeye gelince ki bence eşiniz o kadını seviyor(erkeklerin kolay kolay kur yapmak adına bile olsa boş yere yanında mışıl mışıl uyumak istiyorum huzur buluyorum diyebileceklerine inanmıyorum) kolay olmadığını biliyorum ama sanırım benim gururum ağır basardı ve biterdi yoksa sonsuza kadar şüpheyle yaşanmaz..öyle basitte bitmezdi tabi elimden geleni ardıma koymaz ikisinede hayatı zindan ederdim...tabi bi yerde bize demesi kolay....Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…