gitti derken senmi gönderdin eşinmi evi terketti[/QU
ben gönderdim daha doğrusu ya sen git ya ben gideyim ama seninle aynı evde durmayacağım dedim o da gitti tabi
daha önce yaptığını kanıtlama şansım olmadı ama bu bir kaçamaktan farklı sanki...duygusal bir bağ var resmen mesajlarda...fiziksel bişey yada sadece seks diyemeyeceğim hoş sadece seks olsa onu da affetmek kolay değil ama bu kadınla duygusal paylaşım var ve ben farkettiğim için kesildi belki de kesilmedi bilemiyorum çünkü kocam evden gitti.
yahu ..moralini bozmak istemem ama .. ben düşününce burada tek mesele aldatmak aldatılmak değil diyorum.. yani .. daha gençsin .. bir rahatsızlık geçmiş başından .. onda da senden "iğrendiğini" söylemiş .. yarın öbür gün yaşın biraz daha ilerlediğinde , hastalandığında gerçekten yanında olacak biri mi sence? .. bilemiyorum .. "ailende" yanındaysa ..
yıllarıma yazık olmaz olur mu??? ben bu 7 sene içinde anorexia nervoza oldum 39 kiloya düştüm bana neyin var bile demedi de iğrençsin sana dokunmak istemiyorum dedi.
Ben biraz kati seyler yazabiliirim ..
Mesajlarini gormussunuz neden numaralari almadiniz neden kadinla konusmadiniz
Daha oncede suphelenmissiniz..
Bizim kadinlarimiz arastirmak yada zekice davranmak yerine saf saf eslerine soruyorlar
sonra birsuru yeminler yalanlar dolanlar..
Kolay mı yuva dağıtmak..Annem bu üzden babamdan ayrıldı.Babam hala öyle bir şe yoktu der. Şimdi dönse geri barışır ama babam yeni düzen kurdu başkasıyla evli..Aman yaa bir msj bağır çağır günlerce kavga et küs, vur, evden kov ne bileyim yapabileceğin her eziyeti et pişman olsun ama ne olur ayrılık falan olmasın yaa.[/QUOT]
Eğer ilk kez boyle bır yakalama olayı gerceklesmısse aranızda ve eşinin sana gercekten değer verdiğine inanıyorsan arkadasın dedıklerıne katılıyorum.süründür elınden gelenı yap ama bir sans daha ver bence
Ben biraz kati seyler yazabiliirim ..
Mesajlarini gormussunuz neden numaralari almadiniz neden kadinla konusmadiniz
Daha oncede suphelenmissiniz..
Bizim kadinlarimiz arastirmak yada zekice davranmak yerine saf saf eslerine soruyorlar
sonra birsuru yeminler yalanlar dolanlar..
bence esin sadece mesajlasiyordu,
seni sevmese aldattigini kabul eder ve ayrilmakda isterdi
seni kaybetmek istemiyor bu yüzden inkar ediyorda olabilir
platonik aldatiyor diyebiliriz buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?