aldatıldım

gunyil

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
753
720
303
mrb arkşlar çok çok sevdiğim uğruna herseyimi feda ettiğim nişanlım megersem beni 2 aydır başka bi kzıla aldatıyomuş kızndan bundan haberi yokk ayrıldık demişş ve içim kan ağlıyor bi yandan seviyorum ama içimdeki nefret intikam var ne olur yardım edin bana ne yapayımm

Evlendikten sonra yaşamaktansa bunu nişanlılıkta yaşaman iyi olmuş.
zararın neresinden dönsen kardır..şanslıymışsın..
ıntikam falan da besleme bence,üzülmen çok normal ama değmez emin ol.sen kendini yıprattığınla kalırsın..
Sen önüne bak ve hiç muhattap olma sakın..geçmiş olsun

Gelmiş geçmiş olsun..
İntikam almaya bile değmez böyleleri..
Siz kendi hayatınıza bakın..:teselli:

en büyük intikam unutmaktır...zihninde bir süpürge olduğunu hayal et.. ona ait ne varsa bir çalı süpürgesi ile süpür faraşa topla ve ait olduğu yere çöpe at..zihnini temizle.. ben böyle yaparım çok da işe yarıyor...

Nasıl yani kızın haberi yok. Adamın nişanlı olduğundanmı haberi yok.CADIARZU

Ne yapacam da ne demek, takibi tekmeyi basacaksın.:umursamaz:

canım bence hiç düşünmeden nişanı at ayrıl bi kaç gün canın acır üzülürsün ama zaman ilaç olur geçer yani acısı sonra iyiki bitmiş diyeceksin emin ol...kaydirigubbakcemileseni bi başka bayana tercih edecek kadar aciz demekki ,bunu kabullenme sakın düşünsene sen onu severken değer verirken o başka alemlerde gönül eğlentisi yapsın dursunalsanaalsanasmile sana yazık değilmi...gerçekten üzüldüm tahammül edilmiyor ya böyle şeyleremafoldumben

kızlar çok saolun okadar çaresiz savunmasız zayıf hissediyorumkii hala aklım almıyo bunu bana nasıl yapbildi bu adam (değil) daha 14 şubatta ilk ona msj atmışş sonra aklına ben gelmişim bana atmışş sattlerse kızl knşmuş bende hasta diye tel knşmalrını kısa tutp kapatıyodumm yaa dökümanlarda bi bakıtım benle knşmuş ardından gecenin bi sattlerine kadar onla knşmuş bu kadarmıydı ölümene seviyorum demesii ben onun iiçin ailemi karşıma almışken bu yapılırmıydı helal etmiyorum hakkımıı pişman olup özür diliyo affet diyoo sevgii bunu affedermii oda seviyodu(sözde)nasıl kıydı sevgimize aklım almıyor

Aldatıldım lafından sonra şu, seviyorum sözünü duymasam şaşardım zaten.

Onun hayatından yok olacaksın tabii sorduğun soruya bak.

ya bu kişi alyansını takmamış ee ilişki başlıyoya tabi sormuşlar öncekileri nişanlım olacak adamda vardı ama bitti demiş bu kızdan öğreniyorum affetdecek kadar gurusuz değilim ama onun canını yakmak istiyorum sadece benim gibi içi acısın

birakin gitsin ne hali varsa görsün muhattap bile olmayin terbiyesizlik bu kadaridaaa

ailesni söledim oğlunuz böle böle yaptı diye onlar bile inanamadı hala yoktur bi yanlış anlmadır diyolar garibimler dedim dökümanlar var kızı arayın sorunn nasıl güzelce sevgiliyiz diyor bi duysanız o an bittim elim ayağım tutmadı kızada bişey diyemem erkek gilzerse bekar olarak gösteririse kendini olur tabii resmen kullandı beni maddi manevii

off off.anlıyorum seni canım..henüz ilk şok dönemindesin..
merak etme geçecek..kabullenme dönemi ve affetme dönemi de gelecek.(affetme derken ne hali varsa görsün dönemi yani)...
kriz yönetimi çok önemlidir..şu anda yapman gerken gereksiz tartışmlara girmemek,nişanlınla muhattap olmamak o kadar..kesin eminsin zaten altattığından.şüphe yok.o halde nişanlının yapacağı her açıklama ve senin onu dinlemen bir umut ışığı olarak algılanacak..
Bir müddet ne onunla ne ailesiyle bağlantı kurma bence..

bırak gitsin...

acın öyle hemen geçmez bikaç güne bikaç haftaya değil daha fazla zamana ihtiyacın olacak... ama bil ki geçecek... asıl intikamı da gün gelip kafasını taşlara vurduğunda; herşey için geç olduğunu söyleyerek alırsın...

saol canım ben eminim olanlardan kendisiyle knşmadım bi kaç msjlaşma onla bitti ailesyle knşyodumki ne mal olduğunu anlasınlar diye ayrıca benim ona yapamdığımı ailesi yapsın istedim aşağılasın kızsınlar istedim ama bu uyarına uyacam artık onlarda knşmayacam

ona şunu şöledim benim sevdğim evlenmeyi düşünüğüm adam ölmüş Allah rahmet eylesin dedim senide artık tanımıyorumm

Hiç uğraşma içi acımaz acıyacak olsaydı zaten seni aldatmazdı..
Demek ki sana değer vermiyor.Sen ona neden veresinki..
Tamam suan içinin cok acıdığını tahmin edebiliyorum..
Ama zaman herşeyin ilacı günler geçtikçe içindeki bu acıda azalıcak
O yüzden değmez sen onun üzülmesi için çabalarken üzülen yine sen olucaksın
Arkana bile bakma..
Hayat güzel ve her ne olursa olsun yaşamaya değer..yerimseniben

boşuna ugrasma onla canım ınsan 7 sınde neyse 70 ıdede odur derler dogru bıgın bunu yapıyorsa sana her zaman yapıcaktır ugruna hıc ugrasma defet gıtsın bence

ben artık hiç şaşırmıyorum...

ve bence artık aldatılmadım yaşasın falan diye başlık aççılsa daha uygun olacak sanki..e nede olsa aldatılmayanlar çook daha azınlıkta...

boşuna ugrasma onla canım ınsan 7 sınde neyse 70 ıdede odur derler dogru bıgın bunu yapıyorsa sana her zaman yapıcaktır ugruna hıc ugrasma defet gıtsın bence

yok herkes demişti yaramaz insan diye işte seviyozya gözlerimi kulağımı kaptmışım o ne derse inanmışım şimdi okadar kızgınımkii nasıl böle bi insanı seçtim tercih ettim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…