mrb arkşlar çok çok sevdiğim uğruna herseyimi feda ettiğim nişanlım megersem beni 2 aydır başka bi kzıla aldatıyomuş kızndan bundan haberi yokk ayrıldık demişş ve içim kan ağlıyor bi yandan seviyorum ama içimdeki nefret intikam var ne olur yardım edin bana ne yapayımm
kızlar çok saolun okadar çaresiz savunmasız zayıf hissediyorumkii hala aklım almıyo bunu bana nasıl yapbildi bu adam (değil) daha 14 şubatta ilk ona msj atmışş sonra aklına ben gelmişim bana atmışş sattlerse kızl knşmuş bende hasta diye tel knşmalrını kısa tutp kapatıyodumm yaa dökümanlarda bi bakıtım benle knşmuş ardından gecenin bi sattlerine kadar onla knşmuş bu kadarmıydı ölümene seviyorum demesii ben onun iiçin ailemi karşıma almışken bu yapılırmıydı helal etmiyorum hakkımıı pişman olup özür diliyo affet diyoo sevgii bunu affedermii oda seviyodu(sözde)nasıl kıydı sevgimize aklım almıyor
off off.anlıyorum seni canım..henüz ilk şok dönemindesin..
merak etme geçecek..kabullenme dönemi ve affetme dönemi de gelecek.(affetme derken ne hali varsa görsün dönemi yani)...
kriz yönetimi çok önemlidir..şu anda yapman gerken gereksiz tartışmlara girmemek,nişanlınla muhattap olmamak o kadar..kesin eminsin zaten altattığından.şüphe yok.o halde nişanlının yapacağı her açıklama ve senin onu dinlemen bir umut ışığı olarak algılanacak..
Bir müddet ne onunla ne ailesiyle bağlantı kurma bence..
bırak gitsin...
acın öyle hemen geçmez bikaç güne bikaç haftaya değil daha fazla zamana ihtiyacın olacak... ama bil ki geçecek... asıl intikamı da gün gelip kafasını taşlara vurduğunda; herşey için geç olduğunu söyleyerek alırsın...
ya bu kişi alyansını takmamış ee ilişki başlıyoya tabi sormuşlar öncekileri nişanlım olacak adamda vardı ama bitti demiş bu kızdan öğreniyorum affetdecek kadar gurusuz değilim ama onun canını yakmak istiyorum sadece benim gibi içi acısın
boşuna ugrasma onla canım ınsan 7 sınde neyse 70 ıdede odur derler dogru bıgın bunu yapıyorsa sana her zaman yapıcaktır ugruna hıc ugrasma defet gıtsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?