aldatıldım

Canım yaşadığın olayın aynısını yaşadım.. Bneim tek farkı 2 ayda değil 1 yılda farketmiş olmam.. Aynı şekilde kıza ayrıldıklarını söylemiş ve benim hakkımda neler neler.. facebook hesabı vardı birlikt eresimlerimiz falan kız bunu görmüş ve demişki kıza hala peşimi bırakmıyor hala herkese birlikteyiz diyor.. Ben bu olayı öğrendiğimde o askerdeydi öğrenmemde bi arkadaşımın kardeşi sayseninde oldu.. Kız farklı bir şehirde olduğu için farketmem zor oldu tabi.. Farklı bir hat almış beyefendi kız içinde.. Unuttuğu tek şey rehberde numaraısnı gizlmemeiş olmasıydı.. Bende isim ve soyadından doğru hem diğer numarasına hemde kızın numarasına ulaştım kızla saatlerce konuştuk 1 yıldır onunlada birlikteymiş ve benim hakkımda anlattıklarını anlatsam burda eminimki inanamazsınız.. Ayrıldım tabiki ama ona bi ders verip.. Kızla buluşup bir plan yapıp onu yakaladık.. ağladı karşımızda o kadar küçüldüki bir anda gözümde ben birşey demeden bırakıp gittim onları kız ayrılamamış çok seviyorumuş .. Ama beni aramaya yalvarmaya devam etti özür dilemeler vs.. tahmin ediyorsundur hemen hemen kalıplaşmış şeyleri söyküyor çünkü bu tip erkekler Sana tek tavsiyem asla ve asla arkana bakma bitir ve yoluna devam et benim ilk ilişkimdi liseden beri ve üniversitede devam etmişti.. Ama iyikide dönmemişim şuanda o kadar mutluyumki ruh eşimi buldum ve onu tamamen sildim beynimden artık nefret bile etmiyorum belkide minnatırım ona bu sayede ömrümü tanıdığım için.. Her şerde bir hayır vardır der annem gerçektende öyle..

Çok uzattım umarım sıkılmamışsındır sadece bende yaşadığım için aynı şeyi paylaşmak istedim. Güçlü dur karşısında sen ne kadar güçlü durursan o kadar ezilir karşında.. Acın zamanla kaybolacak emin ol buna.. opuyorumnanaktan

Helal olsun sana.
Peki o simdi napiyor? Kizla beraber mi hala?
Gerci aradan baya zaman gecmistir, haberini bile almiyorsundur belki.
Iyi olmus.

Helal olsun sana.
Peki o simdi napiyor? Kizla beraber mi hala?
Gerci aradan baya zaman gecmistir, haberini bile almiyorsundur belki.
Iyi olmus.

Bildiğim tek şey hala bana ulaşmaya çalışıyor olduğu ama ulaşamıyor çünkü ne telefon numaram aynı nede internette kullandığım msn ve diğer e-maillerim..Ben zaten bu olay olduktan sonra yurt dışına gittim aileme yalvarmış numarasını verin diye, kardeşime fb dan mesajlar atmiş ailem telefonları deiştirdi vede kardeşim facebookunu kapattı.. İçine oturdum biliyorum beklemezdi benden böyle birşey çünkü hep saf ve çok seviyordum onun gözünde bir anda ayrılıp bir daha bana ulaşmamayı yaşadı hala o kızla mı bilmiyorum.. Ama tek bildiğim o kızlayken bana dönmeye çalıştığı yani rezilliğe devam etti diyebiliriz.. Bence aldatmak bir hastalık tedavi olmalı böyleleri çünkü vazgeçemiyorlar aldatmak eyleminden.. Sonradan öğrendim ki 9 yıllık ilişkimiz boyunca çok kez aldatmış beni günü birlik olsada, şuan sadece gülüyorum iyi niyetliliğime.. Geçmişe dönüp baktığımda hiç bir evgi kırıntısı yada nefret yok en ilginci ise belkide bana mükemmel bir erkeği tanıma fırsatı yaşattığı için kimbilir..
Şuan çok mutluyum önemli olanda bu:asigim:

vay be 9 yıllık bir iliskiydi hemde..
gercekten senin için hayırlısı olmuş..gercek askı bulmussun :)))
insan nasıl da konduramiyor di mı..yapmaz diyip duruyoruz..ben güveniyorum diyoruz..ama maalesef yapan o kadar güzel yapıyor ki..
ben suan kendimden çok erkek arkadasıma güveniyorum..aptallik olduğunu bile bile..ama guvenmezsem bu iliskiyi yurutemem..zaten güvenimi sarsacak en ufak bir hareketini görmedim bugüne kadar..kurcalamadim da hiç..internetle ısı olmaz..Facebook,MSN gibi seyleri yok..bu da icimi daha da bı rahatlatıyor..ama yinede belli olmaz..neler okuyoruz burda..
bir insan neden aldatır bunu anlayamıyorum..eğer baskasına gonlum kayıyorsa zaten ayrılırım..bir kalbe 2 kisi nasıl sığar??çok garip geliyor bana..
eski erkek arkadasım beni aldatmıştı..hangi arada derede kız buldu o kadar şaşırmıştım ki..zaten okulda sürekli beraberdik,kendi evi vardı bende çoğunlukla orda kalıyordum,disarda beraberdik..ama o aldatabildi..bu bile bı marifet :))) ben olsam(olmam ya hani mesela) kesin isimleri numaraları fln karıştırır elime yüzüme bulaştırırım :) bu hangi arada kız buldu,kızı tavladi,eve attı..sok olmuştum :) bir seylerin önüne asla geçemiyoruz..eğer o kisi kafasına bir şey koyduysa bir restaurant in tuvaletinde bile yapar yapacagını yani ben bunu öğrendim:)
Allah kimsenin basına vermesin böyle olayları..çok Onur kırıcı..

Bende aynı şekilde güveniyorum şuanki erkek arkadaşıma :kediediğin gibi kafaya koydularsa her şekilde yapıyorlar ne yazıkki.. Aldatırsada arkama bakmam giderim..

Daha güzel bir cevap bulamıyorum. alkisalkisalkis

canım senin yatıp kalkıp Rabb'ime şükretmen lazım seni erkenden uyandırdığı için bence Allah'ın sevgili kuluymuşsun...
sen o salakla o midesiz kızı Allah'a havale et beddua bile etme Mevlam öyle bir alır ki senin intikamını,senin yüzüğün parmağındayken bir başkasıyla fingirdemek neymiş anlar...
sen dimdik yoluna bak ama herkes bilsin çevrendeki herkese aldattığını söyle çünkü bence bu hırsızlık gibi,taciz gibi yüz kızartıcı,aşağılık insanlara yakışan bir suç...
bu onun utancı senin değil...
Rabb'ime sığın gör bak O neyler neylerse güzel eylera.s.a.s.a.s.

canımm gecekten aynı sahnler ya sadece farklı kişiler bende hayırlı değilmiş diyorumm ve onu sildimm geride dönüşüm yok şimdilikk nefret var bana bunları yaşatığı için biliyorum oda gececek umarım karşıma bundan sonra dürüst biri çıkarda onuda tamamen silerimm

rabbimden başka sığındığım yokk ilk başlar beddu ediyodum ama asrtık sadece Allaha havale ediyorumm dediğini yaptımm ailesine söledimm yaptıgını babası knşmuyomuşş anneside hesap sormak içinn onun yanına gitti yüzsüz kişi bana diyokii ailemle bi daha knşma senin yüzünden ailemle aram açıldı diye beter ol dedimm hersey senin yaptıklarının bedelii benlik bişey olsa ailen benle knşmazdıı onlarda biliyoo senin ne mal oldugunu dedim ve gectimm

balık baştan kokmuş zaten bırak gitsin sevmektende vazgeç DEĞMEZ

Allahın sevdiği kuluymuşsunda kurtulmuşsun ....ya evlenip bir çocuğun varken öğrenseydin? hala seviyorum ne demek be canım anlamıyorum .......

ınanamıyorum bu erkeklere yaaa kafalarında kırk tilki ,kuyruklarıda bırbırne değmıyor.bosver canım cektığın acının zerresını haketmıyor.ALLAH ın sevdiği kuluymussun basından anlaman iyı olmus canım.ılk baslarda zor olsada hayatına devam et.....

hiç düşünmeden ayrıl,ilerde herşey olup bitmişken üzüleceğine hiçbir başlangıç olmadan(evlilik için diyorum)ayrıl bi süre üzlür unutursun...hayırlısı olsun canım...

karısık ısler bunlar bence kımse basına gelmeden soyle yaparım kesınlıkle falan demesın hayat suprızler:gitme:lee dolu

arkşlar benden yana bi gelişme yok affetmeyecemm ama ondan yana pişmalıklarıı var ailesi yanına gitmişş ne olur aramızın bulun diyee bende ailesine anlatıım onunla gönül bağım vardıı oda yaptıgyla kopardıı bundan sonra onla bişey düşünmüyorum dedimm

kolay kolay yaptıgını unutamaycam ama unutmak içinde çabalayacmm okadar sevreken bunu yaptıı onu affedemem sevgime bende ihanet edemem yaptıgını unutamam bi sans diyolar ama bilmiyolarki bendekii kırılan kalbin tamir olmayacgınıı

kızıyorum kendime bu kadar kör olacak kadar sevdiğime herkese onu savunduğuma siz yalan sölüyosunuz dediğime kızgınımm aslında nefretimm kendime ,
affetmeyecem kendimii böle birini sevdiğim içinn ....

kendine bu kadar yüklenme bence senin yaptığın suç değil
merak etme zaten istesen de gözlerin kapalı olamıcak artık
çok iyi gözlemliceksin artık
erkeklere güvenini kaybetme ama kolay kolay her erkeğe güvenme.
yani iyice tanımadan iyice emin olmadan güvenini verme o erkeğe versen de hep aklında bi soru işareti olsun
ama bu da mutlu olmanı engellemesin canım tabi hassas bi denge bu
kızların sancılı hayatına hoş geldin tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…