ikinizi de arayıp konuştuktan sonra kafasını yastığa koyunca ne biçim sırıtmıştır o eşek kafalı.
şimdi ikinizi de kaybedecek.
kaybedecek değil mi?
okadar zor duurmdayımki buluğum yer küçük bi yer lafı sözü çokk milletele uğraşmamk için o şerefi olmayan kişinin yüzüğünü takmak zorunda kalıyorum ne olur dua edin biran önce burdan gidip onu tamamen hayatımdan çıkarabilmem için
Canim son durum ne?
sen niye takıyorsun ki "küçük yer laf olur falan filan" diye. at gitsin yüzüğü. terbiyesizliği yapan o. o utansın.
cidden canını acıtmak istiyorsan, hayatına en güzel şekliyle tadına vara vara devam et.
özgürlüğün tadını çıkar..
allahın sevgili kuluymuşum, beni kurtarmış de, ve şükret...
unut gitsin.. canını acıtacaksın da nolacak?? canını acıtırsam nişanlım daha da çoook pişman olur da ayaklarıma kapanır geri dönerim diye mi umud ediyorsun??
şükret haline şükret!!!!
"sevgili" kelimesini bile haketmemiş, bir de kocan mı olsaydı???
Yüzsüzlüğünde bu kadarı ya desene beni arayacak yüzün olmasın diye.Önce öldür sonra af dile ohhh valla.Merak ediyorum bırakın 1 2 günü sadece bir masada karşı karşıya bir erkekle otursak kendileri ne yapar acaba.Aldatma 2 ucu keskin bıçak neresinden bakarsan bak can yakıyor işte açıklaması bahanesi yok.Allah yardım etsin umarım yüreğinden biran önce onu siler Rabbim ama onun yüreğinde gün geçtikçe en büyük yarası olursun.
ozmanlar burdaydı ilişki yeni başladığında ve cevreden kimse onaylammaıştı yaramaz adam sen daha iileerine layıksın diye bende saf gibi inatt ettim yok öle değill biz evlencez diyee şimdii onlarr aaa bakk biz sana dememiş miydik demelerini ardımdann yazıkk yaa kzııda yaktıı deyip acımalarını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?