aldatıldım

evet çok haklısın ama başka şeyleride düşünüyorum belkide hassas davranıyorum öğretmenimm ben burda aillerde knşmlar öğrencileride etkiler onları gözünde nasıl olurum diye düşünüyorumm belki bu düşünceleri abartıyorumm ama ne diğer türlüü olursa çevre yüzünden sıkıntımıısn süresi uzayak diye düşünüyorumm şimdii yolda yüüryecekk biri cevricek ya hocamm duyduk çok üzüldükk diyecekk aradann bi zman geceke biri diyeccek yaa hocamm ben sizi deemişmiydim diyee iştee bell arar araa acımı tazelmelerini istemiyorum

o zaman onlara: "hayırlısı böyleymiş, ben kararımı bu yönde verdim, böyle olması en iyisi diye düşündüm, siz de üzülmeyin" dersin.. kararlılıkla durursan millet de bişey demez..
amaaaaann desinler zaten kime ne yaa......

valla millet kusursuz yasiyormus gibi baskalarina laf eder..kimseye gore hayatini yasama..ilerde pisman olursan cok daha gec olacak..o dedikoducular dogru insanlar olsalardi o sekilde konusma hakkini kendilerinde bulmazlardi..yanlis yapan o..sen neden utanacakmissin?sevgine fazla guvenmis bu adam..belki de ne yaparsam yapayim geri donus yapamaz dedi.hasta falan olursa yeme bunu sakin erkeklerde her numara vardir affettirmek icin kendilerini..eger affedeceksen de mutlaka surundur gercekten pisman oldugunu anlarsan baris derim..

herkes size hayir gelmez demis belki bildikleri bisey vardi o zamanlarda size yazik diyorlardi belki de..en azindan oyle diyenler simdi sunuda diyebilir biz zaten yakistirmiyorduk kurtulmussun..

yok canım affedemem hala onun için üzülüyo olsamda aklıma o kıza davranışlarıı geliyoo itirafıı geliyoo 'evet sevgiliyiz'lafıını unutamıyorumm bi sevene nişanlına bunu diyebilcek birini affedemem biliyoo benii ona dayanmam duygu smürüsne çok müsait bi kişiğim varr ama bu sfer durum farklıı önceden mantık hayır kalb evet diyodu şimdi ikisidde hayır diyoo

herkes size hayir gelmez demis belki bildikleri bisey vardi o zamanlarda size yazik diyorlardi belki de..en azindan oyle diyenler simdi sunuda diyebilir biz zaten yakistirmiyorduk kurtulmussun..

belkide öle diyecekler dediğini yapmak isterdm ama inan şimdii olayyıı daha yenii yaşadım ve atlatmaya çalışıyorumm şimdii onlarıı dediklerini düşünmek istemiyorum belkide toparlanınca ozman kafam dik bi şekilde her lafa gögüs gelecekk bir duurmda olursam sölerimm ama şuan zorr dayanamam canımm inan dayanamam

basini egme canim herzaman basin dik olsun sen yanlis bisey yapmadin..o egsin basini.suan uzuluyorsun ama ileride iyi ki bitmis diyeceksin..insallah en kisa zamanda hersey cok guzel olur hayatindaa:Saruboceq:

Son düzenleme:
Evli olsan çoluğunuz çocuğunuz olupta aldatsaydı bir düşününçok daha beter bir durum, madem öğretmensiniz bence tayin isteyin o çevredende ondanda uzaklaşır yeni bir hayat kurarsınız öğrenciler velilier açısında durumunuz hassas.

canım zaten tayin dönemini bekliyorum burdan gidip yeni bi hayata başlamak için yooo şükrediyorumm herzman beterin beterii var diyee sadece zaman bunlarda geccek yeni bi yerde yeni hayat yaşayacamm onsuz onu silmiş olarakk

şükredin evlenmeden önce belli etmiş kendisini... verilmiş sadakanız varmış bir nevi... çevreyi de hiçbir zaman susturamazsınız zaten, en iyisi kulak tıkamak...

canım geçmiş olsun sakın ama sakın affetme bn bunu yaşamış biri olarak söylüyorum bi kaç ay kadar önce bnde konu açmıştım buraya we buraya yazan bir çok arkadaşımı dinlemeyerek sewgime we yaşanmışlığa kıyamayıp bende nişanlımı affettim ama affedersen bu olayı kabullenmiş olursun sonu gelmez nitekimde öyle oldu bunun istisnası yok cnm belki yapmazı yok bu kadar kişi diyorsa bi bildiği wardır kesinlikle affetme derim ben yapan yine yapar yine yaparr sonrada karşına geçer affetmeseydin ozaman der kaybettiğin zamana yazık herşey gönlünce olsun

saol canım zaten arkşların dediklerinde uyuyorumm ve bana o kadar yardımcı oldularkii kimseye knşmayıpp içim içimi yerken şimdi inan burda içimi dktümm vee kimin neyii hakk ettiini sizlerin sayesinde daha ii anladımm benn daha önce insanların dediklerine bakmadan onla nişanlandım ama bu sefer olmayackk canımı daha fazla yakmasını engelleyecemm bana şimdi duygu sömürüsü içeren msjlar atıyoo ama umrumda değil artıkk oo benimm ne hali varsa görsün diyorumm

intikam alarak onun seviyesine düşüp küçülme büyüklük sende kalsın hatalı olan o, o üzülsün sen suçsuz olduğun için rahat bi şekilde yoluna devam et asla effetme

intikam alarak onun seviyesine düşüp küçülme büyüklük sende kalsın hatalı olan o, o üzülsün sen suçsuz olduğun için rahat bi şekilde yoluna devam et asla effetme

inan duydugum kadar okadar beter durumdaymışşki intikam dursun insan olarak aıyıp yardım edilecek durumda ama bunu bile benim gözümde hak etmiyor ona yapacagım en ufakk bişeyii çok görüyorumm

canim sen hic üzülme. Senin ne demek istedigini anliyorum, hissettigin duygulari hissedebiliyorum gercekten, elalemin sorup sorusturmasi insani deli ediyor, ama kimseyi takmayacaksin kafana, bence nisan atmak ayip birsey degil, nisanlin utansin yaptigina asil. Senin arkandan kiz kurtuldu, gururluymus effetmedi, iyi yapti diyecekler, onun arkasindan cok afedersin ama pis seref... diye hitap edecekler. Asil o nasil cikacak elalemin karsisina, o düsünsün. Hem atamani bekliyormussun, ordan gidersende hersey unutulur. Zaten milletin konusacagi bir ay bir bucuk ay, tas catlasa 2 ay, sonra herkes herseyi unutuyor. Birak elalemi, sen kendi gururunu kurtardin, alnin ak senin sakin üzülme canim.

çok saol tatlımm sziler olmasanızdı bu duurmu belkide afferdek kendimi daha çok üzerek geçircektim ama şimdi dahada güçlüyüm ama henüz cevreye karsı daha güçlenmedim:)onlarında zamanı gelecekk bekliyorum sadece içim çok rahat şükür ben sevgime sevdiğime hep sadık kaldım ama hak etmedi o ayrıı boşunaymış okadar emeğim sağlık olsunn diyorumm artıkk

Kızlar herŞey ıÇın Çok saolun bana okadar destek oldunuzkı hakkınızı helal edın sızın sayenızde bu zor durumu daha kolay atlatıyorumm ıyıkı varsınız

Cevreyi kafana cok takma canim.. Birak kim ne isterse öyle düsünsün.
Söyle düsün, senin bit hatan olsaydi yada yüzük atmak ayip birsey olsaydi, sence bizler sana sen haklisin dermiydik? Yeri geldi haksizlik edene haksizsin denildi, ayip etmissin denildi, ama senin bu olayda hic bir sucun günahin yok. Seni tanimayan biz böyle düsünüyoruz, emin ol sana bizden daha yakin insanlar, yani cevren, seni daha iyi anlayacaktir. Ariyor mu peki hala?

kesinlikle affetme canımm.nişanlıyken yapıo bide adi şeyklava:
herşeyiyle tamamen hayatından çıkarr.hiç bi şekilde muhattap olma.

saol ttalımm beni rahatlatıyosunuz evett o kişi hala arıyo bakmayın tabikid msjlarr neymişş o kalben aldatmamış bi bakın aldatmanında çeşitleri çıktıı 2 ay boyunca kalbi yokmuşş bu herifin sankii ne diyimm cvp bile vermiyorum sadece bi kaç kez içimde kalan bişeyleri kusmak için cvp yazıyorumm oda binde birr nerdeyse hergün seni seviyorum affet seni özledim diyor ama oo bana 'evet sevgiliyiz' sözü aklımdan çıkmıyo çıkcagada benzemiyoo ondan nefert ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…