bırak acısınlar, kızsınlar yaa, ne olacak...
daha önce de yazmıştım birine: bir yanlışın, hatan anlaşıldığında kimse "bu yanlış" demezse hayatta nasıl olgunlaşmayı bekliyorsun??
herkes pohpohlayıp arkanda olacak, destek olup yok sen hata yapmazsın demeyecek hayatın boyunca.. sen kendi hayatına, yaşamana, kendi kararlarına bak...
sen ilerde mutsuz olunca millet yanında olmayacak.. onlar senin yerine çekmeyecek senin derdini.......
evet çok haklısın ama başka şeyleride düşünüyorum belkide hassas davranıyorum öğretmenimm ben burda aillerde knşmlar öğrencileride etkiler onları gözünde nasıl olurum diye düşünüyorumm belki bu düşünceleri abartıyorumm ama ne diğer türlüü olursa çevre yüzünden sıkıntımıısn süresi uzayak diye düşünüyorumm şimdii yolda yüüryecekk biri cevricek ya hocamm duyduk çok üzüldükk diyecekk aradann bi zman geceke biri diyeccek yaa hocamm ben sizi deemişmiydim diyee iştee bell arar araa acımı tazelmelerini istemiyorum
evet çok haklısın ama başka şeyleride düşünüyorum belkide hassas davranıyorum öğretmenimm ben burda aillerde knşmlar öğrencileride etkiler onları gözünde nasıl olurum diye düşünüyorumm belki bu düşünceleri abartıyorumm ama ne diğer türlüü olursa çevre yüzünden sıkıntımıısn süresi uzayak diye düşünüyorumm şimdii yolda yüüryecekk biri cevricek ya hocamm duyduk çok üzüldükk diyecekk aradann bi zman geceke biri diyeccek yaa hocamm ben sizi deemişmiydim diyee iştee bell arar araa acımı tazelmelerini istemiyorum
valla millet kusursuz yasiyormus gibi baskalarina laf eder..kimseye gore hayatini yasama..ilerde pisman olursan cok daha gec olacak..o dedikoducular dogru insanlar olsalardi o sekilde konusma hakkini kendilerinde bulmazlardi..yanlis yapan o..sen neden utanacakmissin?sevgine fazla guvenmis bu adam..belki de ne yaparsam yapayim geri donus yapamaz dedi.hasta falan olursa yeme bunu sakin erkeklerde her numara vardir affettirmek icin kendilerini..eger affedeceksen de mutlaka surundur gercekten pisman oldugunu anlarsan baris derim..
herkes size hayir gelmez demis belki bildikleri bisey vardi o zamanlarda size yazik diyorlardi belki de..en azindan oyle diyenler simdi sunuda diyebilir biz zaten yakistirmiyorduk kurtulmussun..
Evli olsan çoluğunuz çocuğunuz olupta aldatsaydı bir düşününçok daha beter bir durum, madem öğretmensiniz bence tayin isteyin o çevredende ondanda uzaklaşır yeni bir hayat kurarsınız öğrenciler velilier açısında durumunuz hassas.
canım geçmiş olsun sakın ama sakın affetme bn bunu yaşamış biri olarak söylüyorum bi kaç ay kadar önce bnde konu açmıştım buraya we buraya yazan bir çok arkadaşımı dinlemeyerek sewgime we yaşanmışlığa kıyamayıp bende nişanlımı affettim ama affedersen bu olayı kabullenmiş olursun sonu gelmez nitekimde öyle oldu bunun istisnası yok cnm belki yapmazı yok bu kadar kişi diyorsa bi bildiği wardır kesinlikle affetme derim ben yapan yine yapar yine yaparr sonrada karşına geçer affetmeseydin ozaman der kaybettiğin zamana yazık herşey gönlünce olsun
intikam alarak onun seviyesine düşüp küçülme büyüklük sende kalsın hatalı olan o, o üzülsün sen suçsuz olduğun için rahat bi şekilde yoluna devam et asla effetme
canim sen hic üzülme. Senin ne demek istedigini anliyorum, hissettigin duygulari hissedebiliyorum gercekten, elalemin sorup sorusturmasi insani deli ediyor, ama kimseyi takmayacaksin kafana, bence nisan atmak ayip birsey degil, nisanlin utansin yaptigina asil. Senin arkandan kiz kurtuldu, gururluymus effetmedi, iyi yapti diyecekler, onun arkasindan cok afedersin ama pis seref... diye hitap edecekler. Asil o nasil cikacak elalemin karsisina, o düsünsün. Hem atamani bekliyormussun, ordan gidersende hersey unutulur. Zaten milletin konusacagi bir ay bir bucuk ay, tas catlasa 2 ay, sonra herkes herseyi unutuyor. Birak elalemi, sen kendi gururunu kurtardin, alnin ak senin sakin üzülme canim.
çok saol tatlımm sziler olmasanızdı bu duurmu belkide afferdek kendimi daha çok üzerek geçircektim ama şimdi dahada güçlüyüm ama henüz cevreye karsı daha güçlenmedim:)onlarında zamanı gelecekk bekliyorum sadece içim çok rahat şükür ben sevgime sevdiğime hep sadık kaldım ama hak etmedi o ayrıı boşunaymış okadar emeğim sağlık olsunn diyorumm artıkk
Cevreyi kafana cok takma canim.. Birak kim ne isterse öyle düsünsün.
Söyle düsün, senin bit hatan olsaydi yada yüzük atmak ayip birsey olsaydi, sence bizler sana sen haklisin dermiydik? Yeri geldi haksizlik edene haksizsin denildi, ayip etmissin denildi, ama senin bu olayda hic bir sucun günahin yok. Seni tanimayan biz böyle düsünüyoruz, emin ol sana bizden daha yakin insanlar, yani cevren, seni daha iyi anlayacaktir. Ariyor mu peki hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?