Merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum sitenize. büyük bi derdim var. ne yazık ki cuma gününden beri ALDATILIYORUM. 6 senelik ilişkim 3 yıllık evliliğim 1 yaşında bi kızım var. eşimi çok seviyorum kızımı babasından mahrum etmek istemiyorum. Ne yapmam konusunda çok kararsızım. Unutucam kapatıcam konuyu diyorum ama en ufak bişey de aklıma gözümün önüne geliyo. o anda nefret ediyorum içimden dokunmak güzel hiç bişey söylemek gelmiyo. 4 gecedir uyku uyumuyorum. lütfen tecrübeli ablalarım bana yardımcı olun. çok mutsuzum mafoldumben
kuzum sağa dekoder lazım çözemiyon bu işleri sensempatiksalakcinniBişe anlamadım. Nolmuş, nasıl olmuş, kim aldatmış:sm_confused:
Merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum sitenize. büyük bi derdim var. ne yazık ki cuma gününden beri ALDATILIYORUM. 6 senelik ilişkim 3 yıllık evliliğim 1 yaşında bi kızım var. eşimi çok seviyorum kızımı babasından mahrum etmek istemiyorum. Ne yapmam konusunda çok kararsızım. Unutucam kapatıcam konuyu diyorum ama en ufak bişey de aklıma gözümün önüne geliyo. o anda nefret ediyorum içimden dokunmak güzel hiç bişey söylemek gelmiyo. 4 gecedir uyku uyumuyorum. lütfen tecrübeli ablalarım bana yardımcı olun. çok mutsuzum mafoldumben
ya ne kadar kolay söylemiş "birdaha olmayacak kapatalım"Arkadaşlara katılıyorum affedersen eline koz vermiş olursun bu işi gene yapar.sinir oldum yaaa.alsanaalsanasmile
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?