Aldatıldım:(

d_melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
48
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum sitenize. büyük bi derdim var. ne yazık ki cuma gününden beri ALDATILIYORUM. 6 senelik ilişkim 3 yıllık evliliğim 1 yaşında bi kızım var. eşimi çok seviyorum kızımı babasından mahrum etmek istemiyorum. Ne yapmam konusunda çok kararsızım. Unutucam kapatıcam konuyu diyorum ama en ufak bişey de aklıma gözümün önüne geliyo. o anda nefret ediyorum içimden dokunmak güzel hiç bişey söylemek gelmiyo. 4 gecedir uyku uyumuyorum. lütfen tecrübeli ablalarım bana yardımcı olun. çok mutsuzum mafoldumben

nasıl yani direk eşiniz biriyle ilişkide mi bulundu? eşinizi eve almayın hayatınızdan uzaklaştırın. kızınızı sizin kadar eşinizde düşünecekti. barışırsınız barışmazsınız o sizin bileceğiniz iş. ama çocuğunuzun aldatan bir baba ve gurursuz bir anneye değil sağlam bir baba ve dik durun bir anneye ihtiyacı var !

Aldatılmayı her ne kadar affetseniz bile içinizde hep bir kuşku kalacaktır.
Size buradan boşanın yada devam edin diyemeyiz, ancak empati kurabiliriz. Benim evlilikte affetmediğim 2 şey var, biri şiddet diğeri aldatma. Yani ben olsam sanırım bitiririm. Sonuçta yıllar boyunca içimde kuşkuyla yaşamak sadece bana zarar verir diye düşünüyorum.
Ayrıca aldatan bir erkek affedilirse bir daha aldatır.

Bişe anlamadım. Nolmuş, nasıl olmuş, kim aldatmış:sm_confused:

Cuma gününden beri derken?:uhm:

eed canımm nasıl ogrendın yakaladınmı gordunmu esınle konustunmu konuyu acsan daha ıyı olur

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum öncelikle,ama nasıl oldu? Eşinle öncelikle bir konuş bu konuyu ki seni aptal yerine koymaktan vazgeçsin ve kadınlar bunu kolay atlatamaz psikytr yardımı al derim...
İçine sindirmek çok zor...Allah'a dua et sana doğru yolu gösterecektir.:Saruboceq:

sözlerinizden anladığım kadarıyla ayrılığı falan düşünmüyorsunuz.

o zaman bir psikoloğa gidin bence,bu tür şeyleri kaldırmak için sağlam,güçlü bir bünyeniz olmalı..

kadınlar af etse bile unutmazmış......her ne kadar af etsenizde devam etsenizde güveniniz gidince herşey eskisi gibi olmaz..
o çocugunu sizi evliligini düşünmemiş bunu yapmış...karar sizin hayatta şuda varki bir kez yapan bir daha yapar....eger gerçekten yaptıgına eminsen tabi
yazık ya bu erkeklerdeki doymazlık utanmamazlık ne olcak...

allah kolaylık versin canım zor bir durum.Eminmisin yoksa hislerinmi?bence eminsen yüzüne vur bu durumu bildiğini bilsin yerin dibine sok birdaha çıkarma!!!!!!!!!!!!!!klava:

Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENı ÇOK AMA ÇOK SEVıYORUM SAKIN BENı BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.

canım senınkı sanall dııl yanı baksana gorusmeler falan da warr bence psıkolaga gorunn sen....bıde barıstıktan sonrasını dusunn..her gece aybnı yastıga bas koycan o adamla ne kadar ıyı hıssedersın yanında

ya ne kadar kolay söylemiş "birdaha olmayacak kapatalım"Arkadaşlara katılıyorum affedersen eline koz vermiş olursun bu işi gene yapar.sinir oldum yaaa.alsanaalsanasmile

ya ne kadar kolay söylemiş "birdaha olmayacak kapatalım"Arkadaşlara katılıyorum affedersen eline koz vermiş olursun bu işi gene yapar.sinir oldum yaaa.alsanaalsanasmile

her anlamda erkekler hep bencildir. ne olacakki eşi üzülmüşte bişeyler yapıp kalbini kırmışta ne olacakki önemli olan afedersin ama onların uçkurlarıdır.

tamam mı dedin, ne soğukkanlısın bi kaç gün önce aldatılmış bi kadın olarakakannehirakannehirakannehir

ne demek kapatalım ya.Öyle kolay kapanmıyor kusura bakmasın. Biraz çaba gösterse beyimiz . Bu ne pişkinlik ya.O aynı olayla karşılaşsa seni konuşturmazdı bile hepsi aynı güzelim hepsi. Ben kendimi yalnız hissediyordum ama o kadar çok muş ki benim gibi olan . Çok üzüleceksin ama yavaş yavaş geçecek. Unutamazsın zaten ama ilk günkü kadar canın acımayacak inan.Zaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…