Aldatıldım:(

slm arkadaşım seni en iyi ben anlıyabilirim diye düşünüyorum çünkü bende aldatıldım hemde benden 13 eşimden 5 yaş büyük bir bayanla aldattı eşim beni hemde kendi ifadesiyle imam nikahı bile warmlş aralarında allah yardımcın olsun ne diyeyim inan eğer erkek meyilliyse aldatmaya asla wazgeçmiyo bu biter yenisi başlar malesef eşimin gizli ilişkisi 4 yıl sürdü baştan inkar etti son iki yıldır kabul et üçümüz mutlu olalım dedi diye baskılar yaptı takip ettim onları saatlerce elele gezerken gördüm kadının ewini öğrendim çocuklarımı aldım gittim konuştum 14 we 18 yaşında iki oğlumuz war ben eşimle 15 yaşında ewlendim 22 yıllık ewliyim
kabullenemedim
her yolu denedim onu deli gibi herşeye rağmen sewmeye ilk günkü gibi dewam ediyorum onsuz ben nefes bile alamam tlfonumda bile adı nefesim diye kayıtlı boşanma dawası açtım gelmedi duruşmaya zaten bende istemiyodum ama benimki son şanstı benide onuda sewdiğini söyledi sakın beni cahil ona mecbur olan bir kadın olarak düşünme ben dışardan liseyi okuyan sigortalı bir işte çalışan bir kadınım neyse şu anda ilişkileri bitti ama eşim bana tepkili neden kabul etmemişim ölene kadar söyliycekmiş ihanet en büyük bedeli yapana ödetir ... bunu asla unutma allah islah etsin allah yardımcın olsun

ewet arkadaşlar benim sorunumada cewap yazın lütfen zor durumdayım eşim kabullenmediğim için tepkili ne yapmalıyım onu çok sewiyorum
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ewet arkadaşlar benim sorunumada cewap yazın lütfen zor durumdayım eşim kabullenmediğim için tepkili ne yapmalıyım onu çok sewiyorum
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sahilli,istersen ayrı bir konu aç. hem arkadaşın konusu karışmaz hem sana daha fazla yardımcı olur arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…