Aldatıldım:(

Hım..Konuyu kapatalım bir daha olmayacak ..dedi.
Bu kadar yani..
Ne kadar basit..
ıyi..
Siz de konuyu kapatma taraftarısınız anladığım kadarı ile..Tamam demişsiniz.
Kapatın o zaman.
Yalnız sizin de dediğiniz gibi, sadece diliniz kapattım der, beyniniz demez.

Psikologa gidin de hatırlamamanız için birşeyler önersin size,yoksa ruhunuz çöker.
Hayırlsı.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu saatten sonra?
Boşansanız maddi ve manevi olarak zorluk çeker misiniz?

Unutmak için öneri istiyor bence.
Ben bunu anladım..
-------

Unutması için biz değil, uzmanlar işe yarar bence bu saatten sonra..

çok üzüldüm keşke evliyken aldatanlara çok büyük cezalar verilseydi mesala idam gibi o zaman korkularından belki yapmazlardı benim en hassas olduğum konu ne kadar bencil bir insan eşiniz sizi düşünmüyorda o küçücük masum çocuğunuda düşünmüyor ALLAH ıslah etsin evliliğinizde güven problemi oluşmuş devam etseniz bile ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bencede devam etmeyi düşünüyorsanız psikolojik destek alın derim yoksa çok zor bir hayatınız olur çocuğunuz ve sizin için en doğrusu neyse ona karar verin ALLAH yardımcınız olsun

Mağlesef bende aldatılan kadınlar arasında yer alıyorum.

3 yıl önceydi. Çok saçma bir konu üzerine tartışırken kocam herşeyi itiraf etmişti."senden nefret ediyorum seni aldatıyorum"diye Tek düşündüğün sadece kocaman bir hayal dünyasında yaşadığımdı. Aşık koca, mutlu bir evlilik......... hepsi bir yalanmış. Toparlanmam çok uzun zaman aldı en büyük desteğim yine işim olmuştu. Çok yoğun çalışmak herşeyi kısa bir sürede olsa bana unutturuyordu. Sonra kocamla ayrılma kararı aldık ama birtürlü ailelere bunu söyleyemiyorduk. Aynı evde bir arkadaş gibi yaşadık bir dönem. Ayrılma kararı bizim herşeyi daha rahat konuşmamızı sağlamıştı. Artık kocam gözüyle bakmıyordum. Bu süre içinde çok iyi dost olduk. Bana erkeklerin gözüyle hayata bakmayı öğretti. Bende ona kadın gözüyle bakmayı öğrettim. Bir süre sonra hatalarımızın kurbanı olduğumuzu ve gerçekten birbirimize aşık olduğumuzu gördük ve tekrar herşeye baştan başladık. Sonra bir kızımız oldu ve şimdi çok mutluyuz.

ıyiki böyle kötü bir deneyim yaşamışım diyorum çünkü; evliliğim artık pamuk ipliğine değil sımsıkı halatlara bağlanmış oldu. Kocamı çok iyi tanıyorum oda beni o yüzden kolay kolay evliliğimin biteceğini yada aldatılacağımı sanmıyorum.

Unutmak için öneri istiyor bence.
Ben bunu anladım..
-------

Unutması için biz değil, uzmanlar işe yarar bence bu saatten sonra..

Canımıniçi;(sana baktıkça nazar boncuğu koyasım geliyor)
uzmanlar hafıza kaybına uğratmayacak ya arkadaşı?
Unutmasının mümkün olmadığı besbelli..
Benim takıldığım,birara ayrılmaya karar vermişler,sonra yine vazgeçmişler..
Eeeee???

çok fazla olmasada zorluk çekerim.arkadaşlar bunun soğukkanlılıkla bi alakası yok bende eskiden 10 tane çocuğum olsada bırakırım diyodum ama emin olun ki öyle olmuyo. Allah kimsenin başına vermesin. herşeyden önce o çocuğunuzun durumunu düşünüyosun cuma gecesi benim kızım babasını görmediği için uyumadı gece yarısı zor uyuttum. onun o halini eşimin pişmanlığını görüyorum affetmeye çalışıyorum dilim söylüyo ama kalbim affedemiyo bu yüzden de çok acı çekiyorum uzun bi süre de çekicem sanırım

bu kızla yeni tanımış gibi durmuyor.. yeniyse bu kadar samimiyet ne peki aşkım sevgilim lafları......pek yeni gibi degil..
belki kız evli oldugundan bile haberi yok...alın telefonu acın kıza evli oldugunuzu söyleyin.bilmiyorsa ögrensin biliyorsa utansın...
kocanıza gelince tamam deyipte kapatmayın bence bu kadar basit olmamalı aynı şeyi siz yapsanız namus abidesi olurlar erkekler...burnunuzdan getirirler.
sizde süründürün biraz susmayın tepkinizi tavrınızı verin
siz uykusuz kalıcagınıza bu halti eden eşiniz uykusuz kalsın...
herşey bir daha olmayacak kapat bu konuyu deyip kapatmakla olmaz olmamalıda
.

her ınsanın bunyesı farklıdırr bu olayı kaldırabılen hanımlarda war kesınlıkle kaldıramayanlarda warr....sakınce dusun bencee bugunu dııl ama bı 2 yıl sonrayıı hayatının akısı nasıl olurr dıee..ewlılıge dewam etsen ve etmesen dıee...

Mersi şekerim.Ben de sana takayım:jeyyar:

Konuya dönersek; ne bileyim ilaçlarla falan daha az düşünmesi sağlanabilir anlamında dedim..

çünkü arkadaşın ayrılma kararı yok zaten.
O da unutamıyorum uyuyamıyorum ne yapabilirim..? tarzında bir yardım istemiş.
Şu aşamada başka çözüm gelmedi aklıma valla.:uhm:bilmiyorumkismile

Ben bu arada yaşadığım deneyimi anlattım ama asla sana ayrıl ya da ayrılma demiyorum. Üzerinden çok zaman geçti. O yüzden soğuk kanlılıkla anlata bildim. Ama odönem aldatıldığımı öğrendiğimde kendime zarar bile vermeyi düşündüm. Çünkü o zaman bana göre hiç bir sorunumuz yoktu. Ama dile gelmeyen çok sorunumuz olduğunu açıkça konuştuğumuzda anladım. Bunu kabullenmek çok zor. Ama mutlaka aranızda konuşamadığınız sorunlardandolayı kocan seni aldatmış olduğuna inanıyorum. Erkeklerin büyük bir çoğunluğu evliyken duygusal birliktelik için karılarını aldatmazlar. Genelde bu cinsel yönde bir aldatma olur. Kendini güçlü hissediyorsan konuşarak herşey çözülür. (barışma ya da boşanma) Ama kendinde o gücü bulamıyorsan mutlaka bir danışman bulun.

arkadasım sen affetmısınkı zate burda sana bıse dıyemeyızz senn bası seylerı asman ıcın uzmandan yardım alman gerekıo

o zaman yapıcak bir şey yok...insanın başına gelince agır olabilir haklı olabilirsiniz
benim anlamdıgım hemen kabullenmeyin eşiniz pişmanım dedi diye tamam pişmazsan deyip susup kapatmayın
ayrılmak niyetinizde yoksa biraz tavır yapın tepki yapın.
herşeyi sineye çekerseniz......o çocuk mutsuz bir evliligin içinde büyür iyi bir şey yaptım derken çocugunuza kötü bir şeyde yapmış olursunuz....

ay bu ne rahatlık böyle?
Sanki arkadaşıyla konuşuyor.
Koy kapının önüne nereye gidiyorsa gitsin.
Çocuğunuz neden babasız kalsın ki,eşinizden ayrılıyorsunuz,mezara koymuyorsunuz.
Çocuğunuzun babası olmaya devam edecek ama siz eşiniz olarak görebilecek misiniz bu saatten sonra?
bilmiyorumkismile

"bende seni aldattım,bir türlü söyleyemiyordum ama neyse geçti kapatalım bir daha olmayacak"de bakalım ne yapacak , ben bol bol küfür ediyorum böyle erkeklere arkadaşlar hemde.Tamam çalışmıyorsan bir desteğin yoksa boşanmak kolay değil ama bu kadar kolay affetmenede çok şaşırdım

Soğukkanlı olmanızı ben şoka bağlıyorum..
Üzgünüm ama bu ihanetin acısı daha çıkmadı sizden..:çok üzgünüm:
Kararsızlığınızı da anlıyorum..
Ancak düşünün bakalım; evli olduğunuz sürece şüphe ve acı ile yaşamak mı,bekar olup huzur mu?
Çocuğunuz yarın büyüdüğünde onurlu ama bekar bir anne olması onu daha çok gururlandıracaktır..
Şahsi fikrimdir,bebem olmadığı için yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın..:1closedeyes:

kız evli olduğunu biliyo.ona da msj çektim çok yüzsüz bi insan utanması yok yani.

ohoo.
bu kadar kolay mı?.
siz öğreniyorsunuz tartışıyorsunuz ve o bunu bilerek yine kıza gidiyor.
gitme bari.

hayır anlamıyorum.
özür dileyip bir daha yapmayacağım deyince yapılan unutuluyor mu?.
ve bu affediliyor mu?.evlilikte bana göre affedilmeyecek 2 önemli şey vardır.şiddet ve aldatma.bu evliliği bana göre sonlandırır.
tabii sizi bilemem.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…