Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENı ÇOK AMA ÇOK SEVıYORUM SAKIN BENı BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu saatten sonra?
Boşansanız maddi ve manevi olarak zorluk çeker misiniz?
Unutmak için öneri istiyor bence.
Ben bunu anladım..
-------
Unutması için biz değil, uzmanlar işe yarar bence bu saatten sonra..
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu saatten sonra?
Boşansanız maddi ve manevi olarak zorluk çeker misiniz?
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
Canımıniçi;(sana baktıkça nazar boncuğu koyasım geliyor)
uzmanlar hafıza kaybına uğratmayacak ya arkadaşı?
Unutmasının mümkün olmadığı besbelli..
Benim takıldığım,birara ayrılmaya karar vermişler,sonra yine vazgeçmişler..
Eeeee???
çok fazla olmasada zorluk çekerim.arkadaşlar bunun soğukkanlılıkla bi alakası yok bende eskiden 10 tane çocuğum olsada bırakırım diyodum ama emin olun ki öyle olmuyo. Allah kimsenin başına vermesin. herşeyden önce o çocuğunuzun durumunu düşünüyosun cuma gecesi benim kızım babasını görmediği için uyumadı gece yarısı zor uyuttum. onun o halini eşimin pişmanlığını görüyorum affetmeye çalışıyorum dilim söylüyo ama kalbim affedemiyo bu yüzden de çok acı çekiyorum uzun bi süre de çekicem sanırım
çok fazla olmasada zorluk çekerim.arkadaşlar bunun soğukkanlılıkla bi alakası yok bende eskiden 10 tane çocuğum olsada bırakırım diyodum ama emin olun ki öyle olmuyo. Allah kimsenin başına vermesin. herşeyden önce o çocuğunuzun durumunu düşünüyosun cuma gecesi benim kızım babasını görmediği için uyumadı gece yarısı zor uyuttum. onun o halini eşimin pişmanlığını görüyorum affetmeye çalışıyorum dilim söylüyo ama kalbim affedemiyo bu yüzden de çok acı çekiyorum uzun bi süre de çekicem sanırım
[/B][/COLOR]
bu kızla yeni tanımış gibi durmuyor.. yeniyse bu kadar samimiyet ne peki aşkım sevgilim lafları......pek yeni gibi degil..
belki kız evli oldugundan bile haberi yok...alın telefonu acın kıza evli oldugunuzu söyleyin.bilmiyorsa ögrensin biliyorsa utansın...
kocanıza gelince tamam deyipte kapatmayın bence bu kadar basit olmamalı aynı şeyi siz yapsanız namus abidesi olurlar erkekler...burnunuzdan getirirler.
sizde süründürün biraz susmayın tepkinizi tavrınızı verin
siz uykusuz kalıcagınıza bu halti eden eşiniz uykusuz kalsın...
herşey bir daha olmayacak kapat bu konuyu deyip kapatmakla olmaz olmamalıda.
ohoo.Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?