Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız evli olduğunu biliyo.ona da msj çektim çok yüzsüz bi insan utanması yok yani.
cnm sana özelden mesaj attim..umarim hersey gönlünce olur...inşallah![]()
biz bu yuvayı kurmak için çok zorluklar çektik.çok kişilerle çok sorunlarla uğraştık. herşeyimizi kendimiz yaptık. sevgimizle maddi zorluklarında insanların yarattığı sorunlarında üstesinden geldik.biz birbirimiz için herkezi sildik. bu kadar şeyden sonra bunu yaşamak çok canımı yakıyo. ne yazıkki hala da çok seviyorumİİ YAPMIŞIN
sen iyiki aramışın bi yuva kolay kolay yapılmıyor ve kolayda yıkılmasın eşinize şans vermişiniz ALLAH yardımcınız olsunnn
cnm sana özelden mesaj attim..umarim hersey gönlünce olur...
olmazsa burdan cevap yazarsin...bende özelden yazarim..saol ablacım. ama ben sana msj atamıyorum henüz.vericeğin fikirlere ihtiyacım olucak sanırım.
canım msn in varsa bana ilet belki dertleşiriz ben de çok kötüyümsaol ablacım. ama ben sana msj atamıyorum henüz.vericeğin fikirlere ihtiyacım olucak sanırım.
olmazsa burdan cevap yazarsin...bende özelden yazarim..
cnm sana arkadaslik teklifi gönderdim...belki ondan sonra özelden yazabilirsin..
nedir bu kadinlarin cektikleriAldatılmış hemde iki kişi tarafından sırtından bıçaklanmış(biri kuzenim diğeri eşim) çok zor bir durum arkadaşım.Benim de başıma 1 ocakta geldi.Her şey çok güzelken yılbaşı gecesi bütün aile toplanıyoruz 10 yıldır görmediğim kuzenim eşimi öpüp baştan ıkarıyor ve ben birde uyanıp(yüce Rabbim çok büyük)onları yakalıyorum.Üstelikte 9 aylık hamileydim.Ağlaya ağlaya doğum yaptım ağlaya ğlaya bebeğimi emzirdim.Yalvardı yakardı namaza başladı.Döndüm eve ama içimi bir bilsen çok kötüyüm.Uyku dışında günüm bu olayı düşünmekle geçiyor.Erkekler bir köpek gibi.Aç köpeğe et göster gelkuçu kuçu de koşa koşa gelir et zehirlimi hayatı bitecekmi düşünmez.Kadın kadına nasıl bu kadar acımaız davranıyor anlamıyorum.Rabbimden dilerim senin hayatını mahveden o kadın da hiç mutlu olamaz işşallah Daha kötüsü başına gelir işşalllah.Bence eşine yön göster namaza başlasın takva yı yaşasın.Bu şekilde affedebilirim de 5 vakit bütün ibadetini yerine getirsin.Allah bize yardım etsin
biz bu yuvayı kurmak için çok zorluklar çektik.çok kişilerle çok sorunlarla uğraştık. herşeyimizi kendimiz yaptık. sevgimizle maddi zorluklarında insanların yarattığı sorunlarında üstesinden geldik.biz birbirimiz için herkezi sildik. bu kadar şeyden sonra bunu yaşamak çok canımı yakıyo. ne yazıkki hala da çok seviyorum
nedir bu kadinlarin cektikleriklava:
benim kuzinemde yani teyze kizi..simdiki esime yakinlik göstermeye baslamisti..tabi ben anlamadim..düsünsem aklima bile getirmezdim..esimde yakisikli biri...esim geldi dürüstce söyledi bana..bu teyze kizini bende bi beklentisimi var ..bana karsi tuhaf davranislari var dedi..tabi bende dedim..sacmalama..nasil olur böyle birsey...birde erkek kardesimle evli kendisi.....esimde dedi..inanmiyorsan hal ve hareketlerine dikkat et görürsün ozaman hakli oldugumu...neyse bu teyze kizin davranislarini takip ettim..gercektende soke :1shokldum...esime yan yan bakmalar..gözlerinin icine bakmalari...balkona sigara icmeye gidiyo esim pesinden gitmesi.sigarami yakarmisin demesi..sulu sulu sakalar gülüsüp sirnasik hareketler falan....tabi hemen kontagimizi kestik..bu devirde kimseye güven olmuyo..kizkardesim kadar severdim onu..ama onun yaptigina bakin.demekki esim biraz yüz verseydi kimbilir neler olacakti...bu laf gercekten cok dogru...kadinin en büyük düsmani yine kadin
benim kuzinemde yani teyze kizi..simdiki esime yakinlik göstermeye baslamisti..tabi ben anlamadim..düsünsem aklima bile getirmezdim..esimde yakisikli biri...esim geldi dürüstce söyledi bana..bu teyze kizinin benden bi beklentisimi var ..bana karsi tuhaf davranislari var dedi..tabi bende dedim..sacmalama..nasil olur böyle birsey...birde erkek kardesimle evli kendisi.....esimde dedi..inanmiyorsan hal ve hareketlerine dikkat et görürsün ozaman hakli oldugumu...neyse bu teyze kizin davranislarini takip ettim..gercektende soke :1shokldum...esime yan yan bakmalar..gözlerinin icine bakmalari...balkona sigara icmeye gidiyo esim pesinden gitmesi.sigarami yakarmisin demesi..sulu sulu sakalar gülüsüp sirnasik hareketler falan....tabi hemen kontagimizi kestik..bu devirde kimseye güven olmuyo..kizkardesim kadar severdim onu..ama onun yaptigina bakin.demekki esim biraz yüz verseydi kimbilir neler olacakti...bu laf gercekten cok dogru...kadinin en büyük düsmani yine kadin
kabul ettim ablacım da 50 msj olmadan özelden yazamıyorum. karaktersahibesi senin msj ını da aldım iyi geldi bi nebze umarım bizde öyle oluruz. acih msn kullanmıyorum ben
benim kuzinemde yani teyze kizi..simdiki esime yakinlik göstermeye baslamisti..tabi ben anlamadim..düsünsem aklima bile getirmezdim..esimde yakisikli biri...esim geldi dürüstce söyledi bana..bu teyze kizinin benden bi beklentisimi var ..bana karsi tuhaf davranislari var dedi..tabi bende dedim..sacmalama..nasil olur böyle birsey...birde erkek kardesimle evli kendisi.....esimde dedi..inanmiyorsan hal ve hareketlerine dikkat et görürsün ozaman hakli oldugumu...neyse bu teyze kizin davranislarini takip ettim..gercektende soke :1shokldum...esime yan yan bakmalar..gözlerinin icine bakmalari...balkona sigara icmeye gidiyo esim pesinden gitmesi.sigarami yakarmisin demesi..sulu sulu sakalar gülüsüp sirnasik hareketler falan....tabi hemen kontagimizi kestik..bu devirde kimseye güven olmuyo..kizkardesim kadar severdim onu..ama onun yaptigina bakin.demekki esim biraz yüz verseydi kimbilir neler olacakti...bu laf gercekten cok dogru...kadinin en büyük düsmani yine kadin
acikladim..adimiz iftiraci,yalanci oldu..erkek kardesimide sevmiyor zaten..herkezin icinde cok asagiliyor..el bile kaldiriyor..pisirik. kilibik gibi sözler edip milletin icinde rezil ediyor kardesimi...onunlada aramiz yok su an zaten...oda gercek yüzünü görür ..belkide görmüstür nasil biri oldugunu..kimbilir...onun gibilerinden korkulur..cok entrikaci tehlikeli biri..10 tane pislige bulasir..ama onun gibileri tertemiz cikar her isin icinden.kötü olan sen olursun...:1shok:erkek kardesinize bu durumu acikladinizmi peki onu merak ettim:uhm:ne devirde yasiyoruz allahim sen islah et herkesi:Saruboceq:
acikladim..adimiz iftiraci,yalanci oldu..erkek kardesimide sevmiyor zaten..herkezin icinde cok asagiliyor..el bile kaldiriyor..pisirik. kilibik gibi sözler edip milletin icinde rezil ediyor kardesimi...onunlada aramiz yok su an zaten...oda gercek yüzünü görür ..belkide görmüstür nasil biri oldugunu..kimbilir...