Aldatıldım:(

İİ YAPMIŞIN
sen iyiki aramışın bi yuva kolay kolay yapılmıyor ve kolayda yıkılmasın eşinize şans vermişiniz ALLAH yardımcınız olsunnn
biz bu yuvayı kurmak için çok zorluklar çektik.çok kişilerle çok sorunlarla uğraştık. herşeyimizi kendimiz yaptık. sevgimizle maddi zorluklarında insanların yarattığı sorunlarında üstesinden geldik.biz birbirimiz için herkezi sildik. bu kadar şeyden sonra bunu yaşamak çok canımı yakıyo. ne yazıkki hala da çok seviyorum

Aldatılmış hemde iki kişi tarafından sırtından bıçaklanmış(biri kuzenim diğeri eşim) çok zor bir durum arkadaşım.Benim de başıma 1 ocakta geldi.Her şey çok güzelken yılbaşı gecesi bütün aile toplanıyoruz 10 yıldır görmediğim kuzenim eşimi öpüp baştan ıkarıyor ve ben birde uyanıp(yüce Rabbim çok büyük)onları yakalıyorum.Üstelikte 9 aylık hamileydim.Ağlaya ağlaya doğum yaptım ağlaya ğlaya bebeğimi emzirdim.Yalvardı yakardı namaza başladı.Döndüm eve ama içimi bir bilsen çok kötüyüm.Uyku dışında günüm bu olayı düşünmekle geçiyor.Erkekler bir köpek gibi.Aç köpeğe et göster gelkuçu kuçu de koşa koşa gelir et zehirlimi hayatı bitecekmi düşünmez.Kadın kadına nasıl bu kadar acımaız davranıyor anlamıyorum.Rabbimden dilerim senin hayatını mahveden o kadın da hiç mutlu olamaz işşallah Daha kötüsü başına gelir işşalllah.Bence eşine yön göster namaza başlasın takva yı yaşasın.Bu şekilde affedebilirim de 5 vakit bütün ibadetini yerine getirsin.Allah bize yardım etsin

sizin konuyu okuyunca hala kızımın yaşadığı olaylar aklıma geldi
kısaca anlatayım
halamın kocası dişciydi evine çok bağlı karısı çocukları için herşeyi yapan bi adamdı..yanındaki diş hekimi bayan doktorla birlikteliği olmuş geceleri gelmez olmuştu...halamın kızı ne uğraşlar ne çabalar gösterdi bunu yazmakla anlatamam..ve biri 3 yaşında kız diğeri 2 yaşında bir erkek evlatları vardı bu olaylar yaşandığında..gidip o kadınla konuşmalarmı dersiniz neler yaptı...kavga dövüş..nelr neler...sonunda tabi ayrıldılar ama halamın kızı boşamıycam dedi sürünecek evlenemiycekte dedi çocuklarınıda aldı taşında onunn bilmediği bir yere..işe girdi..annesinin babası hep beraber kaldılar...neler çekti ama yinede babasızlığı yaşatmadı çocuklarının herşeyiyle ilgilendi bir babanın çocuklarına verebileği şeyin kaç katını verdi çocuklarına...bu süre zarfında sonunda dedi eğer çocuklarına tazminat verirse boşanıcam....ama sonra enişte beyin aklı başına gelmiş hep bunların peşinden takip etmeler yalvarmalar bu böyle bir sene gitti..ve toplam 6 sene sonra tekrar bir araya geldiler şimdi derseniz nasıllar adam yaşadıklarından pinpişman tabi
ama halamın kızı sadece çocuklarım için şu an onunlayım diyor..bana en güzel yaşlarımı zehir zindan etti 6 senemi bana geri verebilecekmi diyor
ama yinede çocuklar ortada oldumu bişeylerden taviz verelebiliyo işte...

Allah yardımcınız olsun kızlar gercekten zor bır durum ama bırı yapanın 2.yapma olasılıgı yÜksek dıkkatlı olun derım

olmazsa burdan cevap yazarsin...bende özelden yazarim..
cnm sana arkadaslik teklifi gönderdim...belki ondan sonra özelden yazabilirsin..

kabul ettim ablacım da 50 msj olmadan özelden yazamıyorum. karaktersahibesi senin msj ını da aldım iyi geldi bi nebze umarım bizde öyle oluruz. acih msn kullanmıyorum ben

Aldatılmış hemde iki kişi tarafından sırtından bıçaklanmış(biri kuzenim diğeri eşim) çok zor bir durum arkadaşım.Benim de başıma 1 ocakta geldi.Her şey çok güzelken yılbaşı gecesi bütün aile toplanıyoruz 10 yıldır görmediğim kuzenim eşimi öpüp baştan ıkarıyor ve ben birde uyanıp(yüce Rabbim çok büyük)onları yakalıyorum.Üstelikte 9 aylık hamileydim.Ağlaya ağlaya doğum yaptım ağlaya ğlaya bebeğimi emzirdim.Yalvardı yakardı namaza başladı.Döndüm eve ama içimi bir bilsen çok kötüyüm.Uyku dışında günüm bu olayı düşünmekle geçiyor.Erkekler bir köpek gibi.Aç köpeğe et göster gelkuçu kuçu de koşa koşa gelir et zehirlimi hayatı bitecekmi düşünmez.Kadın kadına nasıl bu kadar acımaız davranıyor anlamıyorum.Rabbimden dilerim senin hayatını mahveden o kadın da hiç mutlu olamaz işşallah Daha kötüsü başına gelir işşalllah.Bence eşine yön göster namaza başlasın takva yı yaşasın.Bu şekilde affedebilirim de 5 vakit bütün ibadetini yerine getirsin.Allah bize yardım etsin
nedir bu kadinlarin cektikleri :oklava:
benim kuzinemde yani teyze kizi..simdiki esime yakinlik göstermeye baslamisti..tabi ben anlamadim..düsünsem aklima bile getirmezdim..esimde yakisikli biri...esim geldi dürüstce söyledi bana..bu teyze kizinin benden bi beklentisimi var ..bana karsi tuhaf davranislari var dedi..tabi bende dedim..sacmalama..nasil olur böyle birsey...birde erkek kardesimle evli kendisi.....esimde dedi..inanmiyorsan hal ve hareketlerine dikkat et görürsün ozaman hakli oldugumu...neyse bu teyze kizin davranislarini takip ettim..gercektende soke :1shok:oldum...esime yan yan bakmalar..gözlerinin icine bakmalari...balkona sigara icmeye gidiyo esim pesinden gitmesi.sigarami yakarmisin demesi..sulu sulu sakalar gülüsüp sirnasik hareketler falan....tabi hemen kontagimizi kestik..bu devirde kimseye güven olmuyo..kizkardesim kadar severdim onu..ama onun yaptigina bakin.demekki esim biraz yüz verseydi kimbilir neler olacakti...bu laf gercekten cok dogru...kadinin en büyük düsmani yine kadin

Son düzenleme:
biz bu yuvayı kurmak için çok zorluklar çektik.çok kişilerle çok sorunlarla uğraştık. herşeyimizi kendimiz yaptık. sevgimizle maddi zorluklarında insanların yarattığı sorunlarında üstesinden geldik.biz birbirimiz için herkezi sildik. bu kadar şeyden sonra bunu yaşamak çok canımı yakıyo. ne yazıkki hala da çok seviyorum

Büyük konuşmak istemiyorum artık bu olayları okudukça KK da amaaa aldatılan her kadından da ..hala seviyorum lafını duymak da gerçekten ama gerçekten bana çok tuhafCADIARZU geliyor..

Yani insan demek hala sevebiliyor.CADIARZU Bu kadara şeyden sonra..
Çok ilginç valla..CADIARZU
Ağzım açık okuyorum bu tarz aldatıldıktan sonra..hala seviyorum..diyen kadınları..
Sanırım farklı bir psikoloji oluşuyor aldatılan kadınlarda sonradan..
Affedersin affetmezsin ayrı konu da, aşkın nasıl hala aynı kalıyor? Çoook ilginçç...

Kınamak yargılamak için yazmadım ama nasıl sevebilir insan hala yaa? diye de aklım almıyor..

Neyse hakkınızda hayırlısı olsun tekrar..
Umarım kolay alışırsınız bu yeni hayatınıza.

benim kuzinemde yani teyze kizi..simdiki esime yakinlik göstermeye baslamisti..tabi ben anlamadim..düsünsem aklima bile getirmezdim..esimde yakisikli biri...esim geldi dürüstce söyledi bana..bu teyze kizini bende bi beklentisimi var ..bana karsi tuhaf davranislari var dedi..tabi bende dedim..sacmalama..nasil olur böyle birsey...birde erkek kardesimle evli kendisi.....esimde dedi..inanmiyorsan hal ve hareketlerine dikkat et görürsün ozaman hakli oldugumu...neyse bu teyze kizin davranislarini takip ettim..gercektende soke :1shok:oldum...esime yan yan bakmalar..gözlerinin icine bakmalari...balkona sigara icmeye gidiyo esim pesinden gitmesi.sigarami yakarmisin demesi..sulu sulu sakalar gülüsüp sirnasik hareketler falan....tabi hemen kontagimizi kestik..bu devirde kimseye güven olmuyo..kizkardesim kadar severdim onu..ama onun yaptigina bakin.demekki esim biraz yüz verseydi kimbilir neler olacakti...bu laf gercekten cok dogru...kadinin en büyük düsmani yine kadin

:1shok:erkek kardesinize bu durumu acikladinizmi peki onu merak ettim:uhm:ne devirde yasiyoruz allahim sen islah et herkesi:Saruboceq:

benim kuzinemde yani teyze kizi..simdiki esime yakinlik göstermeye baslamisti..tabi ben anlamadim..düsünsem aklima bile getirmezdim..esimde yakisikli biri...esim geldi dürüstce söyledi bana..bu teyze kizinin benden bi beklentisimi var ..bana karsi tuhaf davranislari var dedi..tabi bende dedim..sacmalama..nasil olur böyle birsey...birde erkek kardesimle evli kendisi.....esimde dedi..inanmiyorsan hal ve hareketlerine dikkat et görürsün ozaman hakli oldugumu...neyse bu teyze kizin davranislarini takip ettim..gercektende soke :1shok:oldum...esime yan yan bakmalar..gözlerinin icine bakmalari...balkona sigara icmeye gidiyo esim pesinden gitmesi.sigarami yakarmisin demesi..sulu sulu sakalar gülüsüp sirnasik hareketler falan....tabi hemen kontagimizi kestik..bu devirde kimseye güven olmuyo..kizkardesim kadar severdim onu..ama onun yaptigina bakin.demekki esim biraz yüz verseydi kimbilir neler olacakti...bu laf gercekten cok dogru...kadinin en büyük düsmani yine kadin

inanamıyorum ya;
sizin eşinizle ssizin kardeşini mi boynuzlayacak...
yuh artıkk...
diyecek bişi bile bulamıyourm...

kabul ettim ablacım da 50 msj olmadan özelden yazamıyorum. karaktersahibesi senin msj ını da aldım iyi geldi bi nebze umarım bizde öyle oluruz. acih msn kullanmıyorum ben

senin için en hayırlı ne ise o olsun canım.

kızına da öpüyorum.
aman ona bişey yansıtmamaya devam edin.
üzülmesin küçük meleğin.

İnsan kuzeninin kocasına sarkar mı ya?

İnsanlığa sığar mı yaaa....????

Ne denir ki böyle insanlara..

kelime yok kelime..

Pess diyim bariiiiii...

:1shok:erkek kardesinize bu durumu acikladinizmi peki onu merak ettim:uhm:ne devirde yasiyoruz allahim sen islah et herkesi:Saruboceq:
acikladim..adimiz iftiraci,yalanci oldu..erkek kardesimide sevmiyor zaten..herkezin icinde cok asagiliyor..el bile kaldiriyor..pisirik. kilibik gibi sözler edip milletin icinde rezil ediyor kardesimi...onunlada aramiz yok su an zaten...oda gercek yüzünü görür ..belkide görmüstür nasil biri oldugunu..kimbilir...onun gibilerinden korkulur..cok entrikaci tehlikeli biri..10 tane pislige bulasir..ama onun gibileri tertemiz cikar her isin icinden.kötü olan sen olursun...

Son düzenleme:
acikladim..adimiz iftiraci,yalanci oldu..erkek kardesimide sevmiyor zaten..herkezin icinde cok asagiliyor..el bile kaldiriyor..pisirik. kilibik gibi sözler edip milletin icinde rezil ediyor kardesimi...onunlada aramiz yok su an zaten...oda gercek yüzünü görür ..belkide görmüstür nasil biri oldugunu..kimbilir...

belki de o da aldatılıp affedenlerdendir...

Back
X