Aldatıldım:(

baklava ablacım konuştum arkadaş konusunu bekar arkadaşlar artık yok eğer istiyosan evli arkadaşlarınla ailece gidip geliriz dedim tmm dedi.

hatshe ben 25 eşim 27 yaşında severek ve çok zorluklardan geçerek evlendik.

pişman olduğuna gerçekten inanıyorum çünkü gözlerini görüyorum.
ayrıca evliliğimi kurtarmaya çalıştığım için ONURSUZ değilim. dilerim başınıza gelmesin ama böyle düşünen arkadaşlar çocuk falan düşünmeden ONUR ları için bırakıp gitsinler.

hayırlı olsun melek cim
öncelikle seni tebrik ederim burdaki düşüncelerden etkilenmeyip kalbinin sesini dinlemen
inşallah Allah yüzünü kara cıkartmaz

onu bilirim ,onu söylerim, aldatmak kadar onur kırıcı bir davranış olamaz.

Bence de bu kadar keskin ifadeler kullanılmamalı aldatan eşini affeden kişiye direkt onursuz diye itham etmek hakaret olur, kimsenin evliliğini kocasını bilmem etmem burada kimse de bilemez genelden konuşarak yorum yapıyoruz bu aldatma konularında.

Ama bildiğim bir şey var ki ihanet bu kadar kolay affedilmemeli, kocam bir hata etmiş affettim bu kadar kolay olmamalı, en azından adamı öyle bir süründürmeli ki adam bu hareketinin eşinin nasıl yıktığını anlasın. Mahkeme kapılarından dönülmeli mesela. Üstelik ömür boyu insanda iz bırakacak bir durum bu, hep aklına gelir insanın Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi de şaşırtmasın.

Bir de çifte standart var ki en sinir olduğum durum. Erkekler çok zayıflar ya iradeleri çok zayıf ama kadınlar güçlü erkeği peşinde koşturur kuyuruğunu sallarsa, ha bir de anne ya bir kadın bir erkeğe yan gözle baksa toplum tarafından men edilir. Aldatırsa iffetsizlikle suçlanıp mahkeme çocuğun velayetini bile vermez. Adam çocuğun yüzünü göstermez düşman yetiştirir. Bu durum erkek cephesinde bu kadar düşmanca karşılanan hiç bir gerekçeyi haklı görmeyen bir durum işte. Madem öyle biz kadınlar neden bu kadar kolay affedelim ki.

Aldatan kocasını çocuğu ya da ekonomik nedenler vs. affeden bir kadını onursuz diye yargılayamam, neden boşanmadın diye sorgulayamam, sosyo-ekonomik durumları farklıdır herkesin. Ama defalarca aldatan kocasını sürekli affeden bu durumu kabullenen kadına da aptal derim.

Bence de bu kadar keskin ifadeler kullanılmamalı aldatan eşini affeden kişiye direkt onursuz diye itham etmek hakaret olur, kimsenin evliliğini kocasını bilmem etmem burada kimse de bilemez genelden konuşarak yorum yapıyoruz bu aldatma konularında.

Ama bildiğim bir şey var ki ihanet bu kadar kolay affedilmemeli, kocam bir hata etmiş affettim bu kadar kolay olmamalı, en azından adamı öyle bir süründürmeli ki adam bu hareketinin eşinin nasıl yıktığını anlasın. Mahkeme kapılarından dönülmeli mesela. Üstelik ömür boyu insanda iz bırakacak bir durum bu, hep aklına gelir insanın Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi de şaşırtmasın.

Bir de çifte standart var ki en sinir olduğum durum. Erkekler çok zayıflar ya iradeleri çok zayıf ama kadınlar güçlü erkeği peşinde koşturur kuyuruğunu sallarsa, ha bir de anne ya bir kadın bir erkeğe yan gözle baksa toplum tarafından men edilir. Aldatırsa iffetsizlikle suçlanıp mahkeme çocuğun velayetini bile vermez. Adam çocuğun yüzünü göstermez düşman yetiştirir. Bu durum erkek cephesinde bu kadar düşmanca karşılanan hiç bir gerekçeyi haklı görmeyen bir durum işte. Madem öyle biz kadınlar neden bu kadar kolay affedelim ki.

Aldatan kocasını çocuğu ya da ekonomik nedenler vs. affeden bir kadını onursuz diye yargılayamam, neden boşanmadın diye sorgulayamam, sosyo-ekonomik durumları farklıdır herkesin. Ama defalarca aldatan kocasını sürekli affeden bu durumu kabullenen kadına da aptal derim.

noktasına virgülüne kadar katılıyorum...

melek'cim bence sen bu konuyu kapattır.

kafanı karıştırma artık. sadece kendini dinle.

yoksa yorumlar bitmez.

ne yaşadığını sen bilirsin en iyi. ağır eleştiriler moralini çok bozacak.

git bi uzmana. sorununa en iyi ve en insani yorumu, çözümü orda bulursun.

eşinle beraber git hatta.

d-melek kardeşim,
ekonomik özgürlüğün var mıdır, ayrılsan en azından manevi destek verecek ailen var mıdır, etrafında fırsat kollayan çakal erkek çok mudur-zira yaşın çok genç, eşinle bu ihanet olayındna evvel dialogunuz nasıldı, tüm ilginiz çocukta mıydı, acaba evliliğinizde (belki farkında bile olmadığınız) bir eksiklik var mıydı, tüm bunları bizler buradan bilemiyoruz.. Ancak ahkam kesiyoruz. Lütfen incinmesin hiç kimse, ben biliyorumki buraya yazan herkes size yardımcı olabilmek istiyor. Ama acaba buraya yazan hanımefendilerin arasında "aldatıldığında gerçekten boşanacak, şans vermeyecek, eşinin gözyaşına bakmayacak, çocuğunu alıp çekip gidecek" 1 kişi çıkar mı, şüpheliyim. Dediğim gibi kimseler incinmesin ne olur.
Sevgili d-melek, mademki bu şansı verdin eşine.. O zaman aman ha dırdır etmeyesin, bu konuyu gündeme getirmeyesin. Konu ayağa düşürse, yani hergün evinizde tartışılan hale gelirse, o zaman eşinizin ihaneti sıradanlaşır. Eşin serbest kalsın, sıkma hiç. Yapacaksa yapar ve yapacaksa hemen yapsın zaten, 5-10 sene sonra değil.. Sen sıkı bir gözlemci ol, ama çaktırmadan.
Ayrıca ne zaman istersen (tut ki bundan 1 sene sonra sen daha farklı düşünmeye başladın bu konuda) gene ayrılma şansın var. Bu hak elinden alınmış değil. Acele karar almaya gerek yok. Bu şansı eşime değil, çocuğuma verdim diye düşün, kafana da fazla takma. Sevgiler.

d-melek kardeşim,
ekonomik özgürlüğün var mıdır, ayrılsan en azından manevi destek verecek ailen var mıdır, etrafında fırsat kollayan çakal erkek çok mudur-zira yaşın çok genç, eşinle bu ihanet olayındna evvel dialogunuz nasıldı, tüm ilginiz çocukta mıydı, acaba evliliğinizde (belki farkında bile olmadığınız) bir eksiklik var mıydı, tüm bunları bizler buradan bilemiyoruz.. Ancak ahkam kesiyoruz. Lütfen incinmesin hiç kimse, ben biliyorumki buraya yazan herkes size yardımcı olabilmek istiyor. Ama acaba buraya yazan hanımefendilerin arasında "aldatıldığında gerçekten boşanacak, şans vermeyecek, eşinin gözyaşına bakmayacak, çocuğunu alıp çekip gidecek" 1 kişi çıkar mı, şüpheliyim. Dediğim gibi kimseler incinmesin ne olur.
Sevgili d-melek, mademki bu şansı verdin eşine.. O zaman aman ha dırdır etmeyesin, bu konuyu gündeme getirmeyesin. Konu ayağa düşürse, yani hergün evinizde tartışılan hale gelirse, o zaman eşinizin ihaneti sıradanlaşır. Eşin serbest kalsın, sıkma hiç. Yapacaksa yapar ve yapacaksa hemen yapsın zaten, 5-10 sene sonra değil.. Sen sıkı bir gözlemci ol, ama çaktırmadan.
Ayrıca ne zaman istersen (tut ki bundan 1 sene sonra sen daha farklı düşünmeye başladın bu konuda) gene ayrılma şansın var. Bu hak elinden alınmış değil. Acele karar almaya gerek yok. Bu şansı eşime değil, çocuğuma verdim diye düşün, kafana da fazla takma. Sevgiler.

(KarakterSahibesi melek'cim bence sen bu konuyu kapattır.

kafanı karıştırma artık. sadece kendini dinle.

yoksa yorumlar bitmez.

ne yaşadığını sen bilirsin en iyi. ağır eleştiriler moralini çok bozacak.

git bi uzmana. sorununa en iyi ve en insani yorumu, çözümü orda bulursun.

eşinle beraber git hatta. )

yorumlarınız iyi geldi saolun.
ipek çocuğa kadar fazlasıyla ilgiliydik birbirimizle. çocuktan sonra doğal olarak ona yöneldim. eşimi ihmal etmediğimi düşünüyodum. sanırım yanılmışım

Ben mi abartıyorum bilemiyorum. Ama kız çocuk insanın elini kolunu daha bir bağlıyor. Ya aşık olursam ve yeniden evlenirsem, acaba üvey baba kızıma nasıl davranır diye de düşünebilir insan anne olarak. Cinsel istismar almış başını gidiyor ne yazıkki.. Ruhu bile duymayabilir annenin, ha birde ufak çocuklar ne yazıkki istismar olaylarında daima kendilerini suçlayıp korkuyor ve anneye bişey anlatmıyorlar.
Elbette çok düzgün erkekler var mı var, ama bir erkeğin aklına günde bilmemkaç yüz defa cinsellik geldiği düşünülünce korkmak gerek..

Ben mi abartıyorum bilemiyorum. Ama kız çocuk insanın elini kolunu daha bir bağlıyor. Ya aşık olursam ve yeniden evlenirsem, acaba üvey baba kızıma nasıl davranır diye de düşünebilir insan anne olarak. Cinsel istismar almış başını gidiyor ne yazıkki.. Ruhu bile duymayabilir annenin, ha birde ufak çocuklar ne yazıkki istismar olaylarında daima kendilerini suçlayıp korkuyor ve anneye bişey anlatmıyorlar.
Elbette çok düzgün erkekler var mı var, ama bir erkeğin aklına günde bilmemkaç yüz defa cinsellik geldiği düşünülünce korkmak gerek..

hiç abartı tok ipektuncer b
bilinçli bir annenin böle düşünmesi gerektiği kanısındayım
Allah muhafaza bir gaflet anına denk gelir
kız cocuğu için daha temkinl olmak gerek tabi

ipek'cim ne kadar da güzel yazmışsın.

onur gurur için tek hatayı bile affetmem diyenlere işte bu yüzden tepki gösterdim.

aynen dediğin gibi bişeyle karşılaştığında insan kendini nasıl affeder?

o zaman onurun gururun kime ne faydası olur?

bu gibi tehlikelerden dolayı işte, erkek düşünmese bile kadın düşünmeli, ANNE düşünmeli! düşünmek zorunda arkadaş bu kadar basit!

onuru evladının bile önünde tutacak bir kadın sakın ha ANNE olmasın!

ilginç
benim arkadaşım aldatıldı.
o da bir anneydi.
kız çocuğu vardı.
ama boşandı.
anında hemen.
.
evet.
oda bir kız çocuğu ANNESıYDı..

bir arkadaş saçmaladığımı düşünmüş bnm aldatan pişamnlığında samimi ise affedilmeli dediğim için
karakter sahibesi bu konuda ben tamamaen senn gibi düşünüyorum
aksini düşünenlere de saygılarım sonsuz

bir deri bir kemik kaldı. yemedi. yiyemedi.
adamı evden attı...ama hep yanındaydık.
geç vakitlere kadar onunla ağladık onu dinledik,
ama asla ödün vermedi.
şu an yeni biri var hayatında .çokta mutlu.
kızıda öyle...

Allah daha da mutlu etsin.
ama yaşadıklarımız yaşayacaklarımızın teminatı değil.

amin.
yaşananları biliyorum.
o acıyıda. çünkü yanında arkadaşın gözünün önünde eriyor bitiyor.kolay değil gerçekten.

eşi çok yalvardı.1 seneye yakın peşinden çok koştu..ama o, asla kabul etmedi.....

umarım, bu mutluluğu devam eder.
çünkü çok kötü günler yaşadı ve bu mutluluğu hakketti.

teolog eğer aldatan eş değil de sevgili olsaydı hiç gözünün yaşına bakma derdim.
ama evlilik ve çocuk hayata bakışını çok değiştiriyor insanın.
ben bırak aldatılmayı, bi ilişkimde sevgilimin en basit yalanını yakaladığım için 3 yılıma, yalvarmalara aldırmadan arkamı dönüp gittim. hiç de pişman olmadım.
ama bu başka.

yani evt kyuva kurulmuş çoluk çocuk
biraz düşünmek gerek
sevgili olunca bence de dönüp bakma bile
zaten yolun başındasın daha kimler karşına cıkacaksın deriz

işte karaktersahibesi
bir örnek verdim.
öğrendiği anda bitiren, kızı olan bir anne.
ama bitirmeyen başka bir anne.
bu kişilerin kendi seçimi.
yanlış ve doğru kişiye göre değişiyor.
bana göre savunduğunuz şey yanlış.arkadaşıma görede öyle..

her anne böyle yapmalı diye kesin ve net asla konuşmamalıyız.
yapan var yapmayan var. .
boşanıp,iyikide ayrılmışım diyende var.boşanmayıp affedende.seçim kişiye ve karakterine göre değişiyor işte...

Back
X