Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..
Boşuna yuvayı dişi kuş yapar dememişler...
Biz anne olmadığımız için bilmeyiz.. Çocuk için aldatılmaya da katlanılır, dayağa da.. Herşeye...
Malum anne olmak demek senin birey olarak hayatının bitmesi demek... Çocuğun için yaşaman demek.. Ve çocuğun aileye ihtiyacı var... Aldatsa da dövse de sövse de koca başında olsun gerisi boş...
Valla önceden evli değilsin anlamazsın diyolardı.. Evlendiim, sonra anne olmadığın için anlamazsın dediler... Eee hamile kaldım, yok daha doğurmadın sen anne sayışlmazsın daha dediler...
Çocuğu doğuracam bu sefer tek çocuk olmaz ancak 2 den sonra olur diycekler..
Yani insanlar kendilerine bi bahane bulmuşlar, aksi yorumlara da sen anlamazsın deyip kapatıyorlar kulaklarını....
Biz en iyisi kadınları anlamayan kadınlar kulübü kuralım....
Teolog hanım, öyle yorum yapıp yapıp silmeye hiç gerek yok, söylediklerinizin arkasında durun lütfen.. Arkasında duramayıp silecekseniz de hiç yazmayın..
Okypete sizden alıntı yapmış ne yazdığınızı öylelikle farkettim..
Pardon ama benim bu yorumumun neresinden kendimi övdüğümü, kendimi ön plana çıkardığımı, en akıllı benim dediğimi, hep ben haklı çıkarım dediğimi nerecen çıkardınız çok ama çok merak ettim...
Benim dediğim şu: Sanırım detaylı açılklama yapmam gerekiyor bazıları için...
Biri bi yorum yapmış konuya... Anne olmadığınız için bilmezsiniz, iinsan evladı için bazı şeylere katlanır falan demiş...
Ben de dedim ki buna karşılık, anne olmak kendinden onurundan namusundan vazgeçmek demek değildir.. Anne oldun diye seni aldatan seni döven adamı çekmek demek değildir demek istedim..
Ve ekledim.. Bu ve başka yorumlarda insanlar hemen bişeylerin arkasına sığınırlar.. Yok sen evli değilsin bilmezsin, evlilik kutsaldır bilmemne, o biter yok sen anne değilsin bilmezsin anne ol anlarsın falan....
Bekarken evli değilsin anlamazsın derlerdi, şimdi evliyim anne ol anlarsın diyolar, e hamileyim ypok yok o sayılmaz daha doğurmadın doğur bak görürsün diyolar...
Yani burada ben haklıyım, ben akıllıyım ben mükemmelim, ben harikayımm, ben ön plana çıkmak istiyorum falan gibi amaçlar yok..... Söylediğim tek şşey fikirlerimin samnılanın aksine medeni halime göre değişmediğiydi...
Dediğim şu... Beni aldacak beni dövecek beni aşşağılayacak adamı acımdan öleceğimi bilsen gen affetmem.... Bekarken de aynı düşünürdüm, evliyim hala aynı düşünüyorum....
KArnımda bebeğimi taşıyorum hala da aynı fikirdeyim....
Evlilikte affedilemeyecek şeyler vardır bu da şiddet ve aldatma....
Ama anlayana...