Aldatıldım:(

affedersen eşin asla yaptığından pişman olmayacak senin istediğin gibi sürüm sürüm sürünmeyecek.ben aldattım o affetti 1 -3-5 farketmez yine yapsam yine affeder diyecek.bu kozu sen onun eline vereceksin çünkü. yatak ayırmak ,uzak durmak bi çözüm deil boşanmayacaksan bi ömür ayrı yatacak deilsin ya.ha ayrı yattın diyelim bu seferde benimle birlikte olmuyor karım diye aldatacak..peki ya sonra........

işte ben bi şekilde bunu istiyorum kolay olmasın ama ne yapmam gerekiyo onu bulamıyorum. ayaklarımın üzerinde duruyorum çalışıyorum ben ona muhtaç değilim. benim tek istediğim bi şekilde ondan intikam almak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yaşattığı acıyı ona yaşatmak istiyorum. ama bu onu aldatmakla olmayacak tabikide. benimle her konuştuğunda her dokunduğunda pişmanlıktan içi içini yesin ben nasıl bu kadar alçalabildim desin

İyi de neden pişman olsun ki?
Yapılan her işin bedeli vardır,eşiniz bunu ödemediğine göre neden acı çeksin ki?
Aldatmış,pişman olduğunu söylemiş affetmişsiniz..
Ben erkek olsam düşünürüm demek ki 3 özür,5 yalvarma ile bu iş çözülüyor..
Hiç kimse kusura bakmasın ama kendi hayatımızı yine kendi ellerimizle şekillendiriyoruz işte!

işte ben bi şekilde bunu istiyorum kolay olmasın ama ne yapmam gerekiyo onu bulamıyorum. ayaklarımın üzerinde duruyorum çalışıyorum ben ona muhtaç değilim. benim tek istediğim bi şekilde ondan intikam almak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yaşattığı acıyı ona yaşatmak istiyorum. ama bu onu aldatmakla olmayacak tabikide. benimle her konuştuğunda her dokunduğunda pişmanlıktan içi içini yesin ben nasıl bu kadar alçalabildim desin

Bunu ona da belirt büyük bir özgüvenle. Bir daha böyle bir şey olursa kızını da alıp arkana bakmadan gidebileceğini bilsin. O kadar kolay affeder "iyi peki tamam" dersen "aldat, kafana göre takıl ne bileyim ben" demiş olursun. Kendini vazgeçilmez sanan adamlara uyuz oluyorum, ama onların öyle düşünmesini sağlayan da her zaman kadınlar oluyor...

Canına oku, burnu sürtsün demiyorum, ama kesin ve net ol, tekrarlanırsa seni kaybedeceğini, tereddüt etmeyeceğini bilsin. Öyle yok yeni tanıştık, bir daha görüşmem demekle olmuyor, karşısında anaokulu çocuğu yok. Ayağını denk alsın. :kızgın:

Cidden bu ne pişkinliktir ya yeni tanıştım geçti bitti gitti ne yani bu kadar basit mi madem yeni tanıştı da tanıştığı gece kızın koynuna mı gitti gece niye eve gelmedi :oklava:
Sende haklısın düşünmen gereken bir çocuğun var ama öyle gergin bir ortam onun psikolojisi için en derece sağlıklı olur öfff ya çok zor bir durum Rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:
Ama senin için kolay olmayacak onun her yüzüne baktığında aklına gelecek ve o evin içi her geçen gün kabus haline dönüşecek bari adam gibi bir açıklama yapabilseydi yok oda yok onun için çocuk oyuncağı gibi hemen kestirip atmış ya sözlerin bittiği an sanırım ama eşin şuan burada olsaydı ben ki şiddete hep karşı olan birisi onu gerçekten dövmekten beter ederdim :oklava:

Canım burda biz sana ne söylesekte herşey senin beyninde bitiyor cidden çok zor hele ki duygusal olarak biraz baskın bir kişiliğe sahipsen atlatman çok zor olacaktır kafamçokkarıştı

Valla şimdi belki bana kızanlar olucak ama ben boşanma bu yüzden derim. Aldatılmanın bir sürü şekli var. Kafası karışmış olabilir, kız çok gençse azgın teke sendromu yaşıyo olabilir, heyecan arıyor olabilir... Eğer seni seviyor ama saydığım sebeplerden dolayı bir aldatılma yaşıyorsan geçicidir düzelir illaki.. Önemli olan seni seviyor mu sevmiyor mu? Ben şahsen buna bakardım heralde :/

Yaşanan olaylar bence çok kötü ama,

sen kendini kandırıyorsun be güzelim ,,, yanına destek arıyorsun

bir kere hiç bir kadın yeni tanıştığı bir adamla bir hafta sonunu geçirmez sen ne rahatsın böyle suçlu olan adam konuyu kapatan sen, ben anlamadım walla
eşin senin bu rahatlığını göze alarak kimbilir neler yapar,

birde olay çok yeni ve sen yatakta birşey paylaşmıyoruz diyorsun yok bide yapsaydın

bide nasıl hala aynı yataktasın anlamıyorum

adam senin yerine başkasını koymuş mis gibi bir hafta sonu geçiriyor seni bir özürle ikna ediyor

oh ne ala memleket

Valla şimdi belki bana kızanlar olucak ama ben boşanma bu yüzden derim. Aldatılmanın bir sürü şekli var. Kafası karışmış olabilir, kız çok gençse azgın teke sendromu yaşıyo olabilir, heyecan arıyor olabilir... Eğer seni seviyor ama saydığım sebeplerden dolayı bir aldatılma yaşıyorsan geçicidir düzelir illaki.. Önemli olan seni seviyor mu sevmiyor mu? Ben şahsen buna bakardım heralde :/

kesinlikle katılmıyorum buna...
siz bir deneyin bakalım isterseniz;
eşiniz acaba aynı tavrı gösterecek mi size?

affetmekle kendine yapmissin omur boyu kafanda soru isaretleri olacak..bunun acisi ilerleyen zamanlarda ortaya cikacaktir..mutlaka destek al bi uzmandan.ne yapman gerektigi konusunda yardimci olur.bi ark. aldatti kizi kavga falan etmisler.sonra kadin siz onunla mutlu olun ben cekiliyorum aranizdan demis annesine gitmis uzun zaman gelmedi.adama hic yuz vermiyor,umursamaz davraniyor.bir yandan da ne isterse yaptirip hayatini yasiyo..fazla da yuz goz olmuyor arada bi iyi davraniyo..adam perisan ve pisman yapmayacam soz verdim diyo..ama kadin sabirli ve mantikli davranip adami bu kivama getirdi.hemde herseyin acisini cikardi.guclu kadin bi hata yapsam ceker gider bu sefer affetmez diyo.hatta kadin kotu oldukca vicdan yapiyo benim yuzumden diyo.bazen stratejik ve planli davranmak ise yarayabilir..hemen affedersen defalarca yapar ama cok gizli sekilde.

Böyle birşey yok canım..
Yani seninle her konuştuğunda içi içini yesin pişman olsun falan filan..Yok böyle birşey.
Nasıl bir intikam olabilir ki bunu dedirtmek için.???
Bunu dedirtmenin tek yolu, senden beklemediği şeyi yapmak ve kapıyı göstermektir.
Haa o zaman seni her uzaktan gördüğünde belki içi içini yer..

Bence bunları düşünüp daha fazla psikolojini bozma..
Madem affettin, unutmanın yollarını arıyorsun ciddi anlamda bu işin uzmanlarından yardım al ve yoluna devam et.

Bu şekilde onu mu yapsam bunu yapsam nasıl intikam alsam'larla ancak kendi psikolojini bozarsın.

Yok ben şahsım adıma kızmam size..:1closedeyes:
Zaten sizin gibi ihanete kılıf arayanlar oldukça kadınlarımız aldatılmaya ve boşanmamaya devam edecektir..
Normal geliyor bana artık..:delphin:

Yok ben şahsım adıma kızmam size..:1closedeyes:
Zaten sizin gibi ihanete kılıf arayanlar oldukça kadınlarımız aldatılmaya ve boşanmamaya devam edecektir..
Normal geliyor bana artık..:delphin:

katılıyorum ve üzülüyorum kadınlarımıza...
bence ayrılmak bile az aldatılmanın cezası olarak!

Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama ben karşı taraftan bakıyorum olaya.. Nasıl mı? Ben aldattım da ondan... Ha tabi ki çok pişman oldum belki karşı taraftan daha çok üzüldüm :( O yüzden iki taraflı bakabildiğimi düşünüyorum.
Biz barıştık ve eskisinden daha mutlu olduk bu üzücü olaydan sonra, umarım herkes bizim gibi kolayca atlatır.

katılıyorum ve üzülüyorum kadınlarımıza...
bence ayrılmak bile az aldatılmanın cezası olarak!

Aslında ben ceza verilmesi gerektiğini düşünmüyorum bile..

Aldattı mı beni? Biten bitmiştir, defolur giderim hayatından. İster ceza olsun ona ister ödül, umurumda bile olmaz. Ben kendime bakarım :delphin:

Aslında ben ceza verilmesi gerektiğini düşünmüyorum bile..

Aldattı mı beni? Biten bitmiştir, defolur giderim hayatından. İster ceza olsun ona ister ödül, umurumda bile olmaz. Ben kendime bakarım :delphin:

ben kesinlikle cezasını veririm;
öyle yok birinin hayatına bedavadan girip; bedavadan mahvetmek...
bi hata yapmışsa bedelini öder...
en ağır şekliyle...

ben kesinlikle cezasını veririm;
öyle yok birinin hayatına bedavadan girip; bedavadan mahvetmek...
bi hata yapmışsa bedelini öder...
en ağır şekliyle...

Ben şöyle düşünüyorum, adam beni kaale alan adam olsa zaten aldatmaz, demek ki biten bitmiş çoktan. Beni umursamayan adama ne yapayım ki, tenezzül bile etmem..

Ha evet, dünyam başıma yıkılır o ayrı, ama bir şey yapmam herhalde. Şu an düşünüyorum ne yapılabilir diye, aklıma bir şey de gelmiyor zaten.:1closedeyes:

Ama acı veren mutlu olmaz bunu iyi bilirim.

Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama ben karşı taraftan bakıyorum olaya.. Nasıl mı? Ben aldattım da ondan... Ha tabi ki çok pişman oldum belki karşı taraftan daha çok üzüldüm :( O yüzden iki taraflı bakabildiğimi düşünüyorum.
Biz barıştık ve eskisinden daha mutlu olduk bu üzücü olaydan sonra, umarım herkes bizim gibi kolayca atlatır.

aldatma konusunun kolayca atlatıldığı bi evlilikten şüphe ederim ben...
ha siz aldatan taraf olarak kolay atlatmşsınızdır mutlaka;
bir de eşinize sormak lazım....

eee yapmayacaktınız o zaman..
yaparken sonuçlarınada katlanacak o kişi...öyle affedilmesi kolay değil bunun...insanın kalbine hançer sokmakla eşdeğer bence.

Back
X