Aldatıldım:(

Değer yargıları demeyelim, sonuçta dediğim gibi anlık bişeydi. Bir lafa da katılmıyorum "affedilen bunu hep yapar"... Bu -en azından benim için- doğru değil.
Anlattıklarım farklı bir bakış açısı göstermek içindi, mutluluk dilekleri için teşekkürler.

Kusura bakmayın ama "anlık bir şeydi" diye bir bahane olamaz. Bence olamaz. Siz olabileceğini söylüyorsanız bu "değer yargıları" ile ilgilidir.

Mesela ben sevgilim olmasa bile bir arkadaşımla durduk yere öpüşmem, birkaç saniye de sürse öpüşemem. Karşımdaki yeltenirse ağzının ortasına çakar bir daha da yüzüne bakmam. Bu da onunla ilgili olabilir.

Sizi yargılamıyorum, ama insanları farklı yapan unsurlar vardır, değer yargıları da bunlardan biridir.

dikkatimi çekti bekarlar hemen boşan diyor
evliler psikolojik destek al diyor...........
soru:hayalkırıklığı yaratan da mıdır sorun ,hayal kuranda mıdır.
kocam beni aldatmıyor,aldatmaz diyen kadın aptaldır.
yakalanan ve yakalanmayan koca vardır.

kafamçokkarıştı

Hey ALLAH’ımm insanlarmı garip yoksa ben mi ?
Bir kadının gururu ayaklar altına alınıyor yapanda çekende gayet rahat davranıyor
Oysaki ben olayı okur okumaz köpürüyor sinirleniyor ve geriliyorummm . . .
Siz kendinizden bu kadar çok taviz verirseniz bu yapılanın fazlasına da hazırlıklı olmak durumundasınız. .
Adam affet diyor sizde – tamam affettim – diyorsunuz . .
Bu kadar basit mi her şey. .
Şimdide intikam almak istiyorum diyorsun . Sence Geç kalmadın mı sevgili arkadaşım!!! :delphin:

Değer yargıları demeyelim, sonuçta dediğim gibi anlık bişeydi. Bir lafa da katılmıyorum "affedilen bunu hep yapar"... Bu -en azından benim için- doğru değil.
Anlattıklarım farklı bir bakış açısı göstermek içindi, mutluluk dilekleri için teşekkürler.

Anlık birşey ne demek? Ölçütü ne? Kime göre neye göre anlık? Bu anlık denen süre ne kadar oluyor? bir gece bir yıl bir ömür? Karşı tarafa göre pek anlık değil ama farkında isen. KAdın senin kocana Aşkım diyor ya. Tamam affedilen bunu hep yapar sözüne de katılma. Peki yapmadığını ispatlayabilir misn? Sen bu adamı koca diye nasıl yanında gezdireceksin? Nasıl yatağına alacaksın? Yapma gözünü seveyim... Senin ki züğürt avuntusu. Sen zaten kararını vermişsin, bizkerden sadece haklısın, büyüksün, çocuğun var, evliliğini bitirme, adamı süründür laflarını duymayı istiyorsun. Biz sana boşan yada boşanma diyemeyiz. Senin kararını da etkileyemeyiz ama biraz geniş açıdan bak. Madem eşine bu kadar güveniyorsun, bir daha yapmaz diyorsun, allah yolunuz açık etsin. Ömür boyu mutluluklar.

Ne kadar güzel anlatmışsınız.

Çok teşekkür ederim..a.s.
Gerçekten çok anlaşılmaz bir olay olsa gerek bu ihanet işleri..
İnsan yaşamadan bilemiyor tabii..
Ben olsam utanırdım özür dilemeye diye düşünüyorum..:çok üzgünüm:
Hangi yüzle ihanetimi açıklıycam ki..
Eeeeee sevdiğim adam da 3 özür,5 yalvarma sonucu yeniden koynuma girebilme hakkını kazandıktan sonra nerede kaldı insanlığımız,ahlakımız,değerlerimiz..
Diyorum ya bilemiyorum,anlayamıyorum ben artık bu hayatı..:delphin:

Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.

senin yazdığın bu yazı bile beni çıdırttı ki bunları eşin sana söylemiş.bitiricem,yeni tanışmış falan figan.aslaa affedemeyeceğim bir şeydir aldatılmak.içinde hep bir şüphe olacak nasıl yaşayacaksın bu şüpheyle,nasıl devam ettireceksin bu evliliği.allah yardımcın olsun.

Evet normalde ben de aynı sizin gibi düşünürüm, yapmış olmama rağmen hala aynı düşünüyorum. Yalnııııız Allah kimsenin başına vermesin, kimse büyük konuşmamalı. Ve kınamamalı. Benim bi arkadaşım da benimkine çok benzer bir olay yaşamıştı, ayıplamıştım. Sonra benim başıma geldi...

Değer yargıları farklı diyince sanki benim değer yargım yokmuş gibi söylüyorsunuz diye düşünüyorum o nedenle karşı çıktım. Aldığım tepkilere bakıyorum da yaptığım şeyden zevk almışım gibi ya da alışkanlık olmuş gibi düşünüyorlar sanırım. Öyle bir şey yok! Çok pişman oldum, çok acı çektim... Bunları da sadece bir de şu yönden bakın diye anlattım...

dikkatimi çekti bekarlar hemen boşan diyor
evliler psikolojik destek al diyor...........
soru:hayalkırıklığı yaratan da mıdır sorun ,hayal kuranda mıdır.
kocam beni aldatmıyor,aldatmaz diyen kadın aptaldır.
yakalanan ve yakalanmayan koca vardır.

Evliliğim süresince aldatılmadım...
En azından kocamın başka bir kadına baktığına bile şahit olmadım...
Teşhisiniz için çok teşekkürler..alkisalkisalkis

Anlık birşey ne demek? Ölçütü ne? Kime göre neye göre anlık? Bu anlık denen süre ne kadar oluyor? bir gece bir yıl bir ömür? Karşı tarafa göre pek anlık değil ama farkında isen. KAdın senin kocana Aşkım diyor ya. Tamam affedilen bunu hep yapar sözüne de katılma. Peki yapmadığını ispatlayabilir misn? Sen bu adamı koca diye nasıl yanında gezdireceksin? Nasıl yatağına alacaksın? Yapma gözünü seveyim... Senin ki züğürt avuntusu. Sen zaten kararını vermişsin, bizkerden sadece haklısın, büyüksün, çocuğun var, evliliğini bitirme, adamı süründür laflarını duymayı istiyorsun. Biz sana boşan yada boşanma diyemeyiz. Senin kararını da etkileyemeyiz ama biraz geniş açıdan bak. Madem eşine bu kadar güveniyorsun, bir daha yapmaz diyorsun, allah yolunuz açık etsin. Ömür boyu mutluluklar.

Yanlış kişiye yazmışsınız biraz dikkat lütfen... Ben ne evliyim ne çocuğum var ne de aldatıldım!

Evet normalde ben de aynı sizin gibi düşünürüm, yapmış olmama rağmen hala aynı düşünüyorum. Yalnııııız Allah kimsenin başına vermesin, kimse büyük konuşmamalı. Ve kınamamalı. Benim bi arkadaşım da benimkine çok benzer bir olay yaşamıştı, ayıplamıştım. Sonra benim başıma geldi...

Değer yargıları farklı diyince sanki benim değer yargım yokmuş gibi söylüyorsunuz diye düşünüyorum o nedenle karşı çıktım. Aldığım tepkilere bakıyorum da yaptığım şeyden zevk almışım gibi ya da alışkanlık olmuş gibi düşünüyorlar sanırım. Öyle bir şey yok! Çok pişman oldum, çok acı çektim... Bunları da sadece bir de şu yönden bakın diye anlattım...

Hayır elbette öyle demek istemedim...

Demek istediğim, aynı olaylar üzerinden insanlar farklı tepkiler verebiliyorlar. Doğru ya da yanlış olarak değerlendirmek haddim değil, herkesin doğrusu kendine demek istiyorum. Sizin içiniz rahatsa biz zaten ne diyebiliriz ki...

Evet, büyük konuşmaktan ben de çok korkarım ama bazı şeyler de irade dışı gelişecek şeyler değildir, kusura bakmayın. Ben öyle bir şey yaptığımı hâyâl bile edemem, ve bunu dile getirmem büyük konuşmak değildir, neticede kendimi tanıyorum. Ama bakın "beni kimse aldatamaz" demek büyük konuşmaktır, bunu yapmam, çünkü karşımdaki insanın ne zaman ne yapacağını bilemem.. Allah karşılaştırmasın. Ama insanın kendi attığı adımların farkında olması başka konudur..

14 yıllık evliyim 13 yaşında kızım var eşime
beni aldattığını anlarsam kendini kapı önünde bulursun dedim
dediğimi yaparım bunu bilir
aldattı aldatmadımı bilmem hissetmedim
ama sağlam durmak önemlidir
ben arkadaşın yerinde olsam hemen boşarım
özellikle evli olduğumu belittim zira 'bekara karı boşamak kolay' diye atasözü vardır.

Evliliğim süresince aldatılmadım...
En azından kocamın başka bir kadına baktığına bile şahit olmadım...
Teşhisiniz için çok teşekkürler..alkisalkisalkis

Canım bak "aldatılmadım" diyorsun...
Demek ki, aptalsın(!) birilerine göre... - Diyecek laf bulamıyorum! :1closedeyes:

hemen söyliyim, ortak arkadaşımızdı, konuşurken bi anlık bişey oldu ve öpüştük :( hemen ayrıldık sonra naptık biz diye :( üstünden o kadar zaman geçti bugün bile nedenini bilmiyorum. Sevgilimi çok seviyorum hiçbir sorunumuz yok maşallah o zaman da yoktu, neden böyle oldu hiç anlamadım .çooook uzun zaman üzüldüm, antidepresan kullandım unutayım diye geceleri uyuyamadım çünkü. Hiçbir zaman da yaptığımdan gurur duymadım, sevgilim öğrendiğinde de "aferin iyi yapmışın" demedi. Ama konuştuk atlattık.

sevgili ve eş çok farklı...
Sanırım evli değilsin doğru anladım dimi?

kk da bir iki tip var yorumları insanı intihara sürükler, azıcık empati kurun ya kadın yardım istiyo, çocuğu olmayanlar hiç konuşmasın zaten, başlarına gelince hemen çekip gitsinler bi dakka durmasınlar, hepsinin kocası mükemmel çünkü maşşallah , kimbilir neler yapıyolar sizde burda yorum yapın saf saf

canım senin için çok üzüldüm , umarım zamanla herşey daha iyi olur, eşin hatasını anladıysa bi şans daha verebilirsin ama pişman olduğunu görmen gerek ,belki hayatınıza çeki düzen verip daha güzel başlangıçlar yapabilirsiniz

sevgili ve eş çok farklı...
Sanırım evli değilsin doğru anladım dimi?

Biz kişileri karıştırmışız. Bu arkadaş aldatan kişinin hislerini bize anlatmak istemiş, sağolsun. Böylece aldatılan bacımız da olaylara eşinin yönünden bakarak, allah benim cezamı verecek, anlık bişey işte, eşime güveniyorum, bir daha yapmaz, nasıl böyle birşeyi dile getirdim ben, şimdi kimler benim ağzıma acı biber sürsün diyerek, eşine koşup sarılacak. Sarılması gerekiyor, aldatan kişi yönünden bakınca.....MIŞŞŞŞŞŞ

Back
X