Sagol canim ya. Birde kendileride evli. Insallah oyle bir bocalamaya girmez.
cevrede onemli bi rol oynuyo erkeklerin bu pisliklerinde.
Kesinlikle, konu yoldan çıkarmak olunca birbirlerini öyle gaza getiriyorlar ki.. Sanki kalabalık olunca suçları hafifleyecek. Sanki "falanca da yaptı" deyince yediği halt yanlış olmaktan çıkacak..
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Ben mesela çok hoşgörülü bir insanım, çevremdekiler ne yapsa "kendi bilir" der geçerim. Ama bazen öyle küçük şeyler var ki, onları görünce anında buz gibi soğur ilişiğimi keserim. Zaten üç-beş arkadaşı olan bir insanım, ama asla tasvip etmeyeceğim hâller içinde bulunan insanlara merhaba bile demem. Bazen abarttığımı düşünüyorum ama iyiyim böyle..
Mesela o üç-beş arkadaşımdan biri eşcinsel. "Ne konuşuyorsun şununla" diye çok ihtar alırım ama umurumda bile değil. Hayatta kişiliğine en saygı duyduğum insanlardan biridir, onu tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Bir de dört senelik bir arkadaşım vardı, kendisini aldatan sevgilisini tek gecelik bir adamla aldatıp "durumu 1-1 yaptım, ehehehe" diyebildiği için tiksindim kızdan, okulda görünce kafamı çevirip geçiyorum yanından, elimde değil.
Ha sanki görüşsem "gel sana da bulalım tek kullanımlık bir adam" mı diyecek, dese sanki ben öyle bir şeye yeltenecek miyim? Hayır. Ama bence insan çevresini iyi seçmeli..
Nasıl çenem düştü ama, çalışmam lazım ya...