Aldatıldım:(

kk da bir iki tip var yorumları insanı intihara sürükler, azıcık empati kurun ya kadın yardım istiyo, çocuğu olmayanlar hiç konuşmasın zaten, başlarına gelince hemen çekip gitsinler bi dakka durmasınlar, hepsinin kocası mükemmel çünkü maşşallah , kimbilir neler yapıyolar sizde burda yorum yapın saf saf

canım senin için çok üzüldüm , umarım zamanla herşey daha iyi olur, eşin hatasını anladıysa bi şans daha verebilirsin ama pişman olduğunu görmen gerek ,belki hayatınıza çeki düzen verip daha güzel başlangıçlar yapabilirsiniz

Çocuğu olmayanların, başlarına gelince çekip gitmeleriyle eşlerinin mükemmel olması arasındaki ilgi,alaka ve bağ nedir...?

dikkatimi çekti bekarlar hemen boşan diyor
evliler psikolojik destek al diyor...........
soru:hayalkırıklığı yaratan da mıdır sorun ,hayal kuranda mıdır.
kocam beni aldatmıyor,aldatmaz diyen kadın aptaldır.
yakalanan ve yakalanmayan koca vardır.

bence genel konuşmak çok yersiz arkadşım 5 parmağın beşide birmi .... bi erkek modeli vardır gözü dışardadır herşey güzel olsa bile illa heyecan ister rahat batar..
bi başka erkek modeli vardır evine karısına çocuğuna sadık elindekiyle yetinmesini bilen ve içinde allah korkusu vardır,en önemliside sevgi saygı ve sadakata önem verir....
konu sahibi arkadaşımda böyle bişeyi affetmekle çocuğu için bi adım attığını düşünmüş ama ilerde daha huzursuz zamanlar çıkınca bu çocuğun psikolojisi dahada yıpranmazmı CADIARZU umarım bidaha yaşamzsın böyle bi olayı...

kk da bir iki tip var yorumları insanı intihara sürükler, azıcık empati kurun ya kadın yardım istiyo, çocuğu olmayanlar hiç konuşmasın zaten, başlarına gelince hemen çekip gitsinler bi dakka durmasınlar, hepsinin kocası mükemmel çünkü maşşallah , kimbilir neler yapıyolar sizde burda yorum yapın saf saf

canım senin için çok üzüldüm , umarım zamanla herşey daha iyi olur, eşin hatasını anladıysa bi şans daha verebilirsin ama pişman olduğunu görmen gerek ,belki hayatınıza çeki düzen verip daha güzel başlangıçlar yapabilirsiniz

teşekkür ederim iyi dileğin için. umarım mavera umarım

Çocuğu olmayanların, başlarına gelince çekip gitmeleriyle eşlerinin mükemmel olması arasındaki ilgi,alaka ve bağ nedir...?

okuyunca öyle durmuş ama bi bağ yok , genel olarak bana yapılsa bi dakka durmam diynlere sözüm , arkadaşımız siz napardınız diye sormamış ki ! olayı anlatmış nasıl atlatabilirim diye yardım istemiş, bu yönde yorumlar yapılsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

kk da bir iki tip var yorumları insanı intihara sürükler, azıcık empati kurun ya kadın yardım istiyo, çocuğu olmayanlar hiç konuşmasın zaten, başlarına gelince hemen çekip gitsinler bi dakka durmasınlar, hepsinin kocası mükemmel çünkü maşşallah ,kimbilir neler yapıyolar sizde burda yorum yapın saf saf

neyse;
konu sahibi arkadaş sen devam et kocana pişkinlik yapmasına izin vermeye; kavganızın ertesi günü bile kızın yanına girtin; aaa ama bi dk pişman olmuştu dimi... doğru... bida yapmicam affet dedi sende tmm dedin herşey geçti bitti zaten... bence daha da uzatma eminim ki eşin bidaha asla yapmaz(!)...

biz de saf saf (!) yorum yapalım, kocam kimbilir kiminle nerde aldatıo beni
:)

ha birde bu yorum çıktı;
evli olmayan yazmasın;
çocuğu olmayan yazmasın
o yazsın bu yazmasın
sen yaz sen yazma
başka...

kusura bakmayın bayana destek ancak böyle olabiliriz; çünkü bu şekilde üstünü kapattığı zaman çözüm mü olacak???
ben burda boşan diyen de göremedim şahsen...

14 yıllık evliyim 13 yaşında kızım var eşime
beni aldattığını anlarsam kendini kapı önünde bulursun dedim
dediğimi yaparım bunu bilir
aldattı aldatmadımı bilmem hissetmedim
ama sağlam durmak önemlidir
ben arkadaşın yerinde olsam hemen boşarım
özellikle evli olduğumu belittim zira 'bekara karı boşamak kolay' diye atasözü vardır.
beni okumayı atlamışsın

neyse;
konu sahibi arkadaş sen devam et kocana pişkinlik yapmasına izin vermeye; kavganızın ertesi günü bile kızın yanına girtin; aaa ama bi dk pişman olmuştu dimi... doğru... bida yapmicam affet dedi sende tmm dedin herşey geçti bitti zaten... bence daha da uzatma eminim ki eşin bidaha asla yapmaz(!)...

biz de saf saf (!) yorum yapalım, kocam kimbilir kiminle nerde aldatıo beni

ha birde bu yorum çıktı;
evli olmayan yazmasın;
çocuğu olmayan yazmasın
o yazsın bu yazmasın
sen yaz sen yazma
başka...

kusura bakmayın bayana destek ancak böyle olabiliriz; çünkü bu şekilde üstünü kapattığı zaman çözüm mü olacak???
ben burda boşan diyen de göremedim şahsen...

senin yazdıkların şuan o insanın psikolojisini nasıl etkiliyo hiç düşündün mü ? senin altın kuru keyfin yerinde yaz salla sallayabildiğin kadar , buyur bi de boşan de ben ne diyim ki sana ?

Kimse kimseye boşan yada boşanma demiyor. Ancak bende çocuğu olmayanlar kısmına takıldım. Bu nedemek oluyor? Çocuğu olnalar çocuğu evliliğin grantisi olarak mı yapıyor? Peki allah bana vermedi ise o zaman ben herşeyi hak ediyor muyum? Gerçekten kadının kadına yaptığını kimse yapamaz.

Kimse kimseye boşan yada boşanma demiyor. Ancak bende çocuğu olmayanlar kısmına takıldım. Bu nedemek oluyor? Çocuğu olnalar çocuğu evliliğin grantisi olarak mı yapıyor? Peki allah bana vermedi ise o zaman ben herşeyi hak ediyor muyum? Gerçekten kadının kadına yaptığını kimse yapamaz.

çocuk evlilik garantisi falan değil tabiki ama takdir edersiniz ki çocuğu olan birinin boşanması olmayana göre daha zordur, ben ne çocuklar biliyorum babası bir gün eve gelmeyince saatlerce ağlayan , tamamen bunun için yazdım başka bi sebebi yok , annelik başka bi dünya

kim ne yorumu yaparsa yapsın sen yine yapman gerekeni daha doğrusu istediğini yapacaksın.buraya böyle bir başlık açtıysan affetmek istiyorsun bir kere bu belli.sadece yapacağın şeyin doğru olduğuna kendini daha iyi inandırabilmek için destekleyici sözler bekliyorsun.ama kimse yaşamadan tam olarak gerçek düşüncesini kendisi bile bilemez.evlenmeden önce sevgilim beni aldatmış ve hissedip sorduğumda bunu itiraf etmişti ayrıldım hemen.ardınan çok sılznma ağlama sonucu bir şans daha verdim bakalım bu ayrılık bu ilişkiyi nasıl etkilemiş diye nasıl sürecek diye.flört döneminde bu şans daha kolay verilebiliyor belki. ama sonrasında baktımki ben sadece geçen yıllar hatırına devm etmeye çalışıyrum sadece alışkanlık aslında.baktımki ben ardtık bu adamı sevmiyorum ve o an ikinci ve son vedam oldu.affet tamam ama emin ol artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

çocuk evlilik garantisi falan değil tabiki ama takdir edersiniz ki çocuğu olan birinin boşanması olmayana göre daha zordur, ben ne çocuklar biliyorum babası bir gün eve gelmeyince saatlerce ağlayan , tamamen bunun için yazdım başka bi sebebi yok , annelik başka bi dünya

Farkında mısın? Arkadaşın bize fikir sorduğundan yardımcı olmamız gerektiğinden bahsediyorsun. Onun ruh halinden bahsediyorsun.Ama herşey tozpembe değil. Tama şimdi herkes yapıcı fikirler söylesin, peki bu madalyonun diğer tarafını görmeyecek mi arkadaş? Şu anda o zaten bizden fikir sormuyor. Fikrini vermiş. SAdece desteklenmek istiyor.

Farkında mısın? Arkadaşın bize fikir sorduğundan yardımcı olmamız gerektiğinden bahsediyorsun. Onun ruh halinden bahsediyorsun.Ama herşey tozpembe değil. Tama şimdi herkes yapıcı fikirler söylesin, peki bu madalyonun diğer tarafını görmeyecek mi arkadaş? Şu anda o zaten bizden fikir sormuyor. Fikrini vermiş. SAdece desteklenmek istiyor.

sen merak etme canım o madalyonun bütün yüzlerini görmüştür zaten , tek istediği paylaşmak rahatlamak ,evet onaylanmak , bu onu rahatlatcaksa neden yapmayalım ki ?

Kızlar iyi akşamlar herkese. Bu fikirler beni aşar. Kadınlığıma verinnnnn...Ha bir de anne olamamanın etkisi herhalde. Kaş yaparken göz çıkarmak deyiminin anlamını bir düşünsek iyi olur herhalde...

çok kolaylıkla afetteme bence anladıgım kadaryla ayrılmayı düşünmüyorsun ama cok cabuk affedersen eger birdaha ki sefere çok da rahat yapacaktır burnunu sürttür ayrılamkal tehdit et bu kadar kolay affetme cnm bnm ya

Kızlar iyi akşamlar herkese. Bu fikirler beni aşar. Kadınlığıma verinnnnn...Ha bir de anne olamamanın etkisi herhalde. Kaş yaparken göz çıkarmak deyiminin anlamını bir düşünsek iyi olur herhalde...

iyi akşamlar, anne olamamktan bahsetmişsin , bekar olduğun için üstünde düşünmedim , bi sorunun varsa ve seni incittiysem (tamamen farkında olmadan ) özür dilerim, kimseyi kırmak istemem

iyi akşamlar, anne olamamktan bahsetmişsin , bekar olduğun için üstünde düşünmedim , bi sorunun varsa ve seni incittiysem (tamamen farkında olmadan ) özür dilerim, kimseyi kırmak istemem

Sadece iki aydır bekarım. 9 yıllık evliliğim yeni bitti, sebeplerden biri de anne olamayışımdı. Farkında değilsin ama şu anda burada yazan benim durumumda çok arkadaş var. Herkesin zayıf olduğu bir an ve nokta vardır......

Sadece iki aydır bekarım. 9 yıllık evliliğim yeni bitti, sebeplerden biri de anne olamayışımdı. Farkında değilsin ama şu anda burada yazan benim durumumda çok arkadaş var. Herkesin zayıf olduğu bir an ve nokta vardır......

evet ben de tam bu yüzden arkadaşımızın üstüne gitmeyelim , kırmayalım diyorum ya , neyse özür dilemiştim zaten , sen de sağ salim kucağına al falan diyebilirdin belki , hala istiyosan allah tez vakitte verir inş ,hayırlısıysa tabi

Back
X