Aldatıldım:(

Büyük konuşmak istemiyorum artık bu olayları okudukça KK da amaaa aldatılan her kadından da ..hala seviyorum lafını duymak da gerçekten ama gerçekten bana çok tuhafCADIARZU geliyor..

Yani insan demek hala sevebiliyor.CADIARZU Bu kadara şeyden sonra..
Çok ilginç valla..CADIARZU
Ağzım açık okuyorum bu tarz aldatıldıktan sonra..hala seviyorum..diyen kadınları..
Sanırım farklı bir psikoloji oluşuyor aldatılan kadınlarda sonradan..
Affedersin affetmezsin ayrı konu da, aşkın nasıl hala aynı kalıyor? Çoook ilginçç...

Kınamak yargılamak için yazmadım ama nasıl sevebilir insan hala yaa? diye de aklım almıyor..

Neyse hakkınızda hayırlısı olsun tekrar..
Umarım kolay alışırsınız bu yeni hayatınıza.

canım aşk ve sevgi çok farklı şeyler benim gözümde. aşk biter sevgi kalır. sevgi olmadan da hiç bişeye katlanılmaz

Büyük konuşmak istemiyorum artık bu olayları okudukça KK da amaaa aldatılan her kadından da ..hala seviyorum lafını duymak da gerçekten ama gerçekten bana çok tuhafCADIARZU geliyor..

Yani insan demek hala sevebiliyor.CADIARZU Bu kadara şeyden sonra..
Çok ilginç valla..CADIARZU
Ağzım açık okuyorum bu tarz aldatıldıktan sonra..hala seviyorum..diyen kadınları..
Sanırım farklı bir psikoloji oluşuyor aldatılan kadınlarda sonradan..
Affedersin affetmezsin ayrı konu da, aşkın nasıl hala aynı kalıyor? Çoook ilginçç...

Kınamak yargılamak için yazmadım ama nasıl sevebilir insan hala yaa? diye de aklım almıyor..

Neyse hakkınızda hayırlısı olsun tekrar..
Umarım kolay alışırsınız bu yeni hayatınıza.

aynen katılıyorum sana canımvereliniortak
aldatılan kadın belki bazı sebeplerden dolayı boşanamaz evliliğine devam edebilir bunu anlarım ama hala seviyorum diyenleri anlayamıyorum bendebilmiyorumkismile
büyük konuşmak istemem ama böyle bir durumda kocam benim gözümde biter birde hala seviyorum diyecem mümkün değil:umursamaz::umursamaz:

konu sahibi arkadaş işin zor canım
allah yardımcın olsun
umarım en az hasarla bu sıkıntılı dönemi atlatırsın

canım aşk ve sevgi çok farklı şeyler benim gözümde. aşk biter sevgi kalır. sevgi olmadan da hiç bişeye katlanılmaz

Benim gözümde de aşk ve sevgi farklı..Orası ayrı..
Ama sonuçta demek istediğim de aynen senin yazdığın şey.
Hala sevebiliyorsun kocanı ki, katlanıyorsun bazı şeylere..Zaten hala seviyorum demişsin..
Ama bana hep ilginç gelecek bu durum üzgünüm..
Şu an anlamam mümkün değil bu psikolojiyi, yani aldatıldıktan sonra.. hala sevebilmeyi...
Neyse..
Allah kimsenin başına vermesin, kimseyi de böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın.
Hayırlısı olsun hakkınızda...

Benim gözümde de aşk ve sevgi farklı..Orası ayrı..
Ama sonuçta demek istediğim de aynen senin yazdığın şey.
Hala sevebiliyorsun kocanı ki, katlanıyorsun bazı şeylere..Zaten hala seviyorum demişsin..
Ama bana hep ilginç gelecek bu durum üzgünüm..
Şu an anlamam mümkün değil bu psikolojiyi, yani aldatıldıktan sonra.. hala sevebilmeyi...
Neyse..
Allah kimsenin başına vermesin, kimseyi de böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın.
Hayırlısı olsun hakkınızda...

umarım hiç bi zaman anlamazsın bu psikolojiyi.

umarım iyisindir melek,

dün düşündüm çok üzüldüm , insan kedisinden bile ayrılamazken , bunca zamanlık evini düzenini bırakmak hiç kolay değil, o yüzden umarım eşin bi daha seni üzmez,artık düşünme aklına gelince başka bişeyle uğraş, düşünmek kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz

umarım iyisindir melek,

dün düşündüm çok üzüldüm , insan kedisinden bile ayrılamazken , bunca zamanlık evini düzenini bırakmak hiç kolay değil, o yüzden umarım eşin bi daha seni üzmez,artık düşünme aklına gelince başka bişeyle uğraş, düşünmek kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz

iyiyim tuba saol. düşünmemeye özen gösteriyorum. düşünmemek için de iş, burası ve kendimle uğraşıyorum. sanırım işe yarıyo dünden daha iyiyim en azından

bence kaçmamalı yüzleşmelisin.
herşeyi düşünüp çekebildiğin kadar acı çekmelisin ki artık düşünmekten sıkılacak duruma gelmelisin.
en çok acıtan detayları defalarca düşünmeden,
yorulana kadar ağlamadan,
acının üstüne gitmeden bu durumdan kurtulamazsın.
kaçarsan bi koku, bi ses, bi filmin sahnesi, bi şarkı seni aniden darmadağın eder.
bi musluk düşün tazyikli akıyor ve sen onu avucunla kapatmaya çalışıyorsun.
kapatamadığın bir yerinden öyle bir fışkırır ki hiç ıslanmayan yerler bile ıslanır.
kaçma canım.
en derin yerlere kadar dal ki ayağını yere basıp bi anda sıçrayabilesin yüzeye.
mümkünse bir süre kızını güvenli bi yere bırak, annene mesela.
düşün ağla irdele öfkelen aklına geleni sor eşine.
herşeye katlanmak zorunda.
tüket ki acını, ağır ağır tükenme...

Siz zaten bu konuyu açarken devam etmek adına karar vermişsiniz. Artık önemli olan önünüze bakmak. Burada doğal olarak bir taraf asla kabul etmem böyle bir durumu diyecek ( diyenlerde haklılar), birtarafta devam et diyecektir. Bunların her ikiside size yol gösterecek değil. Siz kaldırabildiğinizi kadar yaşayacaksınız sonuçta ki zaten kararınızı vermişsiniz. Kimse size eşinizin bundan sonra aynı şeyi yapmayacağnın garantisini veremez, yapacağınında garantisinide veremez aynı şekilde. Bütün bunları göze almak lazım. Bana kalırsa birkere yapmış olması yeterli, bu kadar yaralanmak yeterli. Ama herkesin sınırı kendine ait.

Bundan sonra hayatınıza giren başka kişinin size aynısını yapmayacağı ne malum diye görüş bildiren arkadaşlarsa bana göre tamamen yanlış. Nasıl olsa her erkek yapıyor, bundan sonra hayatıma girecek olanda yapabilir diyip , aldatan erkeği haklı çıkarmak mı lazım. Şimdi elinizde bunu yapmış biri var, bu suçu hafifletiyor mu? Çocuk sahibi olmak demekte herşeye göz yummak anlamına gelmiyor. Bunları yaşayacağınızı bilseydiniz, çocuk sahibi olmak istemezdiniz heralde. O zaman oldu bir çocuk, ne yapalım herşeye katlanırız mantığıda bana göre yanlış.

Siz artık bu olay hakkında karar değil, olayı atlatma aşamasına gelmişsiniz. Yardım almanızda fayda var. Kabul ettiğiniz aşamadan sonra devamlı geçmişe dönmek birşey kazandırmaz. Allah yardımcınız olsun.

Siz zaten bu konuyu açarken devam etmek adına karar vermişsiniz. Artık önemli olan önünüze bakmak. Burada doğal olarak bir taraf asla kabul etmem böyle bir durumu diyecek ( diyenlerde haklılar), birtarafta devam et diyecektir. Bunların her ikiside size yol gösterecek değil. Siz kaldırabildiğinizi kadar yaşayacaksınız sonuçta ki zaten kararınızı vermişsiniz. Kimse size eşinizin bundan sonra aynı şeyi yapmayacağnın garantisini veremez, yapacağınında garantisinide veremez aynı şekilde. Bütün bunları göze almak lazım. Bana kalırsa birkere yapmış olması yeterli, bu kadar yaralanmak yeterli. Ama herkesin sınırı kendine ait.

Bundan sonra hayatınıza giren başka kişinin size aynısını yapmayacağı ne malum diye görüş bildiren arkadaşlarsa bana göre tamamen yanlış. Nasıl olsa her erkek yapıyor, bundan sonra hayatıma girecek olanda yapabilir diyip , aldatan erkeği haklı çıkarmak mı lazım. Şimdi elinizde bunu yapmış biri var, bu suçu hafifletiyor mu? Çocuk sahibi olmak demekte herşeye göz yummak anlamına gelmiyor. Bunları yaşayacağınızı bilseydiniz, çocuk sahibi olmak istemezdiniz heralde. O zaman oldu bir çocuk, ne yapalım herşeye katlanırız mantığıda bana göre yanlış.

Siz artık bu olay hakkında karar değil, olayı atlatma aşamasına gelmişsiniz. Yardım almanızda fayda var. Kabul ettiğiniz aşamadan sonra devamlı geçmişe dönmek birşey kazandırmaz. Allah yardımcınız olsun.

Bence bu yorum,bu topiğe noktayı koyar:)alkisalkisalkis

bundan sonra hayatına girecek erkeğin aldatma ihtimaliyle, aldatan erkeği haklı çıkarma arasında nasıl bir bağlantı kuruldu hiç anlayamadım. bu iki cümle birbirinden tamamen bağımsız.
başka erkeklerin aldatma ihtimali başka konu, aldatanı haklı çıkarmak bambaşka.
sanırım çok ama çok ince bir nokta var ve ben algılayamıyorum.
çocuk sahibi olmak apayrı bir olgunluk ve sorumluluk ister bayanlar.
kafanıza göre yaşayacaksanız, gururdu onurdu diye tek hatada ipini çekecekseniz eşlerinizin ya çocuk yapmayın, ya da sperm bankasına gidin ki çocuk anneyle baba arasında çekiştirilmesin.
ben de bunu anlamıyorum ya.
domates yetiştirmenin bile kuralları varken bi insan yetiştirmekten bahsediyoruz.
egolarından arınmadan kimse anne baba olmasın lütfen.
eşine çocuğuna evine sevgi alaka gösteriyorsa ilk hatasında bütün gemileri yakmaya ne denir egoizmden başka?
ikinci hata affedilmemeli tamam kabul.
ama çocuk ayrı bir mesuliyettir ve aklı selim kadınları daha da olgunlaştırır.

ben anlamıyorum sanki bu çocukları anneler tek başına yapıyor;
babalar aldatırken ne yuvalarını umursuyor ne çocuklarını ne eşlerini;
ama kadınlara gelince yok...

ben anne henüz olmadım belki ama olucm inşallah 6 ay sonra ve benim için hiç farketmicek çocuğumun olup olmaması başıma böyle birşey geldiğinde...

bi arkadaşın yorumu aklımda kalmış;
çocuğumun aldatılan psikolojisi bozuk bir anneye ve aldatan afedersiniz ş.... bi babaya ihtiyacı olmaz, olamaz...

daha doğmamış bir çocuğun neye ihtiyacı olup olmayacağına egolar karar veremez.
komplekslerini ve egolarını herşeyin, hatta çocuğunun bile önünde tutan bi bireyin iyi bir anne olabileceği konusunda şüphe duyarım ben.
bir çocuğun, psikolojisi bozuk da olsa hissettirmeyecek, ona gereken sevgiyi ve ilgiyi gösterecek güçlü ve olgun bir anneye,
hata yapmış bile olsa bir babaya (kaldı ki bir kez yapılan hatayı direk ş......lik olarak tanımlamak yanlıştır),
genel toplamda iyi anlaşmayı becerebilen ve karşılıklı fedakarlık gösterebilecek bir AİLEye ihtiyacı vardır.
bunu sadece ben söylemiyorum.
uzmanlar söylüyor.
Allah bile tövbe edeni affederken, kullar ne kadar tavizsiz.
yazık...

Çocuk sahibi olmak ,bazı şeyleri göz ardı etmeyi gerektirebilir. Ama bunun bile sınırları vardır heralde. Çocuk sahibi olmak demek, bu hayatta kendini tamamen yok saymak, karakterini, onurunu yitirmek, karşıdaki tarafından hiç yerine koyulup aldatılmak, yeri geldiğinde sırf çocuğum var diye dayak yemek ise yola devam o zaman. Çocuklarda bu dünyaya anneye eziyet olsun diye gelmiyor heralde. Böyle olduğunu bilse hiç kimse doğmak istemez heralde. Ayrıca çocuk anneye özel bir durum ve sorumluluk değil sadece, baba da baba olduğunun, çocuğuna ve eşine sorumluluğu olduğunu bilmeli o zaman. Babanında çocuğu var , oda azıcık fedakarlık yapsında, nefsine sahip çıkıp 2. kişilere yönelmesin. Dikkatinizi çekerse erkeğin bu yaptığına bile fedakarlık adı takmak zorunda kaldım. Ne yazık.

Ayrıca birşeye hata demek için kaç kere yapılmış olması lazım mesela. Birkereden birşey olmaz mı diyelim. Uzmanların hangisi aldatan eşi affedin diyor. Hata vardır , HATA vardır. Size ufak saygısızlık yapılması hatadır, ama dayak ve aldatma HATA dır.

Son düzenleme:
daha doğmamış bir çocuğun neye ihtiyacı olup olmayacağına egolar karar veremez.
komplekslerini ve egolarını herşeyin, hatta çocuğunun bile önünde tutan bi bireyin iyi bir anne olabileceği konusunda şüphe duyarım ben.
bir çocuğun, psikolojisi bozuk da olsa hissettirmeyecek, ona gereken sevgiyi ve ilgiyi gösterecek güçlü ve olgun bir anneye,
hata yapmış bile olsa bir babaya (kaldı ki bir kez yapılan hatayı direk ş......lik olarak tanımlamak yanlıştır),
genel toplamda iyi anlaşmayı becerebilen ve karşılıklı fedakarlık gösterebilecek bir AİLEye ihtiyacı vardır.
bunu sadece ben söylemiyorum.
uzmanlar söylüyor.
Allah bile tövbe edeni affederken, kullar ne kadar tavizsiz.
yazık...

Allah tövbe edenleri affeder evet ama insanlar onun kadar güçlü değildir, olamazlar da...
Allah acaba aldatılan eşin çektiği acıları da affeder mi ???
hiç sanmıyorum...
aldatıldığında ayrılan kadınları "egoist" olarak suçlamanıza kızdım ben;
yoksa siz aldatıldığınızda ister 10 defa ister 100 defa ister 1 defa affedin bu beni ilgilendirmez elbette...
uzmanlar fedakarlığı hep kadının mı göstermesini söylüyor? eğer öyleyse 100 yıl önceki ebemden bi farkları yokmuş diyeceğim çünkü...
kusura bakmayın ifadelerim sert gelebilir ama hayatta asla kabullenemeyeceğim şey aldatılmaktır ve bu böyle kalacak; ister 1 ister 10 çocuğum olsun...

Eğer aldatılan kadın hakkında fikirlerimizi söyleyeceksek bukadar keskin bir dille;

size göre affetmeyen kadın egoist ve bencil ise;

bana göre de affeden kadın;
korkak, rahatına düşkün, gurursuzdur... ( ben aldatılmayı kabul ettiğim zaman kendimi bu şekilde hissederim )

Allah tövbe edenleri affeder evet ama insanlar onun kadar güçlü değildir, olamazlar da...
Allah acaba aldatılan eşin çektiği acıları da affeder mi ???
hiç sanmıyorum...
aldatıldığında ayrılan kadınları "egoist" olarak suçlamanıza kızdım ben;
yoksa siz aldatıldığınızda ister 10 defa ister 100 defa ister 1 defa affedin bu beni ilgilendirmez elbette...
uzmanlar fedakarlığı hep kadının mı göstermesini söylüyor? eğer öyleyse 100 yıl önceki ebemden bi farkları yokmuş diyeceğim çünkü...
kusura bakmayın ifadelerim sert gelebilir ama hayatta asla kabullenemeyeceğim şey aldatılmaktır ve bu böyle kalacak; ister 1 ister 10 çocuğum olsun...

Eğer aldatılan kadın hakkında fikirlerimizi söyleyeceksek bukadar keskin bir dille;

size göre affetmeyen kadın egoist ve bencil ise;

bana göre de affeden kadın;
korkak, rahatına düşkün, gurursuzdur... ( ben aldatılmayı kabul ettiğim zaman kendimi bu şekilde hissederim )

lovelinya cım Allah eşin çektiği acıları affedecek mi diyorsun da zaten Allah kimilerini eşiyle kimilerini çocuklarıyla kimilerini anne babasıyal türlütürlü şeylerle imtihan ediyor
boşa mı gidiyor elbette hayır
karşılığını öteki dünyada görecektir zaten bu dünyadada değişik şekilde görcektr
kesinlilikle affetmemeli kısmına katılmıyorum kişi gaflete düşmüştür şeytana uymuştur
birdaha yapmama için içten tövbe eder ve yapmaz da
ama aldatmayı normal gören ve pişman oldugunu söleyip de ertesi gün yine aynı kadına giden adamdan da hayır beklenmez
yuva kurmak zordur yıkmak ise çok basittir
karşı tarafın pişmanlığının samimiyeti önemlidir
bir de konuşurken kesinlikle affetmem gibi büyük laflar etmeyelim ark lar
Allah mıhafaza başımıza da gelebilir

Bu aralar aldatılma hikayelerine sıkça rastlıyoruz hayırlısı ...

Konu sahibi arkadaşım,sen bu konuyu açarken ayrılma amacı gütmemişsin zaten.

Aklında çocuğun için devam etme düşüncesi var.

Burda biz sana ne desek boş.Her yerde olduğu gibi burda da ikiye ayrılır bu sorunun cevabı.Kimi ayrıl daha fazla incinme der ,kimi ise ayrılma çocuğunu düşünüyorsun madem devam ettir der.

Bana kalırsa ayrılmandan yanayım derim.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım.Şimdi bu adam bir kere yapmış bu hatayı,ikinci kez yapmayacağını nasıl garanti edebilirsin.

Özür dileyip,bir daha yapmıycam demesiyle herşey kapanıyorsa ne ala valla.

Unutmak için yardım istemişsin anladığım kadarıyla.Bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim sana.Ha diyince unutulmaz böyle derin konular

zor bi durum allahım kimsenin başına vermesin ama büyük konuşmayayım rabbim yaşatmasın ben böle şeyleri kabullenemiyorum sen yapsan eşin kapının önüne koyar vede çocuğunu düşünmezki düşünse zaten yapmaz o çocuğunu o kadar düşünmezken neden hep kadınlar bu kadar düşünüyolar oda babası değilmi sen tek yapmadın ya çocuğu hem şuda var bu bir olur kabullenirsin iki olur tamam dersin sonrada ardı arkası kesilmez çünkü sen tamam diyosun oda bu düşünceyel nasıl olsa kabullenir düşüncesiyle yapar erkeklerin mantıklarını anlamak zor sonra sizin çocuğunuzda bundan etkilenmicekmi her aldattığında kavgalar çıkıcak büyüyecekte büyüyecek sen katlanacaksın ama bebeğin bundan etkilenecek ama sen kararını vermişsin inş bundan sonra yapmaz ama bi kaç günlük olsa böle bir mesaj çekebilirmi beni bırakma aşkım diye bence baya baya bişeyler yaşanılmış artık birbirlerinden vazgeçmicekleri kadar ileri gitmiş allahım ıslah etsin

Back
X