Aldatıldım:(

Anne-Baba olmak konusunda ben de kendi fikrimi paylaşmak isterim, ben çocukların sadece söylenenleri yapılanları algıladığını sanmıyorum, maalesef çocuklar söylenmeyenleri ve yapılmayanları da algılıyorlar farkında olarak ya da olmayarak... Aradaki elektrik cazırt-cızırt ederken bunu sezgileri son derece güçlü olduğu çağda anlamayacak çocuk yok bence.. Sonra "bu çocuk neden içine kapandı ya da hırçın oldu ya da yalan söylemeyi kimden öğrendi aaa bu küfür nerden çıktı" diye hayıflanılır. Oysa ki hiç bir şey belli edilmemiştir(!) çocuğa.. Biz öyle sanırız biz... Çocukları salak yerine koymayalım... ılerde nasıl bir birey olacakları, kişilikleri, nasıl bir karakteri seveceği bile bizim elimizde şekilleniyor.. Bu benim fikrim.. Onun yanında kavga edelim nasılsa anlıyorlar demiyorum tabi ki..
Mutlaka eşler konuşmalı ne var ne yok.. devam kararı alınırsa, uzman desteği alınmalı, çocuk etkilenmiş mi diye ona da destek alınmalı ve yola devam edilecekse de böyle devam edilmeli. Edilmeyecekse en azından anne ve çocuk destek almalı.. Herkes elini taşın altına koymalı, nerelerde hata yapılmış, o noktaya nasıl gelinmiş, tekrar gelmemek için ne gibi adımlar atılmalı vs.. Hazmedilemeyen şeyler varsa sırf "ölsem nikahımı o kadına vermem" "süründürcem onu" "her fırsatta kafasına kakarım" diye bir ilişkiye devam etmek sağlıklı bir karar değil bence...
Ben kendi adıma , çocuk olsam annemin "benim için" kabul edemeyeceği şeyleri kabul etmesi beni büyük bir yük altına sokar.. Hep suçlu hissederim kendimi.. Yapmayın arkadaşlar. Devam etmek istiyorsanız da çocuğum için demeyin.. Lütfen.. Çocuklar bundan çok etkileniyolar.. Seviyorum vazgeçemiyorum çok daha iyi...
Konu sahibi arkadaşım üzerine alınma, tamamen genel bir fikrimi paylaştım sizlerle, sizin konunuz dahilinde sadece.. Umarım herşey gönlünüzce olur..

Yuvayi disi kus yapar bencede öyle ama herseyin bi siniri vardir..es olarak hayatimizi birlestiriyoruz köle olarak degil.Hani bizim bi cok büyüklerimiz der ya: koca dedigin severde döverde,erkek aldatabilir dogaldir, öte yandan kadin asagilanir,bi hic muammelesi görür.Ama ona ragmen kadin altdan alir evindeki düzeninden hic bi isini aksatmaz hep güleryüzlü hep yapicidir......(felanda filanda bu liste uzayip gider..) peki ya erkeklere düsen görevler.?kadina yüklenen sorumluluklardan cok daha azdir he bide bi cogu da onun üstünede yatabilir kadin o görevide üstlenir..

yok yaa...baska bi emirleri varmiymis kralice toplumunun...vay vay vay...koca asik suratla eve gelirse kadin nasil güler yüz gösterecekmis.her halti yesin biz boyun eyelim..isterlerse birde bütün gün baska emirleri varmi diye bütün gün ayakta duralim..yatmak dinlenmek icin izin alalim..daha neler ..unutulmasinki biz kadinlar köle deyiliz..eskiler kendilerini köle ilan etmis..artik tas devrinde yasamiyoruz cok sükür...simdiki kadinlar daha güclü ve akilli...benim kayinvalidemde ayni düsüncede...o yüzden kayinvalidemi bir türlü sevemiyorum.sevmeye calisiyorum esimin hatri icin ama icimden gelmiyor...kocasi olacak herif 4-5 cocuklan terketmis kendisini.4-5 cocuk derken 1 cocugu cok taptigi adamin yüzünden ölmüs..bakimsizliktan..sefalletten...pederde alman kadinla evli yine cocuklari var..birde sevgilisi var yillardir beraber oldugu herseyi bildigi halde..hala yolunu gözler..adini dilinden düsürmez...ögggghhh.. :bbo:

Son düzenleme:
ama konu sahibi..dilek arkadasim..sana özeldende yazdim bunlari...sen bi sans daha ver..zaten icin rahat etmeyecek biliyorum..olurya bu hayat cok acimasiz..beterin beteri var..zaman gelir keskem bir sans daha verseydim diye vah vahlarin olmaz..esin icin deyil..kendin icin ve cocugun icin..bir kere daha dene...sonuc yine hüsran olsada ilerde vicdanin rahat edecek..en azindan diyebilirsin cocugum icin bu büyük fedakarligi yaptim...ben elimden geleni yaptim..ama bi mesajini yeni okudum..esinle tartistiktan sonra tekrar gitmis o kadina...demekki onlarin yasadigi bir anlik birsey deyil..ilerdede bi ufak tatsizlik oldugunda yine gidebili o yüzden herseye hazirlikli ol..güclü ol her ihtimale karsi..ama 2.bir sans verme..bunu kaldiracak gücün yetmez zaten.....allah sana sabir versin.....

ama konu sahibi..dilek arkadasim..sana özeldende yazdim bunlari...sen bi sans daha ver..zaten icin rahat etmeyecek biliyorum..olurya bu hayat cok acimasiz..beterin beteri var..zaman gelir keskem bir sans daha verseydim diye vah vahlarin olmaz..esin icin deyil..kendin icin ve cocugun icin..bir kere daha dene...sonuc yine hüsran olsada ilerde vicdanin rahat edecek..en azindan diyebilirsin cocugum icin bu büyük fedakarligi yaptim...ben elimden geleni yaptim..ama bi mesajini yeni okudum..esinle tartistiktan sonra tekrar gitmis o kadina...demekki onlarin yasadigi bir anlik birsey deyil..ilerdede bi ufak tatsizlik oldugunda yine gidebili o yüzden herseye hazirlikli ol..güclü ol her ihtimale karsi..ama 2.bir sans verme..bunu kaldiracak gücün yetmez zaten.....allah sana sabir versin.....

saol amin ablacım.2 gündür bana karşı çok farklı. çok fazla üstüme düşüyo mutlu etmeye çalışıyo. dün akşam sofrayı hazırlamaya yardım etti sende çalışıyosun yoruluyosun bundan sonra beraber yapıcaz herşeyi hem yorulmazsın evde hem birbirmize zaman ayırırız dedi. şaştım kaldım en son hamileliğimde yapardı bunları. sıkıldıysan dışarı çıkalım falan. işten almalar istersen dışarda dolaşalım yiyelim eve gidelim canın ne yapmak istiyo diye soruyo. kafam karıştı gerçekten pişmanlığından gönlümü almaya mı çalışıyo yoksa numara mı anlayamıyorum.kafamçokkarıştı

saol amin ablacım.2 gündür bana karşı çok farklı. çok fazla üstüme düşüyo mutlu etmeye çalışıyo. dün akşam sofrayı hazırlamaya yardım etti sende çalışıyosun yoruluyosun bundan sonra beraber yapıcaz herşeyi hem yorulmazsın evde hem birbirmize zaman ayırırız dedi. şaştım kaldım en son hamileliğimde yapardı bunları. sıkıldıysan dışarı çıkalım falan. işten almalar istersen dışarda dolaşalım yiyelim eve gidelim canın ne yapmak istiyo diye soruyo. kafam karıştı gerçekten pişmanlığından gönlümü almaya mı çalışıyo yoksa numara mı anlayamıyorum.kafamçokkarıştı

Vallahi canım olay yanında yasandıgından tavırlarından,bakıslarından,mimiklerinden onu en iyi sen anlarsın .. Eger yaptıkları numaraysa da cok sürmez zaten ..

10 takla atsa yapılanı affettirir mi...
yapılan yapılmıştır.
yaşanılanı değiştirmenin bir yolu olsa keşke.
zaman makinası gibi.
ama yok.

ha,sordunuzmu,ben aynı şeyi yapsam ne yapardın diye.
ne cevap verdi kendileri.???

Vallahi canım olay yanında yasandıgından tavırlarından,bakıslarından,mimiklerinden onu en iyi sen anlarsın .. Eger yaptıkları numaraysa da cok sürmez zaten ..

anlıyorum da kararsız kalıyorum. pişman olduğundan yaptığını biliyorum ama ya numaraysa diye düşünmeden de geçemiyorum.

neden,bunu söylediğinzaman yapmış olmuyorsun... sadece adamın fikri neymiş
sadece onun empati yapmasını,ve çektiğin acıyı azda olsa anlayabilmesi için bu şart.amasen herşeye bir kulp bulduğun için, affetmeyede dünden razı olduğun için soramazsın tabii.
zaten kararını vermişsin.
affet bitsin. iki tatlı söz 2 yardım,herşeyi unutturur nasılsa.
sana hayatta başarılar.

ben kendime bunu yapmayı yakıştıramıyorum. o yüzden bu aldatmakla kendimi aynı cümle içinde bile kullanamam canım

Siz aldatmayla aynı cümle içinde kendinizi kullanamazken, bunu yapan bir eşle yaşamayı tercih edebiliyorsunuz. Aynı cümle içinde bulunabilme ihtmali bile size ağır geliyor demek ki, ama bu eş ağır gelmiyor. Çünkü erkeğin hakkı bu. Oysa kadın aynı cümle içinde bile bulunamaz.

Yanlış anlamayın, sizin kararınıza cevabım yok. Kimbilir belkide çok mutlu olacaksınız, bu ihtimal zayıf olsa da. Sadece sizin bakış açınıza, birde burdan bakın istedim.

canim artik nummarami yapiyor yoksa gercekmi onun vicdanina kalmis...ama bana sorarsan büyük ihtimal nummara olabilir...cünkü gercekten pisman olan insan vicdan azabi ceker..oda sen üzülüyorsun diye senle beraber üzülür..seninle beraber aglar...bu hayatta inan cok seyler duydum cevreden olsun kendi yasadiklarim olsun hayat tecrübem cok..bundan sonra daha dikkatli olabilir yakalanmamak icin..cep telefonunda isim olarak ayse yerine ahmet yazabilir..ikinci tel karti kullanabilir...sevgilisiylen bulustugu halde evine daha bagli olabilir...yani hic belli olmaz...bi arkadasimda aldatilmisti..esine cicek göndermeler sürpriz yapmalar..onu elinden geldigince mutlu etmeye calisiyordu..ama sonra yine duydumki kendisinden en az 15 yas kücük italyan bir kiz sevgilisiyle cikiyormus....arkadasimda seviniyordu düzeldi diye..

bu tarz erkeklerin cinsel organlarının ucuna büyük bir iğnenin tümünü sokmalı ,
yada köpekler tarafından koparmalı o organları ki anlasınlar karşı tarafa nasıl bir acı verdiklerini a.s

çok zor karar, insan empati kurunca bile çıldırır gibi oluyor, birde paranoyaklaşıyorum bu tarz şeyleri duydukça....

angelina jolie bile aldatılmış :bbo:

Ben son olarak şunuda yazmadan geçemeyeceğim, keşke kabul etseniz bile gereken tepkiyi gösterseydiniz. Bu kadar basit değil bu konu ve bundan sonrada kapıyı çok açık bırakmışsınız. Bu kadar kolay olduğunu bilirse devam eder. ''Hımm aldattın mı, birdaha olmasın bakıyım'' denebilecek bir şey değil bu. Gereken tepkiyi mutlaka gösterin, ondan sonra kabul edin en azından.

canim artik nummarami yapiyor yoksa gercekmi onun vicdanina kalmis...ama bana sorarsan büyük ihtimal nummara olabilir...cünkü gercekten pisman olan insan vicdan azabi ceker..oda sen üzülüyorsun diye senle beraber üzülür..seninle beraber aglar...bu hayatta inan cok seyler duydum cevreden olsun kendi yasadiklarim olsun hayat tecrübem cok..bundan sonra daha dikkatli olabilir yakalanmamak icin..cep telefonunda isim olarak ayse yerine ahmet yazabilir..ikinci tel karti kullanabilir...sevgilisiylen bulustugu halde evine daha bagli olabilir...yani hic belli olmaz...bi arkadasimda aldatilmisti..esine cicek göndermeler sürpriz yapmalar..onu elinden geldigince mutlu etmeye calisiyordu..ama sonra yine duydumki kendisinden en az 15 yas kücük italyan bir kiz sevgilisiyle cikiyormus....arkadasimda seviniyordu düzeldi diye..

şimdi onu umursamıyorum 10 kere arıyosa bi kere cvp veriyorum tlf a. 5 dk da bi msj çekiyo. akşamları yanında bile oturmuyorum kendisi geliyo yanıma bana böyle soğuk davranma nolur diyo,nasıl davranmamı istiyosun aslan kocam paşam benim aferin yakışır sana yine yap mı dememi istiyosun dediğimde tabikide hayır ama yeniden şans verdin en azından kurtarmak için çabalıyorum.sende beni affetmek için biraz çaba sarfet diyo.

Siz aldatmayla aynı cümle içinde kendinizi kullanamazken, bunu yapan bir eşle yaşamayı tercih edebiliyorsunuz. Aynı cümle içinde bulunabilme ihtmali bile size ağır geliyor demek ki, ama bu eş ağır gelmiyor. Çünkü erkeğin hakkı bu. Oysa kadın aynı cümle içinde bile bulunamaz.

Yanlış anlamayın, sizin kararınıza cevabım yok. Kimbilir belkide çok mutlu olacaksınız, bu ihtimal zayıf olsa da. Sadece sizin bakış açınıza, birde burdan bakın istedim.

bu mesaja atfen konu sahibine yazıyorum;

kimse size misilleme yapın siz de onu aldatın dememiş..
ama eşinizin bu noktada görüşünü alın bakalım ne diyecek demiş.. ben sizin yerinizde olsaydım ve affetmeye niyetli olsaydım, bununla beraber onu pişman etmek isteseydim.. bırakın aynı cümlede kullanmamayı,onun içine en alasından bir şüphe sokardım!
bakın aldatırdım demiyorum..
şüphe sokardım diyorum..

nasıl mı?

birden çiçek açardım,farklı havalarda gezerdim,fazla meşgul ve dalgın oluverirdim.ayna karşısından gitmezdim.telefonuma özel numaralardan aramalar yaptırırdım abartmadan..
iş çıkışı eve geç gelirdim.hatta bir cuma annemde kalıcam diye eve gelmezdım.ama ben gerçekten annemde kalırdım..
madem namerte mertlikle karşılık verip, mahkemede hesaplaşmıyorsunuz..
bu deveyi gütmekten başka çareniz yok..

ama bunu kocasının dizinin dibinden ayrılmayan,kocasına her yolu mübah gören,aldatılıp çabuk affettiği için bir de "ezik" imajı veren kadın olarak bence başaramazsınız..

naçizane..

şimdi onu umursamıyorum 10 kere arıyosa bi kere cvp veriyorum tlf a. 5 dk da bi msj çekiyo. akşamları yanında bile oturmuyorum kendisi geliyo yanıma bana böyle soğuk davranma nolur diyo,nasıl davranmamı istiyosun aslan kocam paşam benim aferin yakışır sana yine yap mı dememi istiyosun dediğimde tabikide hayır ama yeniden şans verdin en azından kurtarmak için çabalıyorum.sende beni affetmek için biraz çaba sarfet diyo.

bişey sormak istiyırum, eğer cevaplarsanız sevinirim....
şimdi bu aldatma olmadan önce eşinizde her hangi garip davranış sezdiniz mi veya tuhaf ve anormal şeyler oldu mu?

mesela cevapsız telefonların gelmesi, her yere ceptelefonu alması gibi vs veya eve geç gelmeler, soğuk davranamalar felan, birde çocuğunuz kaç yaşında merak ettim?

veya ne bileyim her hangi başka bir şeyler, nede olsa her şey güllük gülistanlıkken gidipte aldatayım karımı demedi bu adam, yoksa yanlış mıyım fisfisfis

bakın suç sizde gibi algılamayın bunu lütfen sadece merak benimkisi...
benimde içimde kurtlar geziniyorda bu aralar ondan soruyorum =(((

valla bu aldatma olaylarını okudukça benimde içimde değil kurt resmen kurt sürüsü geziniyo ister istemez etkileniyosun işte....

eğer affettiğinde hayatı kendine eşine ve kızına zehiretmeyecek kadar kabullenici olabileceksen

bu durumu hafızandan silebilecek ve ona olan güvenini tekrar sağlayabileceksen devam et

ama bunu çocuğunu bahane ederek yapma seviyorsan yap

bir çok çocuk anne babası düzgün davrandığı sürece medeni olduğu sürece her iki tarafın sevgisinden mahrum olmadan da yaşayabiliyor anne baba ayrılığını bu sizin bilinçli olmanıza bağlı...

ama ben bunu hazmedemem artık güvenemem sevmekse tek taraflı olmaz sevgiyse severken böyle şey yapılmaz diyorsan

maddi olarak ayaklarını üzerinde durabiliyorsan..

çocuğuna ve kendine daha sağlıklı bir ortam yarat.:kahve:

Back
X