- 11 Mart 2010
- 349
- 4
- 316
- Konu Sahibi umutluperi
-
Üzüldüm senin için...Boşanmanın ardından bi hayalkırıklığı daha.....Daha büyük kararlar vermeden önce öğrendiğin iyi olmuş şükret diye düşünüyorum canım....Ayrıl bence de ama nedenini söyleyebilirsin hatasını bilsin diye...
Üzüldüm senin için...Boşanmanın ardından bi hayalkırıklığı daha.....Daha büyük kararlar vermeden önce öğrendiğin iyi olmuş şükret diye düşünüyorum canım....Ayrıl bence de ama nedenini söyleyebilirsin hatasını bilsin diye...
bencede mevzunun uzamasına izin verme. şimdi sen msj gördm dicen o yok öle bişi diyip ,asla kabullenmicek,,yok işte bi arkadaşım kız arkadaşına benm telefnumdan msj atmıştı,kız ona istinaden ona cvp atmış dicek (ben hiç adam gibi kabullenen görmedim zaten:)
canım bence seni yıpratır bu olduydu,olmadıydı muhabbetleri..zaten sen söylüosun ele avuca sığmaz bi tipti bugünlerdede rahat durmadını biliodum diosun.en iii sen tanıosun işte. hem herşeyi boşversen içini kemirecek bu düşünceler. yıpratma bencede,sen istemediğin için bitmiş olsun ölesi daha çok koyar..hani türk filmlerindeki yanlış anlaşılmalar gibi bişide olur ya hani binde birde olsa:) bi çaktırmadan araştır bence, emin olursan bas tekmeyi
bence nedeninide söyle hatta hesap bile sorabilirsin.
ben biraz çirkefimdir yerinde olsaydım o anda o kızın telefon numarasını alırdım.
sonra onu arar durumu anlatırdım.
madem seni kaybedicek. onuda kaybetsin.
yapayalnız kalsın
ben erkek arkadasımın telinde bir kızın mesajlarını okudum oyle askım felan yazmıyordu ama kız yavşıyordu bellı sonra dedıgın gb kızın numarasını aldım ve aradım we kabak basıma patladı.erkek arkadasm demedıgını bırakmadı ben cocukmuymusum psikopatmıymısım bilmem ne....... haklıyken haksız duruma dustum.Hiç boyle şeylere gırmemek lazım kımseyle kawga etmeden bıtırceksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?