Aldatildim....

Canım daha önce de bir konuna daha denk gelmiştim. Buradaki yorumların hepsini okumadım. Ama kızla konuşup kendini küçük düşürme bence. Kızla hiçbir şekilde muhattap olma. Ben sevgilinin kızla arasında birşey olduğunu sanmıyorum. Biraz burnunu sürttür sevgilinin ama kızla diyaloğa girme.

Son düzenleme:
O kizin yaninda kendimi küçük düşürmüş olmaz miyim ?
hayır tabikide sonuçta sen gerçekleri öğrenmek için uğraşıcaksın ve sevgilin senin peşinde şuan seni seviyor kaç yıllık sevgilin onunla ilgili bi durum varsa hertürlü her konuda söz sahibisin bence.o kızla kötü değil ama iyiilikten konuşmalısın birde sevgilime güveniyorum ama aklıma takılmasın diye soruyorum fln de.birde kıza sevgilinin seni çok sevdiğini peşini bırakmadığını gibi şeyleride söyle bence kızda bilsin

Sanirim doğru olan cidden ayrılmak..

Konuştuk yuzyuze .
İçim hala affet diyor.
Ama artik salak ywrinevkoymak istemiyorum kendimi..

Değil mi ?
Ne zor şeymiş bu ..
İkilemde kaldim.
Ciddi bir ikilem..

madem her seyi paylasan iki kisiydiniz... o aranızdaki bu baga ihanet etmis oldu.

yerinde olsam ya ne var ne yok anlatırsın ya da biter derdim... tavrım net olurdu.
anlatmıyorsa, senin zorlandıgın kararı kolaylastırmıs olurdu.
anlatırsa da duyduklarına gore son kararı verirsin. tabi onun ikna icin ne kadar ugrasıtıgı da onemli.

ama karşı cıkan birsuru insan olsa da hicbir kosulda ayrılmaya niyetin yok ise; tükürdügünü yalamamak icin hic ogrenmemen daha iyi olabilir...

Kizla konusursam çok pişman olurum...

Sanirim doğru olan cidden ayrılmak..

Konuştuk yuzyuze .
İçim hala affet diyor.
Ama artik salak ywrinevkoymak istemiyorum kendimi..

herkesi bir kenara bırak al kendini karşına düşün taşın yoksa çıkamazsın işin içinden bi anda yarılamazsın 7 yıl yazması kolay ama emekler dünya kadar düşün taşın sana ne verdi ne kattı ne götürdü

kızla konuşmasını söyleyen arkadaşlar olmuş
evet belki kızla konuşması olayın iç yüzünü ortaya çıkarır ama ceylinin düştüğü durum o zaman hiç hoş olmaz
kızla sakın muhattap olma

Onceki konularini da biliyorum.suan yaptigin sey bu adamla vakit harcayarak gercekten mutlu olabilecegin insanlari kaçırmak.
Cunku aylar yillar geciyor ve biz her gecen gun biraz daha genclesmiyoruz biliyorsun.
Ayrildiginiz bir vakitte birileriyle de gorusmustun yanlis hatirlamiyorsam.sonra ne olduysa yine barismissin bu dogum gununde bile sana öküzlük eden adamla.o zaman da hattini kırmıştın.
Gercekten de mutlu olabilecegin bir insani ıskalıyor olabilirsin.ve şu saniyeden sonra gerekeni yapmazsan artik ileride "kendim düştüm aglıyorum" dersin.

Ama bu gövde gösterisi gibi olmaz mi :26:

Bisey daha..bu adamdan kesinlikle ayrilmalisin.neden bu kadar kesin konusuyorum biliyor musun ? Seni bir ihtimal aldattigi,ona guven duymayacagin,birbirinize saygi duymamaniz vs vs hicbiri degil.tek sebep var.SEN BU ADAMLA HİC MUTLU DEGİLSİN.

Okuldur istir arkadastir ismini ogrenmis ama tanimiyor olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepimizin basindan gecen olaylar.. Once esip gurleyip sonra mecbur susmak zorunda kaliyoruz isin icinde cocukta olunca napalim dusuncesiz herifler ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçek ad soyad değil..
Tesekkur ederim..
Çok kötüyüm ben cidden.
İlk defa boyle aptal hissediyorum kendimi

ayy allah seni bende meraktan baktım allasen feyse banu ersoy yazda cıkanlara bak
böyle kaldım
bu arada bence fevrisin biraz yani 7 yıldır birliktesiniz artık birazda evlenip mi deneseniz
birbirinizi boğazlamadan :18:
tabi o anı sen yasadın en iyi sen bilirsinde bana biraz ani tepki vermişsin gibi geldi

Tabi öyle.
Ama sabahtan beri isim var deyip durdu..
O kadar sinir bozukluğunun üstüne birde bu.
İçimden bir ses aldatildim diyor

Aldatıldığını cidden içten hissediyorsan bişeyler olabilir.
Ama sinirden aldatılmış gibi bi durum varsa aldatılmamışsındır.

Hakkında hayırlısı

Ama bu gövde gösterisi gibi olmaz mi :26:
yani o şekilde düşünmemek lazım gövde gösterisi yapılacak bi mevzu değilki kabaca konuşmıcaksın hem iyi kibarca muhabbet eder gibi diyolog kurcaksın sorucaksın kıza yani yoksa başka türlü aklında kalır bu sebeptende ayrılamazsın ayrılıp bi kaç zaman sonra barışırsın geçici ayrılık olur kolay değil alışkanlıklardan yılları verdiğin ilişkiden vazgeçmek.bence konuşmalısın

ceylincim... kızla git konuş diyen arkadaşlar olmuş. benim fikrim konuşmamandan yana. gidip o kızla konuştuğunda öğreneceğin şey her ne olursa olsun emin ol değmez kendini düşürmeye. gururundan daha önemli değil. arkandan orada burada konuşmasına fırsat tanımak olur bu ve hatta egosunu şişirirsin epey bi bence. o nedenle bence konuşmamalısın kızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…