Aldatildim....

benim yazdıklarımı görmüyor musun ceylin

Canim kusura bakma mobildeyim tek tek cevapla yani yorum.
Aslında kizla konuşmamiyi bir fikir.
Ama o kizin karsisinda kendimi kküçük duruma dusururum sanki.
Arkamdan kotu düşünmesini istemem.
Anlatabiliyor muyum ? Cekindigim nokta ezik gorunmemem.

anladım tabi işte o nedenle işte çaktırmadan nasıl öğrenilir o kızdan onu bulamadım
ama bi arkadas güzel tavsiye vermis affetmeye hazırmıs gibi konus süper fikir

hatta tabi oldu 7 yıl senin de biraz duyguların karısması normal bak bunu da atlatırız ben inanıyorum bize
yeter ki bileyim ne olup olmadıgını fln biseyler desen inandırıcı olabilirsin belki içinde de şüphe kalmaz

yalnız her kavgada yüzüğü eline veriyosun cocugun ha
bu kadar fevri olma

Sizin yorumunuzu bekliyordum acikcasi.
Çok tesekkur ederim değerli gorusleriniz için
Hic aklima gelmedi.
Belki de benden ayriyken tanisti, olabilir...
Ama bir tarafim o yapmaz diyor hala..
Yapsa, yapacak olsa 7 yol bekler mi ?

oncelikle tesekkür ederim

7yıl da beklenir 17yıl da.... maalesef kimin ne zaman ne yapacagını kestiremiyoruz. o yuzden ne garanti gozuyle bakmak lazım, ne de sırf bu yuzden her gun kaybedilecek korkusuyla. bazı insanlar, bizim dillendiremeye bile cekindigimiz seyleri kendilerine yakıstırıp yapabiliyorlarsa soylenecek soz kalmıyor.

yanlıs anlama ama uzun sureli iliski olsa da baslangıcınız daha kendinizi bile tam bulamadıgınız yıllara denk geliyor hatırladıgım kadarıyla. dolayısıyla 2cocukluk arkadasının yetiskinlikten sonra cıkmaya baslaması gibi, her ne kadar vereceksen bence son 2-3yıla bak.

son yasadıgınız olaya ilişkin de;
mademki konu açıldı, yalan ile gecistirebilecegini seni kandırdıgını dusunmesine izin vermemek icin her seyi anlattırana kadar üstünü kapatmasına izin vermezdim ben. ister adam akıllı anlatır ister ayrılır,
bunu da goze alırdım. cunku guvenmedigim biriyle ilişki yürütemem.

erkek arkadasının o kıza ilgisi olmasa bile sen kıskanma diye boyle yaptıysa, daha da şüphelenmene neden olacak davranıslarda bulunmus oldu,
sonuc olarak tavrı pek tutarlı degil.
ahmet o kızla aralarını yapmaya calısmıs da olabilir... belki senin görücü olayına nispet yapacaktı son dakika vazgecti.
ama evlenecek insanların -üstelik herseylerini bilecek kadar uzun suredir tanışıyorlar iken- birbirlerinden birsey saklamalarını dogru bulmuyorum...
sanırım sen de boyle dusunuyorsun. bunun onu anlamasını saglaman gerek ki yalanla yürütülen bir ilişki olmasın.

Çok fenasiniiz.
Kotu mana da söylemiyorum bunu.
Hic ddüşünmemiştim acikcasi.
Çok tesekkur ederim..

:))bir arkadaşım vardı arkadaşlarıyla kavga ediyordu böylelikle onun haklarında gerçekten ne düşündüklerini ögreniyordu ona göre arkadaşlıgını devam ettiriyordu:)sen ne kadar sorsanda sevgilin seni kaybetmemek için inkar edecek gerçegi ögrenmek için tersini yapacaksın bence:)

İnan elimde değil ki lokumum.
Çok fenaydim o an.
Bakalim ne olacak.
Musaitsen arayayim demiş :\

Aynen öyle.
Ben gereksiz mesafeden nefret eden bir insanim
O da öyle .
Ve haliyle herseyimizi biliriz.
Neredeyiz ne yaptik.
Acikcasi bunu seviyoruz da.
Hayatiniza yapilan müdahaleler her an farklı bir fikir.
Ne biliyim.
Biz, bizdik yani.
Ayri gayri olmadik hic.
Kiskanclik hep zirvedeydi biz de.
İlk defa boyle birşey olunca kafayi yedim resmen..

Mantikli cidden..:)
Yine ayrılmayacaksan neden bu kadar önemsiyorsun ? Zaten barışınca tükürdüğünü yalamış olacaksın.

Sevda aslında ayrilmayacagim diyemem.
Ayrılmak istiyorum, cesaretim yok.
Seviyorum da yalan değil çok seviyorum hatta.
Ama içimde ki şüphe aklimi kurcaliyor
Ve güven.
Yok diyorum yapmaz diyorum bir yandan ya yaptiysa diyorum.
Uzun sureli ilişki olunca boyle oluyor galiba..
Zor ya..

Ceylinim zaten düzgün bi ilişkiniz yoktu hatta ayrılıp barıştığında içimden. Kızmıştım sana ne yalan söylim sevgilini sen daha iyi tanırsın ne desek boş

Bu gerçekten sevgi mi ? Yoksa alışkanlık mı ?

normal konuşulur ama vıcık vıcık gülerek konuşmasına tahamülüm olmaz sanki bişeyleri ima ediyormuş gibi seni tanıştırmaması çok garip benim sevgilim yapsa emin ol senin tavırlarının 2 katını yaparım seviyorum diyorsun ama üzerek sevilir mi be ceylinim ne zamana kadar böyle olcak hastalık hastası olana kadar mı bir insan sürekli zarar veriyorsa o insandan hayır gelmez ama gönülede söz geçmiyor

uzun süreli bi ilişkin var ve ayrılmak hiç kolay değildir seni çok iyi anlıyorum bizimde 7 buçuk yıllık bi ilişkimiz var böyle birşey hiç yaşamadım ama kendimi senin yerine koyuyorumda kızın adını soyadını bilmesi kızla gülümseyerek konuşması bende bunları hazmedemezdin haklısın ama ayrılmak için yeterli bi neden değil ve hala seviyorsun kızla git konuş yanında sevgilin olmasın ve sevgilinden habersiz kızı bul konuş yüzyüze bakalım o ne anlatıcak ben olsam öyle yapardım canım

Değil mi ?
Ne zor şeymiş bu ..
İkilemde kaldim.
Ciddi bir ikilem..

zor bir durumdasın canım..bellıkı bırbırınıze bırcok sey vermıssınız,bu da senın canını acıtıyor..giden 7 yıl olsun boşver..7 yılımı verdım dıye arkasından bır 7 yıl daha verme..

Değil mi ?
Ne zor şeymiş bu ..
İkilemde kaldim.
Ciddi bir ikilem..

seviyorsan aç tel konuşun halledin böyle uzatırsanız kendine zarar vermekten başka bişey olmaz açıklamasını dinle doğru mu yalan mı söylediğini anlarsın zaten ona görede ya tamamen ayrılırsın yada barışırsın

O kizin yaninda kendimi küçük düşürmüş olmaz miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…