- 26 Haziran 2014
- 101
- 27
- 53
- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
Hemen bosanma. Önce surundur kocani. Kadında videolar mi varmış yollasin bak hepsine bi. He tabi kocan bayağı suçlu gittim oturdum nedir yahu iyice sıvamış. Onların hepsini bi gör bakalım kadın tehdit amaçlı mi yapmış herşey doğru mu diye. Ondan sonra karar verirsin ne yapacağına. Hatta kocandan habersiz tr ye gelirsin kaçan kovalanir madem sensiz yapamiuomus kendini öldürürmüş o zaman başka bi kadına bile bakmamaliydi
Oncelikle noktalama isareti kullansaydin.Yazdiklarindan tek anladgim aldatildigin.Sen turkiyede misin simdi.Kocan nereye gidecekti valiz hazirladi. Kaset kimde.
arayan kadin yalanda konusabilir.Hemen kestirip atma.Esinde masum deilmis ama bakalim kadin gercrkten dogrumu.
Brn evlilikte cocuklarda varsa,siddet ve maddi sikinti yoksa bir kez yapilan aldatilmanin pek uzerine dusulmemesi fikrini tasiyorum.
Uc yildir turkiye demisin anlamadim ama.bu dogru ise bir erkek uc yil durmaz kocanin yanindan ayrilma.yanlis anladiysam ozur dilerim.
Bir kez affedince tekrarlanıyor malesef :-( gerçi bazen de geniş düşünenler oluyor diyorlar ki "ağacı benim ya golgesinde kim eglenirse eglensin" nikah olunca soylenirmis bu söz teyzeme sordum.. İki çocuk var arada ve iğrenç bir adam.... İşin zor :-( aldatan erkeğin ç.kü kopsun
Çevremde bosananlar vAr aldatilma nedeniyle ınan kadın bosaninca mutlu olmuyor.iki de çocuk varsa daha da zor.Erkek evleniyor kadın kalıyor ortada evlatları için.erkek hayatın zevkini yaşıyor kadın namusum diyor evinde oturuyor.Malesef boşanma kadından goturuyor.
.Bu olay ortaya çıkmasa mutlu muydun bunu düşün arkadaşım.Bence yapmayan erkek yok.Mutluysan ufak bir kulak çekme ile kapat olayı.
igreneceksin bu çok doğal hemen inanma kocana da kadinada canım. Bir sakin düşün .Dediğim gibi bu olay olmasa mutluydun düşün.maddî manevi ,kaynana ,ailesine ezdirme ,içki,uyuşturucu sıkıntım var mi?Bunlar yoksa boşanma.
İnan bu zamanda en hafif olay aldatma.
arkadaşım ayrıca ailesine şöyle oğlunuz bunu yaptı de.Ama kendi ailene anlatma.Senin ailen de olaya girerse malesef gaza gelme oluyor.tabi eğer kocanda başka kötü şeyler yoksa.
Bir kez affedince tekrarlanıyor malesef :-( gerçi bazen de geniş düşünenler oluyor diyorlar ki "ağacı benim ya golgesinde kim eglenirse eglensin" nikah olunca soylenirmis bu söz teyzeme sordum.. İki çocuk var arada ve iğrenç bir adam.... İşin zor :-( aldatan erkeğin ç.kü kopsun
Verlecrk cezayı bulduk babasina anlayacaksın.
Bir hata olmuş yada olmamis bilemem ama babasi versin cezasını .Sende bir süre süründür burnu surtsun.Her şeyi ışte ,gez toz, para harcar erkekler para harcamadan değer vermiyor hiç bir şeye.yap ışte birşeyler
Ama babasi bi versin cezasını.
Allah üzlemesin bir daha seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?