aldatildim :((((

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
Merhabalar
Çok mutsuz zum ölmek istiyorum bugün canımdan çok sevdiğim kocamin beni aldatigini öğrendim napıyım bilemiyorum intihar etsem iki tane kızım var çok Üzgünüm (
Ben yurt dışında kalıyorum daha doğrusu yurt dışında kalan eşim beni tr getirdi buraya 3 yıllık evliyim iki kızmız var evvelki gunde esim ise gidiyorum orda kalicam diye bide valiz yapti kendine ve dün bi tlf geldi bi kadın benim senin kocanla ilişkim var dedi dünyam alt üst oldu bu isteydi hemen aradım geldi bi ton yalan söyledi bana bilmem arkadaşının eski sevgilisiymiste bana bi çok yalan söyledi yeminler etti bende inandım ve bugün yine aradı eşimi o konuşuyordu bunu tehdit Ediyormuş bununla ilgili videolar varmış ilişkiye girdikleri bi video benimle bosanacakmis ve dörde para istiyor dünyam başıma çöktü bana yazdığı msj attığı resimleri gönderdi napacagimi şaşırdım tr gitmek istiyorum elim kolum bağlı dil bilmem iz bilmem tlf num aldı interneti aldı esir oldum bırakmam çok bismanim bi salaklik yaptım bırakma nolur beni sen gidersen ben napar im öldürürum kendime diyip gidip kurana El bastı yapmadım ilişkiye girmedim gittim oturdum bide bulandı sen geldin gözümün önüne yapamadım ilişkiye girmedim kaçtım gelene kadar kusuruma diyor napıyım bilmiyorum gitmek istiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum tr gidemiyorum kaldım iki çocukla (( onları düşündükçe kafayı yicem napalım bilmiyorum (((

Yaşadıklarınız çok ağır, ancak bu hayatınızdan vazgeçmek için değer mi? Biliyorum dışarıdan bunları söylemek kolay ancak maddi imkanınız varmı? Yada çalışıyormusunuz? Tr de size destek çıkacak birileri vardır eminim, onların yanına gitmelisiniz çocuklarınızla... Şuan eşinizin yanında kalmanız ona inanmanıza neden olacaktır. Elinizdeki delilleri sakın silmeyin. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak sizin elinizde... Kkararıda siz vericeksinix...

Hemen bosanma. Önce surundur kocani. Kadında videolar mi varmış yollasin bak hepsine bi. He tabi kocan bayağı suçlu gittim oturdum nedir yahu iyice sıvamış. Onların hepsini bi gör bakalım kadın tehdit amaçlı mi yapmış herşey doğru mu diye. Ondan sonra karar verirsin ne yapacağına. Hatta kocandan habersiz tr ye gelirsin kaçan kovalanir madem sensiz yapamiuomus kendini öldürürmüş o zaman başka bi kadına bile bakmamaliydi

Yok çalışmiyorum ama tr gitsem bi çocuklarıma bakmak için çalışırım hende gece gündüz ailem var tr ama gidemiyorum burdan gitsem banada çocuklarımada bakarlar kaldım burda sanki üzerinden tir geçmiş gibi ((

Oncelikle noktalama isareti kullansaydin.Yazdiklarindan tek anladgim aldatildigin.Sen turkiyede misin simdi.Kocan nereye gidecekti valiz hazirladi. Kaset kimde.

arayan kadin yalanda konusabilir.Hemen kestirip atma.Esinde masum deilmis ama bakalim kadin gercrkten dogrumu.
Brn evlilikte cocuklarda varsa,siddet ve maddi sikinti yoksa bir kez yapilan aldatilmanin pek uzerine dusulmemesi fikrini tasiyorum.
Uc yildir turkiye demisin anlamadim ama.bu dogru ise bir erkek uc yil durmaz kocanin yanindan ayrilma.yanlis anladiysam ozur dilerim.

Çok doğru birde ben onu bekledim ya kocam işten gelicek diye gecenin bi vakti ben onu öyle çok sevdim ki gözüm kör olmuş bana bunu yapmaya hakkı yok

Bir kez affedince tekrarlanıyor malesef :-( gerçi bazen de geniş düşünenler oluyor diyorlar ki "ağacı benim ya golgesinde kim eglenirse eglensin" nikah olunca soylenirmis bu söz teyzeme sordum.. İki çocuk var arada ve iğrenç bir adam.... İşin zor :-( aldatan erkeğin ç.kü kopsun

Çevremde bosananlar vAr aldatilma nedeniyle ınan kadın bosaninca mutlu olmuyor.iki de çocuk varsa daha da zor.Erkek evleniyor kadın kalıyor ortada evlatları için.erkek hayatın zevkini yaşıyor kadın namusum diyor evinde oturuyor.Malesef boşanma kadından goturuyor.
.Bu olay ortaya çıkmasa mutlu muydun bunu düşün arkadaşım.Bence yapmayan erkek yok.Mutluysan ufak bir kulak çekme ile kapat olayı.

Ben Bir an önce yazmak istedim çünkü konusmayada biraz ihtiyacım vardi
Ben yurt dışında yim suan tr gidemiyorum çünkü göndermiyor bende gidenem zaten tek başıma dillerini bilmiyorum yollarida bilmem
3 yıldır evliyim bu ilk kez oluyor maddi sorunumuzda yoktu öyle bir gecelik mis

Kopsun hemde kökünden hala igreniyorum bana dokunuca falan

Hemde çok mutluyum onsuz yatamiyordum bile nasıl anlatsam bilmiyorum bukadar severken ben buna katlanabilir miyim bilmiyorum bi a... yüzünden benden oldu

igreneceksin bu çok doğal hemen inanma kocana da kadinada canım. Bir sakin düşün .Dediğim gibi bu olay olmasa mutluydun düşün.maddî manevi ,kaynana ,ailesine ezdirme ,içki,uyuşturucu sıkıntım var mi?Bunlar yoksa boşanma.
İnan bu zamanda en hafif olay aldatma.

arkadaşım ayrıca ailesine şöyle oğlunuz bunu yaptı de.Ama kendi ailene anlatma.Senin ailen de olaya girerse malesef gaza gelme oluyor.tabi eğer kocanda başka kötü şeyler yoksa.

Yoktu hiç bişeyi yoktu hatta arkadaşları çıkacaklari zaman bile gelir bana sordi ne olduysa bu bir hafta içinde oldu tanıyamadım oldum hataliyim biliyorum affet beni gitme diyor seni seviyorum diyor ama seven yapar mi

arkadaşım ayrıca ailesine şöyle oğlunuz bunu yaptı de.Ama kendi ailene anlatma.Senin ailen de olaya girerse malesef gaza gelme oluyor.tabi eğer kocanda başka kötü şeyler yoksa.

Benim anlatmama gerek kalmadı annesine herseyi söyledi kendisi ama babasından korkuyor ona söylemedi duysa ağzını burnunu kirar

Aminnn..

Verlecrk cezayı bulduk babasina anlayacaksın.
Bir hata olmuş yada olmamis bilemem ama babasi versin cezasını .Sende bir süre süründür burnu surtsun.Her şeyi ışte ,gez toz, para harcar erkekler para harcamadan değer vermiyor hiç bir şeye.yap ışte birşeyler
Ama babasi bi versin cezasını.
Allah üzlemesin bir daha seni.

Amin canım senide uzmesin inş
Babasina söylesem büyük olay çıkar duymayanlarda duyar iki çocuğum da var bagris cagris olur zaten büyük kızım iyice etkilendi bizim kavgası yüzünden onları düşünmem lazım
Beni iki günde yaşlandirdi ya aynı evde kalıyoruz ama yanımda yatiyor sabahtan beri odada kivranip duruyor onun yüzünü bile görmek istemiyorum git diyorum gitmiyor ayrılıcam diyorum ben seni bırakmam bende gelirim diyor biraz yumuşuyorum sonra aklıma geliyor başadonuyor şaşırdım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…