Merhabalar
Çok mutsuz zum ölmek istiyorum bugün canımdan çok sevdiğim kocamin beni aldatigini öğrendim napıyım bilemiyorum intihar etsem iki tane kızım var çok Üzgünüm
(
Ben yurt dışında kalıyorum daha doğrusu yurt dışında kalan eşim beni tr getirdi buraya 3 yıllık evliyim iki kızmız var evvelki gunde esim ise gidiyorum orda kalicam diye bide valiz yapti kendine ve dün bi tlf geldi bi kadın benim senin kocanla ilişkim var dedi dünyam alt üst oldu bu isteydi hemen aradım geldi bi ton yalan söyledi bana bilmem arkadaşının eski sevgilisiymiste bana bi çok yalan söyledi yeminler etti bende inandım ve bugün yine aradı eşimi o konuşuyordu bunu tehdit Ediyormuş bununla ilgili videolar varmış ilişkiye girdikleri bi video benimle bosanacakmis ve dörde para istiyor dünyam başıma çöktü bana yazdığı msj attığı resimleri gönderdi napacagimi şaşırdım tr gitmek istiyorum elim kolum bağlı dil bilmem iz bilmem tlf num aldı interneti aldı esir oldum bırakmam çok bismanim bi salaklik yaptım bırakma nolur beni sen gidersen ben napar im öldürürum kendime diyip gidip kurana El bastı yapmadım ilişkiye girmedim gittim oturdum bide bulandı sen geldin gözümün önüne yapamadım ilişkiye girmedim kaçtım gelene kadar kusuruma diyor napıyım bilmiyorum gitmek istiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum tr gidemiyorum kaldım iki çocukla
(( onları düşündükçe kafayı yicem napalım bilmiyorum
(((