aldatildim :((((

Kusura bakmada niye yanında yatıyor kalk ordan uzak dur burnu surtsun.Boşanmayı unut bence kocanın başka kötü alışkanlığı yokmuş.Fazlaca olayı dillendirme yüz göz olmayın.

Kusura bakmada niye yanında yatıyor kalk ordan uzak dur burnu surtsun.Boşanmayı unut bence kocanın başka kötü alışkanlığı yokmuş.Fazlaca olayı dillendirme yüz göz olmayın.

Yok yok yanımda yatırımiyor başka bir odada
Boşanmayim ha ben napıyım ya basanmayimda gün gelicek yaticak yanımda benim aklıma gelicek ben bişeye takıldım mi saplantı oluyor orda takılı kalıyorum bozuk plak gibi unutamiyorum

Geçmiş olsun arkadaşım...
Bu erkeklerin çoğu salak ya da bizi salak yerine koymaya çalışıyorlar.
Hepsinin beyni aynı yalanlara programlı sanırım.
Bir geceliği mi var bunun?
Ne kadar basit değil mi?
Namus, nefis bu kadar kolay ???

Sen yapsan hani bırak cinselliği,
Yakın konuşmalarını falan yakalasa,
Oooo dünyayı başına yıkmış,
Seni O.... ilan etmişti.
Afeder misin bilmem ama?
U-NU-TA-MAZ-SIN...

interneti almış demişsinizde k k da internet forumu anlamadım....
biran önce ailenize ulasın

Kadın size kocanızın attığı mesajları ve resimleri gönderdi ve siz de kocanızın "Tek gecelikti" demesine inandınız mı? Affedin ki bir daha yapsın; nasılsa gelir "Zaten ilişkiye bile girmedik, bir kerecikti, çok pişmanım" der, siz de bir daha affedersiniz. Bir kere yapan bir daha yapar ve affetmek uyuşturucu kullanmaktan daha hafif değil bence. Birinde uyarıcılar kimyasal, öbüründe kadın.

Affedilecek bir yanı kalmamış,bide utanmadan Kuranı alet ediyor yalanına utanmaz
çarpılır inşallah,
Layığını bulmuş kadın videoyu yayınlasın da rezil olsun

1 gecelik olması aldatmayı hafifletiyor mu?
Kendinizi kandırmayın lütfen. Aldatmanın 1 gecesi 10 gecesi mi olur?

O fotograflari bulup dogru avukata gidiyosun. Hem iki cocuga hem kendine nafaka baglanir.

eşin önce inkar etti sonra kabul etti mi bu kadınla ilişkisi olduğunu. o zaman bir şey sorgulamaya gerek yok arkadaşım bu pislik adamdan KURTULACAKSIN..

Allah yardımcın olsun canım...bu durumda ne söylenir bilmiyorum ama bir kez yapan bir dha yapar.eşinin tvırlarından çok pişman olduğu ve onunda seni sevdiği anlaşılıyor ama sen bu olayı unutamazsın.çünkü takıntılı bir insan nasıl olur çok iyi biliyorum. aynı zamanda iki çocuk ve çok sevdiğin seni aldatan eşin... çıkmazdasın. ama sakın taviz verme eşine.. güçlü dur sonraki adımın ne olur bilmem ama eşin bu yaptığı hatanın bedelinin ağır olduğunu anlamalı.bir karar vereceksen herşeyi düşün çocuklarını, kırılan kalbini, geleceğini ve eşini... sakin olmalı zeki bir kadın olarak davranmalısın..

Kadınlık gururu gitmiş ,kadın ispatlamış kocasıyla olan ilişkisini,adam kabul etmiş gurur ne olacak peki..Şimdiye kadar mutlu ettin beni kocacım git başka kadınları da mutlu et ,beline sağlık mı diyecek ...Çok şey derdim de maalesef denmiyor ama bence maddisini manevisini unutturur bu adamA..Size inanamıyorum ben ıııyyyy

Cnm haddime değil ama benden sana arkadaş tavsiyesi buluşmuş olsa bile hata ki fazlasını yapmış düşün iyice ama bana kalırsa affetme cnm hem senin hemde çocuklarının iyiliği için onların yanında tartışınca psikolojileri daha kötü olur derim ben.. Birkere yamşsa devamı gelir hem güvenini kaybedersin bi ömür birdaha yapacak mı şüpesiyle nasıl mutlu olmayı düşünüyorsun Sen ona yapsan allah korusun o sana aynımı davranacaktı erkektir yapar diyen kadınlara yazıklar olsun o zihniyet getiriyo insanları bu hale aline söyle inceldiği yerden kopsun boşver affedilecek bir hata deyil bu ...hem hiç te madur olmassın korkma bnim enştem avukat ordan biliyorum az çok mahkeme ye göster delilleri sakın kaybetme ... Nafakanı daaırsın .. Kmse vazgeçkmez eğildir unutma cnm

Ben olsam derhal boşanır ve her ikisine de tazminat davası açardım. Bir de kadını savcılığa şikayet ederdim, beni sık sık arayıp rahatsız ediyor diye. Malum, kişilerin huzur ve sükununu bozmak diye bir suç var. Tebligat adresi olarak da kadının ve adamın işyerleri ve ailelerinin adreslerini verirdim ki, herkese rezil olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…