- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
Kusura bakmada niye yanında yatıyor kalk ordan uzak dur burnu surtsun.Boşanmayı unut bence kocanın başka kötü alışkanlığı yokmuş.Fazlaca olayı dillendirme yüz göz olmayın.
Kadın size kocanızın attığı mesajları ve resimleri gönderdi ve siz de kocanızın "Tek gecelikti" demesine inandınız mı? Affedin ki bir daha yapsın; nasılsa gelir "Zaten ilişkiye bile girmedik, bir kerecikti, çok pişmanım" der, siz de bir daha affedersiniz. Bir kere yapan bir daha yapar ve affetmek uyuşturucu kullanmaktan daha hafif değil bence. Birinde uyarıcılar kimyasal, öbüründe kadın.Merhabalar
Çok mutsuz zum ölmek istiyorum bugün canımdan çok sevdiğim kocamin beni aldatigini öğrendim napıyım bilemiyorum intihar etsem iki tane kızım var çok Üzgünüm(
Ben yurt dışında kalıyorum daha doğrusu yurt dışında kalan eşim beni tr getirdi buraya 3 yıllık evliyim iki kızmız var evvelki gunde esim ise gidiyorum orda kalicam diye bide valiz yapti kendine ve dün bi tlf geldi bi kadın benim senin kocanla ilişkim var dedi dünyam alt üst oldu bu isteydi hemen aradım geldi bi ton yalan söyledi bana bilmem arkadaşının eski sevgilisiymiste bana bi çok yalan söyledi yeminler etti bende inandım ve bugün yine aradı eşimi o konuşuyordu bunu tehdit Ediyormuş bununla ilgili videolar varmış ilişkiye girdikleri bi video benimle bosanacakmis ve dörde para istiyor dünyam başıma çöktü bana yazdığı msj attığı resimleri gönderdi napacagimi şaşırdım tr gitmek istiyorum elim kolum bağlı dil bilmem iz bilmem tlf num aldı interneti aldı esir oldum bırakmam çok bismanim bi salaklik yaptım bırakma nolur beni sen gidersen ben napar im öldürürum kendime diyip gidip kurana El bastı yapmadım ilişkiye girmedim gittim oturdum bide bulandı sen geldin gözümün önüne yapamadım ilişkiye girmedim kaçtım gelene kadar kusuruma diyor napıyım bilmiyorum gitmek istiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum tr gidemiyorum kaldım iki çocukla(( onları düşündükçe kafayı yicem napalım bilmiyorum (((
Ben Bir an önce yazmak istedim çünkü konusmayada biraz ihtiyacım vardi
Ben yurt dışında yim suan tr gidemiyorum çünkü göndermiyor bende gidenem zaten tek başıma dillerini bilmiyorum yollarida bilmem
3 yıldır evliyim bu ilk kez oluyor maddi sorunumuzda yoktu öyle bir gecelik mis
Yine mi diger kadin suçlu , bu erkekler nasil masumlar ya maşallah diyim...
eşin önce inkar etti sonra kabul etti mi bu kadınla ilişkisi olduğunu. o zaman bir şey sorgulamaya gerek yok arkadaşım bu pislik adamdan KURTULACAKSIN..Merhabalar
Çok mutsuz zum ölmek istiyorum bugün canımdan çok sevdiğim kocamin beni aldatigini öğrendim napıyım bilemiyorum intihar etsem iki tane kızım var çok Üzgünüm(
Ben yurt dışında kalıyorum daha doğrusu yurt dışında kalan eşim beni tr getirdi buraya 3 yıllık evliyim iki kızmız var evvelki gunde esim ise gidiyorum orda kalicam diye bide valiz yapti kendine ve dün bi tlf geldi bi kadın benim senin kocanla ilişkim var dedi dünyam alt üst oldu bu isteydi hemen aradım geldi bi ton yalan söyledi bana bilmem arkadaşının eski sevgilisiymiste bana bi çok yalan söyledi yeminler etti bende inandım ve bugün yine aradı eşimi o konuşuyordu bunu tehdit Ediyormuş bununla ilgili videolar varmış ilişkiye girdikleri bi video benimle bosanacakmis ve dörde para istiyor dünyam başıma çöktü bana yazdığı msj attığı resimleri gönderdi napacagimi şaşırdım tr gitmek istiyorum elim kolum bağlı dil bilmem iz bilmem tlf num aldı interneti aldı esir oldum bırakmam çok bismanim bi salaklik yaptım bırakma nolur beni sen gidersen ben napar im öldürürum kendime diyip gidip kurana El bastı yapmadım ilişkiye girmedim gittim oturdum bide bulandı sen geldin gözümün önüne yapamadım ilişkiye girmedim kaçtım gelene kadar kusuruma diyor napıyım bilmiyorum gitmek istiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum tr gidemiyorum kaldım iki çocukla(( onları düşündükçe kafayı yicem napalım bilmiyorum (((
igreneceksin bu çok doğal hemen inanma kocana da kadinada canım. Bir sakin düşün .Dediğim gibi bu olay olmasa mutluydun düşün.maddî manevi ,kaynana ,ailesine ezdirme ,içki,uyuşturucu sıkıntım var mi?Bunlar yoksa boşanma.
İnan bu zamanda en hafif olay aldatma.
Cnm haddime değil ama benden sana arkadaş tavsiyesi buluşmuş olsa bile hata ki fazlasını yapmış düşün iyice ama bana kalırsa affetme cnm hem senin hemde çocuklarının iyiliği için onların yanında tartışınca psikolojileri daha kötü olur derim ben.. Birkere yamşsa devamı gelir hem güvenini kaybedersin bi ömür birdaha yapacak mı şüpesiyle nasıl mutlu olmayı düşünüyorsun Sen ona yapsan allah korusun o sana aynımı davranacaktı erkektir yapar diyen kadınlara yazıklar olsun o zihniyet getiriyo insanları bu hale aline söyle inceldiği yerden kopsun boşver affedilecek bir hata deyil bu ...hem hiç te madur olmassın korkma bnim enştem avukat ordan biliyorum az çok mahkeme ye göster delilleri sakın kaybetme ... Nafakanı daaırsın .. Kmse vazgeçkmez eğildir unutma cnmMerhabalar
Bir iki aya kalmaz unutur gidersin merak etme. Olay yeni olduğu için böyle hissediyosun bunlar bitek senin başına gelmiyo malesef.Kopsun hemde kökünden hala igreniyorum bana dokunuca falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?