aldatildim :((((

Bu işin biri de bini de ayni bence. Gitmişte yapmamış bak sen. Ne fark eder ilişkiye girmiş girmemiş. O niyetle gittikten sonra. Ayrıl yada ayrılma demek bana düşmez ama unutabilecekmisin bir daha güvenebilecekmisin bunları düşün öyle haraket et. Allah yardimcin olsun.

Aldatıldığına emin olman gerek önce. Gerçi, kocan her türlü masum değilmiş, aldatılmanın büyüğü küçüğü olmaz. Kadının dibine kadar girip de 'seni hatırlayınca ilişkiye girememiş' olmak aldatılmadan sayılmıyor sanki. O zaman ön sevişme yapsın ama birleşme yapmasın madem aynı şey. Tövbe yarabbim.
Ailenin yanına dönmen gerek. Affetme hatasına düşme bence, bu kadar güzelce yalan söyleyebilen bir adam bir iki sene sonra tekrarlayabilir. Güçlü ol, ayaklarının üstünde durabilirsin.

Bulundugun ülkenin tr konsolosluguna git dönmek istediğini söyle kizlarida al ailenin yanina dön ve boşan saglam bir nafaka ile tabiki

sen iyi anlamişin ya ben yazdıklarını hiç anlayamadım bi tek aldatılmiş onuda başliktan anladım

Ufak bir kulak cekme ile kapat olayi mi ? Bu Nasil bi yorum yaaa..Yani kocaniz sizi baskA kadinlarla aldatsa ufak bi kulak cekme ile olayi mi kapatacaksiniz... Masalllahhhh size ve midenize...

Ufak bir kulak cekme ile kapat olayi mi ? Bu Nasil bi yorum yaaa..Yani kocaniz sizi baskA kadinlarla aldatsa ufak bi kulak cekme ile olayi mi kapatacaksiniz... Masalllahhhh size ve midenize...
Aynen katılıyorum ya bu nasıl bir miğde arkadaşdemekki sevdiğini başka kadınlarla paylaşabilcek genişlikte ne diyi yapı meselesi sanırım

Bayan burada net bir olaydan bahsetmiyor hanımlar.Bende bu doğrultuda cvp verdim.
Ayrıca burada bana yazanlar sizin başınıza gelirse ne yaparsınız empati yapın lütfen.
Ama ünlü fikradaki gibi biz Türk kadınlarının kocası yapmaz dimi.

Aynen katılıyorum ya bu nasıl bir miğde arkadaşdemekki sevdiğini başka kadınlarla paylaşabilcek genişlikte ne diyi yapı meselesi sanırım
Yaaa Ben de evliyim benim de Kizim var. Evet tubs yikmak zor, Evet , olan kadina oluyor en cok ama bu kadar da uzun boylu degil. Onla bunla yatsin kalksin , Ben de ufak bi kulak cekip olayi kapatayim.. esim beni aldatmadi dovmedi ama biz bosanma raddelerine geldik.. hele ki aldatilsam asla affedemezdim.

Cok uzuldum durumuna , ama hayatindan vazgececek kadar onemli birsey degil.
Hemde 2 kizin varmis onlar icin bike boyle dusunmen yanlis , senin guclu olman lazim .
Turkiyeye gidebilirsin dil.bilmen gerekmiyor her tarafta turkce bilen birikeri vardir bende yurt disinda yasiyorumm..
Eger sana sahip cikicak birileri varsa turkiyede durma git .
Ama bosaninca cocuklari goturemezsin biliyosun.
Babaninda izni lazim ozaman...

şakamı ediyorsunuz en hafif olay aldatma mı ?

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için benim iki çocuğum var ve ben onları babasız bırakmak istemiyorum affetmeyi birdaha şans vermeyi tercih ettim çünkü ben onu çok seviyorum benim karşıma geçip günlerce beni affet beni bırakma diye ağlayan bir adamı bırakmam herkezin bence bir şansa ihtiyacı var

İşallh üzülmessin birdaha hakkında hayrlısı olsun umarım tekrar yaşamazsın

Testisleri de yere yapışsın.Amin

ahbe güzelim gerçekten zor durumdasın.allah kolaylık versin diyorsun ki dil bilmem iz bilmem.3 yıldır orada yaşıyorsun öğrenseydin.kendi ayakların üzerinde dursaydın biraz rest çekerdin ona haddini bildirirdin..şimdi nasıl süründürcen tr ye giderekmi.hiç alttan alma belliki yalan söylüyor.süründür ki birdaha yapmasın.

Çok üzüldüm
Aileniz aramıyormu?
Elbet merak edecekler, durumu anlatırsınız.
Bi şekilde Türkiyeye gelmeye çalışın.
Dışarı çıkabiliyorsunuzdur illaki bi eşinize dostunuza söyleyin biletinizi alsın.
Buraya yazabildiğinize göre bi akrabanızla iletişimede geçebilirsiniz.
Sakın acımayın eşinize, eğer affederseniz yaptığı iğrençliği ömür boyu unutamazsınız ve kendinize olan saygınız biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…