- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
sen iyi anlamişin ya ben yazdıklarını hiç anlayamadım bi tek aldatılmiş onuda başliktan anladımtelefonunuzu almış, interneti almış... sizi esir etmiş...
ee buraya bu konuyu nasıl açtınız?
İnternet olmadan internete nasıl bağlanıyorsunuz?
internetiniz varsa neden Türkiye de ki akrabalarınıza ulaşmıyorsunuz?
Ufak bir kulak cekme ile kapat olayi mi ? Bu Nasil bi yorum yaaa..Yani kocaniz sizi baskA kadinlarla aldatsa ufak bi kulak cekme ile olayi mi kapatacaksiniz... Masalllahhhh size ve midenize...Çevremde bosananlar vAr aldatilma nedeniyle ınan kadın bosaninca mutlu olmuyor.iki de çocuk varsa daha da zor.Erkek evleniyor kadın kalıyor ortada evlatları için.erkek hayatın zevkini yaşıyor kadın namusum diyor evinde oturuyor.Malesef boşanma kadından goturuyor.
.Bu olay ortaya çıkmasa mutlu muydun bunu düşün arkadaşım.Bence yapmayan erkek yok.Mutluysan ufak bir kulak çekme ile kapat olayı.
Aynen katılıyorum ya bu nasıl bir miğde arkadaşdemekki sevdiğini başka kadınlarla paylaşabilcek genişlikte ne diyi yapı meselesi sanırımUfak bir kulak cekme ile kapat olayi mi ? Bu Nasil bi yorum yaaa..Yani kocaniz sizi baskA kadinlarla aldatsa ufak bi kulak cekme ile olayi mi kapatacaksiniz... Masalllahhhh size ve midenize...
Yaaa Ben de evliyim benim de Kizim var. Evet tubs yikmak zor, Evet , olan kadina oluyor en cok ama bu kadar da uzun boylu degil. Onla bunla yatsin kalksin , Ben de ufak bi kulak cekip olayi kapatayim.. esim beni aldatmadi dovmedi ama biz bosanma raddelerine geldik.. hele ki aldatilsam asla affedemezdim.Aynen katılıyorum ya bu nasıl bir miğde arkadaşdemekki sevdiğini başka kadınlarla paylaşabilcek genişlikte ne diyi yapı meselesi sanırım
şakamı ediyorsunuz en hafif olay aldatma mı ?igreneceksin bu çok doğal hemen inanma kocana da kadinada canım. Bir sakin düşün .Dediğim gibi bu olay olmasa mutluydun düşün.maddî manevi ,kaynana ,ailesine ezdirme ,içki,uyuşturucu sıkıntım var mi?Bunlar yoksa boşanma.
İnan bu zamanda en hafif olay aldatma.
İşallh üzülmessin birdaha hakkında hayrlısı olsun umarım tekrar yaşamazsınTeşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için benim iki çocuğum var ve ben onları babasız bırakmak istemiyorum affetmeyi birdaha şans vermeyi tercih ettim çünkü ben onu çok seviyorum benim karşıma geçip günlerce beni affet beni bırakma diye ağlayan bir adamı bırakmam herkezin bence bir şansa ihtiyacı var
Oncelikle noktalama isareti kullansaydin.Yazdiklarindan tek anladgim aldatildigin.Sen turkiyede misin simdi.Kocan nereye gidecekti valiz hazirladi. Kaset kimde.
Cok haklısın arkadasım.
arayan kadin yalanda konusabilir.Hemen kestirip atma.Esinde masum deilmis ama bakalim kadin gercrkten dogrumu.
Brn evlilikte cocuklarda varsa,siddet ve maddi sikinti yoksa bir kez yapilan aldatilmanin pek uzerine dusulmemesi fikrini tasiyorum.
Uc yildir turkiye demisin anlamadim ama.bu dogru ise bir erkek uc yil durmaz kocanin yanindan ayrilma.yanlis anladiysam ozur dilerim.
Testisleri de yere yapışsın.AminBir kez affedince tekrarlanıyor malesef :-( gerçi bazen de geniş düşünenler oluyor diyorlar ki "ağacı benim ya golgesinde kim eglenirse eglensin" nikah olunca soylenirmis bu söz teyzeme
sordum.. İki çocuk var arada ve iğrenç bir adam.... İşin zor :-( aldatan erkeğin ç.kü kopsun
guldurdun beni sen cok yasaTestisleri de yere yapışsın.Amin
ahbe güzelim gerçekten zor durumdasın.allah kolaylık versin diyorsun ki dil bilmem iz bilmem.3 yıldır orada yaşıyorsun öğrenseydin.kendi ayakların üzerinde dursaydın biraz rest çekerdin ona haddini bildirirdin..şimdi nasıl süründürcen tr ye giderekmi.hiç alttan alma belliki yalan söylüyor.süründür ki birdaha yapmasın.Merhabalar
Çok mutsuz zum ölmek istiyorum bugün canımdan çok sevdiğim kocamin beni aldatigini öğrendim napıyım bilemiyorum intihar etsem iki tane kızım var çok Üzgünüm(
Ben yurt dışında kalıyorum daha doğrusu yurt dışında kalan eşim beni tr getirdi buraya 3 yıllık evliyim iki kızmız var evvelki gunde esim ise gidiyorum orda kalicam diye bide valiz yapti kendine ve dün bi tlf geldi bi kadın benim senin kocanla ilişkim var dedi dünyam alt üst oldu bu isteydi hemen aradım geldi bi ton yalan söyledi bana bilmem arkadaşının eski sevgilisiymiste bana bi çok yalan söyledi yeminler etti bende inandım ve bugün yine aradı eşimi o konuşuyordu bunu tehdit Ediyormuş bununla ilgili videolar varmış ilişkiye girdikleri bi video benimle bosanacakmis ve dörde para istiyor dünyam başıma çöktü bana yazdığı msj attığı resimleri gönderdi napacagimi şaşırdım tr gitmek istiyorum elim kolum bağlı dil bilmem iz bilmem tlf num aldı interneti aldı esir oldum bırakmam çok bismanim bi salaklik yaptım bırakma nolur beni sen gidersen ben napar im öldürürum kendime diyip gidip kurana El bastı yapmadım ilişkiye girmedim gittim oturdum bide bulandı sen geldin gözümün önüne yapamadım ilişkiye girmedim kaçtım gelene kadar kusuruma diyor napıyım bilmiyorum gitmek istiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum tr gidemiyorum kaldım iki çocukla(( onları düşündükçe kafayı yicem napalım bilmiyorum (((
Merhabalar
Çok mutsuz zum ölmek istiyorum bugün canımdan çok sevdiğim kocamin beni aldatigini öğrendim napıyım bilemiyorum intihar etsem iki tane kızım var çok Üzgünüm(
Ben yurt dışında kalıyorum daha doğrusu yurt dışında kalan eşim beni tr getirdi buraya 3 yıllık evliyim iki kızmız var evvelki gunde esim ise gidiyorum orda kalicam diye bide valiz yapti kendine ve dün bi tlf geldi bi kadın benim senin kocanla ilişkim var dedi dünyam alt üst oldu bu isteydi hemen aradım geldi bi ton yalan söyledi bana bilmem arkadaşının eski sevgilisiymiste bana bi çok yalan söyledi yeminler etti bende inandım ve bugün yine aradı eşimi o konuşuyordu bunu tehdit Ediyormuş bununla ilgili videolar varmış ilişkiye girdikleri bi video benimle bosanacakmis ve dörde para istiyor dünyam başıma çöktü bana yazdığı msj attığı resimleri gönderdi napacagimi şaşırdım tr gitmek istiyorum elim kolum bağlı dil bilmem iz bilmem tlf num aldı interneti aldı esir oldum bırakmam çok bismanim bi salaklik yaptım bırakma nolur beni sen gidersen ben napar im öldürürum kendime diyip gidip kurana El bastı yapmadım ilişkiye girmedim gittim oturdum bide bulandı sen geldin gözümün önüne yapamadım ilişkiye girmedim kaçtım gelene kadar kusuruma diyor napıyım bilmiyorum gitmek istiyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum tr gidemiyorum kaldım iki çocukla(( onları düşündükçe kafayı yicem napalım bilmiyorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?