Aldatıldım....

Birde annemi aramış babamla konuşmak istemiş bize gelip. İşte o dönem biz ayrıydık ben onu aldatmadım demek için. Ya kuzenim geldiğinde hep birlikteydik kime neyin yalanını atıcaksın. Zaten babam hiç bi şekilde muhatap almaz onu.

Kız bu ne biçim yazmışsın nickini görmesem anlatım tarzının senin olduğuna inanmazdım.

Bir de hesap mi vericem gerizekalı mi dedi.
Salak.
Ağzının payını verip terk ediyorum seni deseydin.

Geçer zamanla.
Sen hayatına bakarsın o pişmanlıklarla yaşar.

Birkaç günlük tatile çık arkadaşlarınla. Kafani dağıt.
Affetme.

S.ktir et görsün gününü. Pis.

Canım iğrenç bi herif için sıkma üzme kendini arkadaşlar demiş ya çık gez alışveriş yap diye gerçekten de yap bunu yakınındaymış ona hayat sensiz de devam ediyor hatta daha güzel mesajı ver çatır çatır çatlasın zaten karakter olarak müsait böyle küçük oyunlara tav olmaya anladığım kadarıyla

Hemen her yazdığını okudum Has nicktir, (ama bazı yerleri hızlı geçtim, kusura bakma). Şaşkınlık içinde okudum gerçekten. "Sana hesap mı vereceğim gerizekalı" lafının üzerine diyecek çok bir şey yok ama bunların öncesi de, aldatmaya gelene kadar ki durumlar da çok rahatsız etti beni.

Umarım zaman içinde bu aldatmayı sineye çekmezsin. Seni sadece buradaki yorumlarından tanıdığım halde böyle bir adama çok çok fazla olduğunu, bu ilişkiye muhtaç olmadığını söylemeden edemeyeceğim. Hatta bu olayın senin açından iyi bile olduğunu, bu aldatmanın böyle inişli çıkışlı ve bol hakaretli ilişkiyi mecburi bir bitişe götürmesinin senin için hayırlı bile olacağını düşündüm. Daha yirmi beş yaşındaymışsın, çocukken tanımışsınız birbirinizi. Şimdi zor gelir elbet ama ileride "ne kadar doğru bir karar vermişim," diyeceğinden eminim... Biraz sabır ve dirayet ile zamanın da yardımıyla atlatacaksın elbet bu günleri de.. Komşu olmanız biraz sıkıntılı tabi bu süreç için, yapabilirsen bir tatile çık, ya da bir akrabana vs git derim ben de. Umarım en kısa sürede biraz olsun kafanı dağıtıp, yoluna bakabilirsin.

Son düzenleme:
Bir de o resimleri kendine atmamakla çok doğru yapmışsın bence. Hem kızın çok suçu olduğunu düşünmüyorum, hem de ne olursa olsun bugün sinirle bir kadına - kim olursa olsun - bu şekilde zarar verirsen sonradan vicdanen çok rahatsızlık duyabilirsin bence. Bir de zaten ne olursa olsun asıl şerefsizlik senin eski sevgilinde, ihanet eden, sana karşı sorumlulukları olan oydu...

Sen boş ver artık ikisini de, yoluna bak. Kızla da bir daha iletişim kurma derim. Bu iş asıl senin için hayırlı olmuş dediğim gibi, yakında umarım her şeyi geride bırakmış olursun.

yazık olmuş emeğine atlatırsın zor olur unutamazsın belki ama bişey hissetmez olursun aynı apartman olması kötü burnunun dibinde onun mutluluğunu görmek destek al kardeşim ama herkesin başına gelebilen bi olay

çok üzüldüm sizin adınıza. 10 yılın hatrı yok muymuş. hadi 1 aydır ayrıydınız diyelim; hemen başkasıyla mı görüşmesi gerekiyomuş.
demek ki sizi haketmemiş. yazık ya kimsede beklemiyomuş; iki yüzlü insan.

Kızlar şimdi ablası geldi konuştuk baya, sonuna kadar beni destekliyo sağ olsun. Görüştüklerinde kızı araba sürmeyi öğretmeye götürmüş , dedm bana bilmediklerimi anlatma ya. Bilmek istemiyorum ama nasl diyim elim ayağım boşaldı acayip gerildim yine. Böyle mesaj atıp yağdırasım var

Veya barışıp bunun intikamını alır.
Geçmiş olsun konu sahibi. . Önüne bak hiç dönme geriye.

Aranızdaki şey sizin için özelmiş, değerliymiş, gerçekmiş ki acıtıyo.

Onun için ne kadar gerçekti onu da zaman gösterecek, zira davranışlarından anladığım kadarıyla henüz sizi kaybettiğinin farkında değil. Bi kaos, bi karmaşa içinde arkasına sığındığı bahanelerle, üste çıkmak adına geçirdiği saldırgan nöbetlerle, eş dostun destegiyle, 10 yılın hatrıyla bu işten sıyıracagını zannediyor hala.

Geri dönüs olmadıgı, on yılın üstüne sifonu çeken gerizekalının kendisi oldugu kafasına dank ettiginde, yani neyi kaybettigini gercekten anladıgında göreceksiniz onun için bu iliskinin anlamı, değeri neymiş.

Derseniz ki aşkımdan ölsem, onun pişmanlıktan süründügünü görsem ne degişecek? Hiçbi şey. O kırdı döktü, kırıp döktügünün de telafisi yok.

Ha bazen kırılan dökülen yerden toplanır, bi sekilde bi araya getirilir ki çoook çok zor bi sürectir, sonunda da hiç kırılmamış gibi olmaz zaten az biraz su sızdırır ama sızdırdıgı suyu da o iliski kaldırır bi sekilde.

Yani hayatta aldatılıp da affeden ilk insan olmazsınız affederseniz. Tüm genellemeler yanlıstır; her aldatmanın sonu ayrılıkla ya da ikinci bi hüsranla bitmez, bazen gercekten tek seferlik bi hatadır. Bu da hayatın bi gercegi bahsetmeden olmaz.

Kendi adıma böyle bi riski de, bu riskin getirecegi ömürlük sorunları da, bi adamın kaybetmeyi göze alabildigi ikinci tercihi olmayı da kaldıramam. Aldatılmak bi iliskiyi diriltmemek üzere gömmeye yeter ve haklı bi sebep bana göre.

Onun yerine aldatılma travmasıyla baş etmeyi tercih ederim. Size de aynısını tavsiye ederim nacizane. Ki simdiden güzel adımlar atmıssınız, iyilesiyorsunuz, o kadar da kötü durumda degilsiniz.

Trafik kazası gecirmek ya da ölüm haberi almak gibi düsünün. Uyku bozuklugu da olur basta, yeme bozuklugu da, nefes alamıyomus hissi, ağrılar, olumsuz duygular. Hepsi normal hepsi (hic bitmeyecek gibi görünse de) geçici.

Güvenmek ortada aldatma yokken de zor zanaattir zaten, hele ki 10 yılı tek hareketiyle tuz buz ettikten sonra imkansıza yakın olur sizin için. Daha önceki ayrılıklarınızda da böyle kızlar girdi mi araya asla bilemeyeceksiniz mesela.

O yüzden hani biraz cins bi tavsiye olacak ama kisisel tavsiyem paşa pasa depresyonunuzda bogulup sonra da aslanlar gibi ayağa kalkın. O hıyarı da gömün geçmişe orada kalsın. Hakkınızda iyisi güzeli neyse o olsun.

Ne hissediyorsun gün içinde yazsana ? Uyandın mesela sabah ondan sonra ne oluyor

Allah hakkında hayırlsını versin. ben de insanlara hiçbir zaman %100 güvenmem fakat şu erkeklerin gamsız gamsız zeytinyağlık taslamalarından gına geldi artık. bunlar nasıl yaratıklarsa suçlu oldukları halde bize saldırıya geçebiliyorlar. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. ister 10 ister 30 yıllık olsun insanoğlu işte yapıyor yapacağını. zaten aklı selim birine benziyorsun ne yapacağını bilirsin bize akıl vermek zaten düşmez sadece iyi dileklerde bulunabiliriz. umarım bir an önce geçer kötü günlerin..

Amaaan bunu en fazla bir aya unutursun. Ve dilerim karşına kendin gibi biri çıkar . Yat kalk dua et kurtulduğuna ya evli olmus olsaydın cocuk falan . Allah korusun . Cik gez toz onu gormeyecegin bi yere geç bi süre kafanı topla derim kolaylık diliyorum

valla iyi ki bakmışsın o mesajlara helal olsun dedim :) bitirmişsin de zaten oh olsun o pisliğe. zaten pis bir tipmiş böyle adamdan koca olmazdı, inşallah tez zamanda acında geçer, bu herif seni mumla arasın, sana layık değil zaten. seninde yolun açık olsun.

Kurtulmussun resmen. Cok dengesiz geldi bana. Hem o haksiz hem gerizekalı pislik olan sen işe bak. Cok güçlüsun ya ne güzel. Bircok konu sahibi affetmek için yer arıyor genelde. Keske hepsi bu konuyu okusa da örnek alsa.

Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz, karşınıza hep iyi insanlar çıkar. Siz güçlü bir kadınsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…