Aldatıldım....

Yani1 ilk mesajı okudum bir 13 sayfayı. Kardeş bir fakir sevindir evli bile değilsin ne işin vardı bunca zaman. Adam resmen hem suçlu hem güçlü örneğinin bayraklısı. Koca olsa çekilmez böylesi. Hele bekarken onu varya şut manyağı yaparım. Gerçi sende acı bir deneyim ile yapmışsın bu kararda istikrarlı olman dileği ile

Şu kararlı duruşuna sevgine aşkına rağmen onun kendini acındırmalarına rağmen tavrının arkasında oluşuna hayran kaldım. Bir kadın olarak aldatma hazmedilebilecek birşey değil karşı tarafın ne kadar değer ver(me)diğinin gösteriyor.Allah yardımcın olsun acını dindirsin tez zaman da ama sen bu gücünü kendine olan güvenini kararlı duruşunu asla kaybetme. Sevgiler ..

Son gorusmenizde ki soguk kanliligina sastim kaldim hele ki hakkini helal ediyor olmana ben boyle yapamazdim herhalde kallavi bi ofke nobeti gecirirdim ama suda var senin bu son konusmadan aldigin sonucu da alamazdim sanirim

Son gorusmenizde ki soguk kanliligina sastim kaldim hele ki hakkini helal ediyor olmana ben boyle yapamazdim herhalde kallavi bi ofke nobeti gecirirdim ama suda var senin bu son konusmadan aldigin sonucu da alamazdim sanirim

Kızlar inanın biri bana deseki, başına bunlar bunlar gelicek ve sen şu tepkileri vericeksin. Hayatta inanmam. Bunları yaşayan ben değilim sanki, başka bi kız

Bu olaydan hemen önce arkadaşımla konuşurken bana onu başkasıyla düşünebiliyomusun siz ayrılamazsınız demişti, onu söylediğindeki tepkimi düşünüyorum hiç bu yaptıklarımla alakası yok.

Şu kafadayım, ben bunu asla hak etmedim. Kimse beni bu kadar değersizleştiremez, yani ben sadakate bu kadar önem verirken bana bunu yapan ve beni kandıran bana dokunan insan asla benimle olamaz. Sürekli bi kendime yedirememe durumu var bende.. sanırım bu yüzden böyleyim. Ben birine baksa dayanamazdım, herkes bilirdi. Bana bunu yapmıcaktı benim canımı böyle yakmıcaktı, onun içi öyle bi yansınki....

Hakkımı kimseye helal etmemezlik yapamam ya,bu bana çok ağır geliyo. Yani çok daha kötü bişe olması lazım. İyi günlerimizde oldu sonuçta ne biliyim.

İçim acıdı okurken.. Tamamen hepsini okudum. Üzülme falan demek çok saçma geliyor bana.. 2011 yılında 11 temmuzda ben de aldatılmıştım o günlere geri döndüm. Zor oluyor gerçekten. Allah sabır versin.

Ya bu adam aldatmamis olsa bile bi iliski yurumez ki.. Bi kere saglikli iletisim yok; haksizken utanmadan saldirmasi, lafi oraya buraya cekmesi, baskin gelmeye calismasi vs.. Bu sekilde sadece laf anlatmaya calismakla gecer insanin ömrü; anlatamadigiyla da kalir yani..

Kesinlikle öyle, acayip yıpranmıştım zaten. Bi gün biter diyodum hep, ama böylesi aklıma gelmiyordu. En azından geri dönüşü yok bu durumun. Cidden en kötü şeyde bile bi hayır var diyorum. Bana böyle bişey gerekiyomuş..

İyi günlerin 10 yılın hatırına hakkını helal etmişssin ben olsam bende öyle yapardım açıkcası.Hepimiz insanız birlikteliğiniz de uzun bir dönem bu kadar yıl içersinden insanların karşısındakine karşı olan sevgisi azalabiliyor hatta bitebiliyor hiç bir evlilik ya da ilişkinin sonsuza kadar sürme garantisi yok çünkü dediğim gibi insanız. Ama onun sana yaptığı saygısızlık ben şuan bir ilişki yaşıyorum Allah'ıma hep dua ediyorum asla hazmademeyeceğim şey aldatılmak göstermesin bana.Gerçekten hiçbir kadın bu konumda olmak istemez dediğin gibi sevgisinin bittiğini söylese artık duygusal olarak bişey hissetmediğini söylese eyvallah dersin en azından dürüst dersin.Ama bu olmadı bu kimseye yapılmaz.İnsan bu kadar alçalmamalı bence.Allah da sana o gücü vermiş ki onun karşısında tavrını iyice belli etmişsin.Umarım bir daha sana böyle bir ikiyüzlülük yapan saygısızlık yapan biriyle karşılaşmassın. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Bazen dogum sancısı gibi olur bu acilar.. Bebek gibi bi mucize gelir ya hani o sancilarin peşinden.. Rabbim belki daha guzel bi kapi acacak sana skntilarin ustune.. Sen sabirli ol duaya saril.. Ama asla arkana bakma..
Suc bastıran kisiden hayir gelmez..

Aynen ha, hem suclu hem güçlünün bayraklisi; cok sevdim bu tabirini..

Ben hakkimi helal etmezdim cok mu kinciyim ya?

Ben hakkimi helal etmezdim cok mu kinciyim ya?
Ya bu herkesin kendi karakteri canım mesela ben beni kıran birine bile uzun süre dargın kalamıyorum hemen affediyorum. Allah hakkımı helal etmeyeceğim affedemeyeceğim şekilde beni mahveden birini çıkartmasın karşıma.O anki ruh haline bağlıdır belkide yaşamadan da bilinmez.

Amin canim son cumlende haklisin yasamadan bilinmez ama suda var eger kalbimi kiran kisi cok cok cok sevdigim biriyse (annem ,babam,kardesim,esim ) bende uzatamam kuslugu ama diger insanlara karsi bi anda buz kesebilirim sanirim birazda karakter meselesi bu

Heh işte biraz da çok sevdiğin meselesi var zaten onlar kadar sevdiğim bir kimse beni o raddeye getirecek kadar üzebilir anca başkaları içinde yaptıklarını Allaha havale ederim bir hakkım geçtiyse de helal ederim bir daha da diyalog kurmam.Ama işte mesele sevdiğine gelince anlışılmaz yaşanmadan cidden.

Canim bisey sorcam sen cakmamarliyn nickli uye misin?

Okuduklarım canımı acıttı. Gerçekten yorumlarından okuduğumuz kadarı ile az çok tanıdık seni ve hak etmiyordun ama oldu. Güçlü duruşundan dolayı seni tebrik ederim ama şu anki sakinliğin seni yanıltmasın. An gelecek yüreğin öyle bir kanamaya başlayacak ki... Yine de buna dayan canım, dayan ki yüreğin soğuduğunda gerçekleri daha rahat gör ve asla kendin yapmadığın bir çirkinlikten dolayı biten ilişkin için gururunu ayaklar altına alma çünkü değmez.

Bir süre zor geçecek ama içine atma, dediğin gibi acını doya doya yaşa ama yediğin bir lokma yemekten, gittiğin bir konserden zevk alamayacak durumda olsan bile asla kendini eve kapatma çünkü bu şekilde iyileşmek daha zor oluyor.

Acı bir şekilde aldatılmış bir hatun olarak sana verebileceğim tek tavsiye bu... Sadece zaman bırak, gün gelecek bir kelebek kadar hafif hissedeceksin.

Yazdıkların gözlerimi yaşarttı, sanırım bugün daha hassasım. Acayip mutsuz uyandım. İnan beynim sorgulamak istiyo deli gibi, ama bu bana çok acı verdiği için yapmamaya çalışıyorum. Bugün kötüyüm açık söyliyim.

Ağladım ağlıcam ,belli bugünde ağlama krizlerimle geçicek. İyi hissetmiyorum bugün. Ve şu acıyı o kadar çekmek istemiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…