Ahhh inşallah.. ya gerçekten bitmesi gereken bi ilişkiydi. Ben salak büyük ihtimal böle bişe Yaşamasam kesip atamıcaktım. Ama şunu diyodum aşkımdan ölsemde kafama yatmadan bu ilişki asla evlenmem. Heralde dost hayatına vardırcaktım :)))okurken nickini tepki olarak verdim resmen. ilk tepkisi inanılmaz cidden. "sana mı sorcam geri zekalı" demiş. şaka gibi. yerine kendini koysun bi bakalım ne hissedecek. telefonunda bi adamın yarı çıplak resimlerini yakalasa. ayrıydık o süreçte desen. sanki tartışıp ayrılmak demek sevginin bitmesi demek. insan birini sevdiğinde ayrı bile olsa sadakat duyar. amaaan cidden üzülmeni bile hak etmiyor. ayrılık bile değilmiş. görüşüyormuşsunuz. baya baya aldatma bu. çok sinirli, ilk adımı saldırmak, evlenmeyi düşünemiyordum diyorsun. böyle bir olay olmasa evliliğe uzanacaktı muhtemelen. üstelik çok çocuk yaşta başlamış ilişki. değişmişinizdir çokça. başka insanlar tanıman gerekiyordur belki. umarım karşına ömür boyu ayrılmak istemeyeceğin biri çıkar ve çok mutlu olup bu konuyu ufak bir sızı olarak anımsarsın.
Vay arkadaş ne yazmışım be
Kesinlikle acımı tüketenw kadar çekme niyetindeyim insan oğlu nelere alışıyo, bu acı böyle kalmıcak elbet. Çol teşekkür ederim güzel yorumun için. Nickimi falan biliyo belki okur burayı ben buraya çok takılan biriyim, şu an arkadaşlarımda okuyo. Buranın bana güç verceğinden emindim.Samimi söylüyorum icim sızladi okurken,icimden saydırdım o beyefendiyede .... sen cok akıllı mantıklı bir genc kız olarak canlandın gözümde aman boşver sana daha iyileri layık yolun açık olsun geçmeyecek acı yok ama bastırma acını dilekolay on yıl ben okadarlık evliyim insan on yıla neler sığdırıyor ağla üzül sonra sil yüzünü gözünü merhaba yeni hayatım de ... :)
Bana bu kazığı atan adama asla yumuşamak istemiyorum. Vicdansızlık bu resmen. O kadar büyük bi haksızlık olarak görüyorumki bana yapılanı. Mesajlarına cevap veriyodum mesela 2 gündür, aldatıldığım yetmez gibi kendini haklı çıkarma çabasına cevap veriyodum. Bunu yapmıcam mesela asla. Bu yanlıştı. Ama ne biliyim içimi kusmak istedim değişik bi duyguBirlikte yaşamıyosunuz evlenmiyosunuz öyle bir amaç yok. Uzatmalara girmişsiniz zaten. Hayırlı olsun senin için. Ama kararlı ol bundan sonra. Zayıf anınız olur duygusal anınız olur sakın güçlü dur. Şimdi başlasan yeniden en az bir yılını daha yine uzatmalarla boşa yersin. Bir bakmışsın yine aynı noktadasın. Zaten sürekli yüz yüze bakacaksınız aynı apartmanda. Senin için zor bir süreç başlıyor ama gelirsin üstesinden.
Ben mayıs ayında boşandım. Senin ilişkin gibi gibi beni yoran bir evliliğim vardı ki evlilikte bu iniş çıkışlar çok daha ciddi oluyor. Ben de severek bıraktım eşimi içim çok yandı, çünkü tıpkı senin gibi bunu yapmam lazımdı, devam etseydim kişiliksiz biri olurdum.Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Şu an tabiki Ağlıyorum , dün bile pikniğe götürdü arkadaşlar. Bi gülüyorum bi Ağlıyorum. Ama bu acıyı dibine kadar çekip söküp atma niyetindeyim. Bu süreç normal diye bakıyorum. Bazen nasıl atlatıcam diyorum. Ama insanlar neleri atlatmıyo bu neki. Daha 2 gün oldu herşey çok sıcak.
Şu an zaten şükrettiğim şey evli vs olmamam, evli olsam ortada bi çocuk vs olsa çok daha zor. Ama bu şartlarda atlatmam daha kolay. Böyle bi deneyimi bi daha yaşamamak en büyük dileğim. Ben gerçekten değer verdim, ve bunu dibine kadar gösterdiğimü düşünüyorum. Benden ona asla bi kazık gelmezdi. Ya gerçekten o kadar hak etmiyo ki, göz yaşım bile fazla aslında ama işte..Hakkında hayırlı olsun inşallah.
Biliyor musun, geçecek hepsi.
Gerçekten zor oluyor ama geçiyor.
Aradan yıllar geçiyor da külleniyor.
Benzer bir hikayem var ve inan ki boşandığımda bile o kadar gözyaşı dökmemiştim.
Yaşayan birinin bunları yazması ayrı bi güç veriyo gerçekten. Çok geçmiş olsun, kurtulmuşsun güçlü olmuşsun, çok mutlu bi hayatın olsun dilerim.Ben mayıs ayında boşandım. Senin ilişkin gibi gibi beni yoran bir evliliğim vardı ki evlilikte bu iniş çıkışlar çok daha ciddi oluyor. Ben de severek bıraktım eşimi içim çok yandı, çünkü tıpkı senin gibi bunu yapmam lazımdı, devam etseydim kişiliksiz biri olurdum.
Ayrıldığım ilk hafta geceleri uyuyamadım, her yediğimi kustum, sıcak havada geceleri tir tir titredim. Bunlar vücudun ve ruhun verdiği normal tepkiler çünkü yaşananlar kolay değil. Sen de bir süre ağlama krizlerine girersin muhtemelen. Bunları şimdi yaşa ki kolayca atlatasın.
Ben boşanma sürecinde komedi filmleri izledim, her haftasonu arkadaşlarla çıkıp gezdim, alışveriş yaptım. Hepsi de çok iyi geldi travmayı hafif atlatmamı sağladı, hala da bunca zorluğun içinde hayattan çok zevk alıyorum. Senin de öyle olacak.
Ben böyle biirini hazmedemem barışma fikri hiç aklımda yok. Aklımı çelmeye kalkarsa duygusala bağlarsam koşucağım yer arkadaşlarım ve burası. Bizim kendi Evimiz, onlar kiracı taşınır diye düşünüyorumCanim benim konularima yaziyordun hep biliyorum. 25 yasinda oldugunu tahmin etmemistim.
birak gitsin Allah askina. ogrendikten sonraki tepkisi sanami sorcam gerizekali. nasi bi laf? bu laftan sonra barismayi falan dusunme. Evli degilsin mecbur degilsin, seni hakeden mutlu olacagin seni mutlu edecek biriyle ol lutfen. 10 senenin ustune cikma daha fazla olur mu?
ayni apartmandan ayrilma sansiniz?
Nickimi hissedipde koymuşum sanki :)))nickini soyle gitsin napiyosa yapsin
Ben böyle biirini hazmedemem barışma fikri hiç aklımda yok. Aklımı çelmeye kalkarsa duygusala bağlarsam koşucağım yer arkadaşlarım ve burası. Bizim kendi Evimiz, onlar kiracı taşınır diye düşünüyorum
Dik dur hep, sakın suçlamalarla galeyana gelip acaba deme.Zaten inan şu yazılanları okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum. Buranın bana iyi geliceğini biliyodum.
Dik dur hep, sakın suçlamalarla galeyana gelip acaba deme.
Neredeyse aldatmakta haklıydım diyecek herif baksana.
Böyle bi insana benim saçımın teli fazla bence, o kendine yakışanı yaptı. Bu hayatya en Nefret ettiğim insan tipi şu şey kızlar o kelimeyide kullanmak istemiyorum ama öyle kızla işi olanın benimle işi olmasın.Şu karaktersizi hayatımdan çıkardım tamamen de n'olur sevilecek hiç bir yanı yokmuş ki bunun bırak kendi pisliğinde boğulsun
Ay yok o şu durumda o hariç herkes mükemmel gerçekten. Annesi ablası benim ailem, ben 15 senede çıksam ailem bana evlen diye baskı yapıcak insanlae değiller.cok sevindim, insallah cikar giderler. yumusama, kendini dusun! sana deger vermeyeni neden dusunesin ? icinde oldugun durumdan cik baska birinin gozuyle oku yazdiklarini. ne kadar seversen sev, evlenemeyecegin, guvenemeyecegin bir adam. eger barisirsan daha cok uzulursun, kendini belli etmis iste yaptigiyla. daha fazla konusacak soyleyecek bisey yok.
ailene soylemissin, onun ailesine de , heralde onlar da seni barismaya zorlamazlar dimi ?
uzgunsun biliyorum, daha cok uzulmemen icin soyluyorum bunlari... barisma fikri aklina duserse yaz buraya
Çok sevindim doğru kararı vermene bdv de herşeye rağmen dimdik ayakta durabilen doğru kararı verebilen üyeleri görmek umut vericiYa çok değişik bi psikoloji yemin ederim, yani ben mi özür dilesem oluyo insan, yanlış yaptım özür dilerim diyo ama bana saydırmaktanda geri kalmıyo. Sorularıma cevap veremeyincede pisleşiyo. Bende ne sabır varmış diyorum ya.
Böyle bi insana benim saçımın teli fazla bence, o kendine yakışanı yaptı. Bu hayatya en Nefret ettiğim insan tipi şu şey kızlar o kelimeyide kullanmak istemiyorum ama öyle kızla işi olanın benimle işi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?