Aldatildim

Size saçma gelebilir benim mantığım bunu öngörüyor sevdiği insandan neden vazgeçsin

Siz neler yaşandığını nereden biliyorsunuz da bu kadar emin oluyorsunuz.
Genel anlamda bir örnek bu..yada diyelim ki bu kişi benim.sizce yanlış olan benmiyim bu durumda neden aldatıldım sizce??

Kadını suçlamadım, bir sorunun olduğunu dile getirdim, hiç kimsenin yok yere aldatacağını düşünmüyorum.

Pardon ? Anlayamadım ? Mesela ben çok hastayım eşimle de ilgilenemedim. Aldatma hakkı mı doğuyor ? Ya da bebeğimiz olmuyor tedavi süresinde kilo aldım.

Biraz açar mısınız biz sefil kadınları aldatılmaya hak ettirecek sebepler neler ?

Hani söyleyin de bilelim kocişlerimizi elimizde tutalım haddimizi bilelim di mi ?

Arkadas bir gün aldatılırsa hatayı kendinde arayacak ve mutlaka bir eksik bulacak.eşi ne kadar da şanslı..
Aldatılmışlığınız tüm erkeklere şerefsiz deme hakkını doğurmaz size, kimse aldatılmayı hak etmez fakat kendi eksikliklerinizi de görmek zorundasınız, aynı şey erkekler için de geçerli.

Daha da uzatmayacağım, herkesin düşüncesi kendine saygı duymak düşer herkese de.

Aldatılmışlığınız tüm erkeklere şerefsiz deme hakkını doğurmaz size, kimse aldatılmayı hak etmez fakat kendi eksikliklerinizi de görmek zorundasınız, aynı şey erkekler için de geçerli.
Aldatan tüm erkek ve aldatan tüm kadınlar şerefsizdir diyorum ve diyeceğim. Aldatilma ile ilgisi yok.olaya bakış açım bu.eksikligim filan yok benim.çok iğrenç şu düşünceniz gerçekten. Bir kadın olarak anlam veremiyorum bu mantığa..

Bizlerin gelişememesinin en büyük sebeplerinden biri de birbirimize olmayan saygımız işte, bir düşünceye dahi saygı gösteremiyorsunuz, herkesin özeli kendine.

Bu hissi ancak yaşayan anlar ilk gördüğümde buz kesildim ve titremeye başladım sonra dünya başıma yıkıldı altında ezildim ve sanki biri cigerlerimi parça parça kopariyordu canımın nasıl yandigini anlatmaya kelimeler yetmez sanki cehennemin ortasına düşmüş gibi yaniyordum

Yaşadıkların cok üzücü ve çaresiz olman,3 çocuk için kalacak olman daha da üzücü :(:(:(

Genel anlamda bir örnek bu..yada diyelim ki bu kişi benim.sizce yanlış olan benmiyim bu durumda neden aldatıldım sizce??

Bir de bunu yazan Hera da Aptalinsan da bekar kişiler..Henuz evlılık sorumlulugunu da,evli çiftlerın ne yasadıgını da bılmeyerek uzman görusu sergılemısler..Sadece cevrelerındekı orneklerle ,vay be..İlginç.

Aradan günler geçti arkadaşlar eşimi gozlemliyorum. Evin herşeyi ile ilgileniyor çocuklar la ilgileniyor her fırsatta beni sevdiğini onu yanlış anladığımı beni asla aldatmadigini dile getiriyor. Ben de sürekli yazıları one sürüyorum tabi. Herşeye bi kılıf uydurdu bakalım. Evimize son zamanlarda sessiz telefonlar geliyordu bu kadınla telefonun bağlantısı olduğunu düşünmüş ve huzurumuz kacmasin diye kadınla yazismis başlarda kadının kim olduğunu alamamış benim yanımda özellikle yazmamis ki sen pipiriklisin zaten yanlis anlardin hemen diyor. İlk arayan kadın evlenmiş boşanmış ama eşimi unutamamis öyle başlıyor sonra bizimki soruyor kimsin ben seni çıkaramadım felan kadın diyo benim senden bi beklentim yok sadece arkadasça konuşmak istedim bizimki diyo zaten benimde kadına ihtiyacım yok aradığım herşey eşim de var ben ona yanlış yapmam çünkü birbirimizi çok seviyoruz diyo tüm bu yazılara rağmen arada bi yerde oturalim konuşalım içelim günaydınlar iyi geceler gibi yazılar var bunlar da beni rahatsız ediyor. Eşime sordum kim olduğunu anlamak için yazdım diyo.
Tecrübesi olan arkadaşlar inandırıcı mı gerçi benim hiç güvenim kalmadı

Bir de bunu yazan Hera da Aptalinsan da bekar kişiler..Henuz evlılık sorumlulugunu da,evli çiftlerın ne yasadıgını da bılmeyerek uzman görusu sergılemısler..Sadece cevrelerındekı orneklerle ,vay be..İlginç.
Zaten bu konulara hep onlar yaziyo nedense ve hep kadın suçlu yada karşısındaki kadınların geri kafalı düşünceleri savunulmus dikkat ediyorum yazdıklarına evlendiklerinde kendileri de aynı şeyi yaşarsa acaba nasıl bir tavır sergileyecekler umarım yasamazlar ama büyük lokma ye büyük söz söyleme sözü geldi birden aklima

Zaten bu konulara hep onlar yaziyo nedense ve hep kadın suçlu yada karşısındaki kadınların geri kafalı düşünceleri savunulmus dikkat ediyorum yazdıklarına evlendiklerinde kendileri de aynı şeyi yaşarsa acaba nasıl bir tavır sergileyecekler umarım yasamazlar ama büyük lokma ye büyük söz söyleme sözü geldi birden aklima

çok ilginc ama kımse basına geleceklerı onceden bılmıyor,haklısın..

Aradan günler geçti arkadaşlar eşimi gozlemliyorum. Evin herşeyi ile ilgileniyor çocuklar la ilgileniyor her fırsatta beni sevdiğini onu yanlış anladığımı beni asla aldatmadigini dile getiriyor. Ben de sürekli yazıları one sürüyorum tabi. Herşeye bi kılıf uydurdu bakalım. Evimize son zamanlarda sessiz telefonlar geliyordu bu kadınla telefonun bağlantısı olduğunu düşünmüş ve huzurumuz kacmasin diye kadınla yazismis başlarda kadının kim olduğunu alamamış benim yanımda özellikle yazmamis ki sen pipiriklisin zaten yanlis anlardin hemen diyor. İlk arayan kadın evlenmiş boşanmış ama eşimi unutamamis öyle başlıyor sonra bizimki soruyor kimsin ben seni çıkaramadım felan kadın diyo benim senden bi beklentim yok sadece arkadasça konuşmak istedim bizimki diyo zaten benimde kadına ihtiyacım yok aradığım herşey eşim de var ben ona yanlış yapmam çünkü birbirimizi çok seviyoruz diyo tüm bu yazılara rağmen arada bi yerde oturalim konuşalım içelim günaydınlar iyi geceler gibi yazılar var bunlar da beni rahatsız ediyor. Eşime sordum kim olduğunu anlamak için yazdım diyo.
Tecrübesi olan arkadaşlar inandırıcı mı gerçi benim hiç güvenim kalmadı

İki tarafı da dınlemek lazım..Kadına sorsan belkı de tam tersını anlatacak

hic kusura bakma aldatanin cinsiyeti ne olursa olsun serefsizdir..
ben hic ikinci bi erkek icin suslenmedim dusunmedimde .esimden sonra hayatimda olacak tek erkek rabbim verirse oglum olur baskasi olmaz emin ol .sen bence yapilanlari cok normal gibi sunuosun! hicte normal deil ....
kimse cocuk icin evlenmio ve eger olucaksa ikinci bir kadin o evlilige son nokta konmali .ayrica tek kadini suclamiorum erkekte suclu kadinin kadina yaptigini erkek erkege pek yapmaz zaten bu dogru bi dusunce ama yani erkek elinin kiri deil kadinda orospu deil kisilik bozuklugu bence bu ..... yapmadim yapmamda ..oyuzden genelleme yapma .......
Ben akademik araştırmadan söz ediyorum. Siz küfür edip saçma şeyler yazıp cevap verdiğinizi sanıyorsunuz. Yanıt vermeyin lütfen zamanım değerli. Son söz: Kim namus ve ahlak şovalyeliği yapıyorsa, bilinki en namussuzu o'dur! Friedrich Nietzche..

Erkekler tek eşli yaşayamazmış, diyorsunuz. Doğada bir gerçek bile olsa biricik karısıyla bir ömür musmutlu , onu hiç aldatmadan yaşayanlar var.yanı yaşanabiliyor.. O zaman evlenseniz ya 2. Kadını hoşgörüyle kabul etmeniz ya da bir erkeğin hayatında 2. Kadın olmayı gayet normal karşılamanız gerekir. Ki toplumun 2. Kadınlara karşı olan yargısı pek değişmeyecek, sabit bir yöne giden aşağılamalardan ibaret kalacak. Evlilik çerçevesi içinde sadık bir eşle çocuk yapmak ise dünyanın en güzel mutluluğu. Bana göre tabi :KK66:
Dikkatinizi çekerim erkekler yazmadım "İNSANLAR" yazmıştım. İnsanı rahatlatacak yazı yazıyorsun. Ama maalesef Ortadoğu beyniyle ancak bu kadar anlaşılıyor. Sevgili aldatılan arkadaş umarım şu cevap verenlerin haricinde önerimi dinleyip bir psikoloğa gidersin. Kendine dikkat et.

Back
X