- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Allah korusun insan başına gelmeden kestiremez kimseye vermesin RabbimYetiştirilme zihniyeti de olabilir. Çevresel faktörler de.
Örneğin hacı bir ailenin evladı bunu haram olarak görmeli ama görmüyor.
Farkında olarak yapıyor. Utanıyor mu? Bilinmez.
Özgür bir ailede yetişmiş olan ise normal görüyor.
Anne hacı baba özgür melez bir ailede yetişen ise yapıyor fakat ailesinden, arkadaşlarından gizliyor.
Yani genel olarak yapmayan kesin %5'lik bir kısım ya var ya yok.
Onlarda hakikaten imanlı insanlar veyahut hakikaten sevdiğini bütün değerlerin üzerine kondurmuş olanlar.
Bu ikinci dediğim oldukça az.
Eşimden şüphelenmiyorum ama ya yaparsa ne yaparım diye düşünüyorum.
Ben bile burada okudukça buna alıştım.
Yetiştirilme zihniyeti de olabilir. Çevresel faktörler de.
Örneğin hacı bir ailenin evladı bunu haram olarak görmeli ama görmüyor.
Farkında olarak yapıyor. Utanıyor mu? Bilinmez.
Özgür bir ailede yetişmiş olan ise normal görüyor.
Anne hacı baba özgür melez bir ailede yetişen ise yapıyor fakat ailesinden, arkadaşlarından gizliyor.
Yani genel olarak yapmayan kesin %5'lik bir kısım ya var ya yok.
Onlarda hakikaten imanlı insanlar veyahut hakikaten sevdiğini bütün değerlerin üzerine kondurmuş olanlar.
Bu ikinci dediğim oldukça az.
Eşimden şüphelenmiyorum ama ya yaparsa ne yaparım diye düşünüyorum.
Ben bile burada okudukça buna alıştım.
Şu konuda size katılmıyorum. Yüzde 5 çok düşük bir oran.
İşim ve bulunduğum yer gereği uçan kuştan haberim olan ve haberim olmasının sorun olmayacağı bir yaşama alanındayım çoğunlukla. Eşini seven adamlar aldatmıyor. Ne koşullarda çalışırlarsa çalışsınlar, kadınlar ne kadar ısrarcı olursa olsun.
Aynısı kadınlar için de geçerli.
İstatistiksel farklar kadınların çekindikleri için saklamasından kaynaklanıyor. Adamlar çekinmiyor, kadınların bile yarısı onlara hak verecek kadar zavallı çünkü, neden saklasınlar.
Ama kadınlar saklıyor.
Yani bu cinsiyete mal edilecek bir durum değil.
aynı sanırımOhaa. Ayni oda degil galiba dimi??
Dubble ohaa.aynı sanırım
%5 olmasın 10 olsun. Değer veren erkek aldatmıyor ama bunlar oldukça azınlıkta.
Bir çoğuda fırsatını bulamıyor bence. Bunlar da bana göre aldatmış olmasa da o potansiyelin içine giriyorlar.
30 senelik evli adamlar bile aldatıyor.
Yani aldatılmayacak olmanın garantisi yok.
Ben erkekler bazında yazdım.
Aldatan insan haysiyetsizdir cinsiyet farketmez.
Aldatma konusunda bir çoğundan haberimiz oluyor bir çoğundan olmuyor.
Haberimizin olmadığı aldatma oranları o kadar çok ki.
Ben de bunu görerek şahit olarak yazıyorum.
Hani şu benim adam yapmaz diyen kadınlar var, ikincisi de bilen ama sadece karı-koca arasında kalan.
Aldatmayı geçtim, ülkede çocuk istismarı gerçeği var.
Aldatmadan daha beter.
Bu oranın da yüzdesi bayağı yüksek. Onların işin içine katarsak düzgün erkek oranı dediğim değer kadar az.
Bence kadın erkek farketmeksizin aldatma oranı çok yüksek. Katılıyorum. Özellikle evliliklerin sevgi bittiği halde sürdürülmeye çalışılması sebebi ile birçok babası yanlış bilinen çocuk olduğunu düşünüyorum ülke genelinde.
Ve evet, fırsat bulamayıp yapmamak da aynı şey.
Vurgulamak istediğim kısım erkeklerin karaktersiz olmaları veya cinsiyetlerinden kaynaklanan bir sorun içerisinde bulunmadığı. Sadece ülkedeki berbat zihniyet nedeniyle daha açıktan aldatabiliyor veya arkadaşlarına söyleyebiliyorlar.
Kadınlar da aynı şekilde yüksek oranda aldatıyor.
Çok hassas olduğum ve üzerinde çalıştığım bir konu üzerinde yazmışsınız, doğru. O erkekleri de aynı zihniyetteki kadınlar yetiştiriyor işte.
Düzgün insan oranı ne yazık ki yerlerde sürünüyor.
Ya bu nasıl yorum güldüm ya beynin mıncıklaması3+3= 6 kişi kurbana girer gibi bu 6 kişi birbirine mi girmiş ne yapmışlar?şu an beyin mıncıklaması geçiriyorum resmen.
Yaşadığın şoku, kırgınlığı sadece hayal edebiliyorum ama geçer bu günler.sadece zamana ihtiyacın var.
yeniden sever,yeniden sevilirsin insanoğlunun unutmak gibi müthiş bir yeteneği var sen unutmam desen de zaman unuturur.
Bir yandan kızımı uyutmaya çalışıp bir yandan da 3'e 3 olayını anlamaya çalışırken yaşadığım durum aynen buydu.Ya bu nasıl yorum güldüm ya beynin mıncıklaması
Ben de.. Evde tribe giriyorum,eşim aldatıyormuş gibi geliyor.Bu kaçıncı konu yaf hayattan soğudum
bu kadar dramatize etme yasaniyor. 5 yillik sevgilim de beni aldatmisti hem de ask sozleri siirleri ile unlu bir sanatcinin metresiyle ayrildim bitti. simdi baskasiyla (sukurler olsun) evliyim anladim ki aliskanlikmis benimki o gereksize karsi asil simdi yasadigim ask Sevgi hemde 7 yildir beraberiz 4 yili evli.ayril kurtul bu yukten en fazla 1 sene sonra yaralar iyilesir. hayat bir serefsizle gecirilmeyecek kadar kisapeki ben şimdi kme güvencem ergenlıgım coculuugn heryım onunlar yaşadım ondan boyle bısey gordum herseyı onla gormuşken baska birine nasıl güvencem onu silip attıgımda başkasının elını tutabılcemmı bıdaha hayatım boyunca aynı seyleri hiseedebilcemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?