Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok klişe ama evlenmeden görmüşsün yüzünü şükret ve bas tekmeyi. Giden 6 senen olsun, kurtulmuşsun karaktersizden o açıdan bak.
bende soğudum sabaha kadar herşeydi şimdi hiç bişey.Bu kaçıncı konu yaf hayattan soğudum
Bence kabul etmeyin sonuçta eşiniz bile değil. Kabul ederseniz kendinize saygınızı kaybedersiniz bir hiç uğruna.hep cok kızardım affeden kadınlara aynı zamanda cok uzulurdum ama cok zor ınsanın severken boyle bıseyın basına gelmesı sındırememesı ve yuzune karsı ıtıraf edılmesı kabul etmek ıstıyosun ama beynın el vermıyo
3e 3 dediğiniz düşündüğüm şey mi??3 e 3 herseyı soyledı .
kendısı 3 arkadaşı ve üç o..3e 3 dediğiniz düşündüğüm şey mi??
Şu an çok zor kabullenmesi, acele etmeyin zamana bırakın öfkenizi de hayalkırıklığınızı da. Doğal seyrinde aksın tüm duygularınız, bu günler de geçer.
Hep beraber değildir umarım.kendısı 3 arkadaşı ve üç o..
Öylemi acaba3e 3 dediğiniz düşündüğüm şey mi??
Şu an çok zor kabullenmesi, acele etmeyin zamana bırakın öfkenizi de hayalkırıklığınızı da. Doğal seyrinde aksın tüm duygularınız, bu günler de geçer.
peki ben şimdi kme güvencem ergenlıgım coculuugn heryım onunlar yaşadım ondan boyle bısey gordum herseyı onla gormuşken baska birine nasıl güvencem onu silip attıgımda başkasının elını tutabılcemmı bıdaha hayatım boyunca aynı seyleri hiseedebilcemmiÜlkenin yeni nesli güya dindar mı yetişecekti diye espri yapsam olur mu ?
Neyse yapmayayım.
Evlenmeden önce görülen yüz en güzelidir.
Hayat tecrübesidir.
Olgunlaştırır.
Güven meselesi de zamanla yerine oturur.
Şanslı birisin diyorum.
Çünkü evliyken bunları yaşamak en zoru.
Aynen bu son üç gündür özellikle her gün en az iki konu böyleBu kaçıncı konu yaf hayattan soğudum
ben sıldım attım btiridm sindiremiyorum cünkü 1 kere yapar tekrar yaparHep beraber değildir umarım.
Neyse fark etmez gerçi. İster ayrı ayrı ister hep birlikte. Aldatma aldatmadır sonuçta.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Fikrinizi öğrenmeden bir şey demek istemedim ama bence en doğrusunu yapmışsınız.ben sıldım attım btiridm sindiremiyorum cünkü 1 kere yapar tekrar yapar