aldatıldım

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
subatta 6 yılı dolcak sevgılım tarafından aldatıldım.pavyonda takıldıgı kızla yatmıs arkadaslarıyla bırlıkte yakaldım ıtıraf ettı . 3 e 3 herseyı soyledı .sindiremiyorum.

Valla çok klişe ama evlenmeden görmüşsün yüzünü şükret ve bas tekmeyi. Giden 6 senen olsun, kurtulmuşsun karaktersizden o açıdan bak.

hep cok kızardım affeden kadınlara aynı zamanda cok uzulurdum ama cok zor ınsanın severken boyle bıseyın basına gelmesı sındırememesı ve yuzune karsı ıtıraf edılmesı kabul etmek ıstıyosun ama beynın el vermıyo

hep cok kızardım affeden kadınlara aynı zamanda cok uzulurdum ama cok zor ınsanın severken boyle bıseyın basına gelmesı sındırememesı ve yuzune karsı ıtıraf edılmesı kabul etmek ıstıyosun ama beynın el vermıyo
Bence kabul etmeyin sonuçta eşiniz bile değil. Kabul ederseniz kendinize saygınızı kaybedersiniz bir hiç uğruna.

Ülkenin yeni nesli güya dindar mı yetişecekti diye espri yapsam olur mu ?
Neyse yapmayayım.

Evlenmeden önce görülen yüz en güzelidir.
Hayat tecrübesidir.
Olgunlaştırır.

Güven meselesi de zamanla yerine oturur.
Şanslı birisin diyorum.

Çünkü evliyken bunları yaşamak en zoru.

3e 3 dediğiniz düşündüğüm şey mi??

Şu an çok zor kabullenmesi, acele etmeyin zamana bırakın öfkenizi de hayalkırıklığınızı da. Doğal seyrinde aksın tüm duygularınız, bu günler de geçer.
kendısı 3 arkadaşı ve üç o..

Ülkenin yeni nesli güya dindar mı yetişecekti diye espri yapsam olur mu ?
Neyse yapmayayım.

Evlenmeden önce görülen yüz en güzelidir.
Hayat tecrübesidir.
Olgunlaştırır.

Güven meselesi de zamanla yerine oturur.
Şanslı birisin diyorum.

Çünkü evliyken bunları yaşamak en zoru.
peki ben şimdi kme güvencem ergenlıgım coculuugn heryım onunlar yaşadım ondan boyle bısey gordum herseyı onla gormuşken baska birine nasıl güvencem onu silip attıgımda başkasının elını tutabılcemmı bıdaha hayatım boyunca aynı seyleri hiseedebilcemmi

Hep beraber değildir umarım.

Neyse fark etmez gerçi. İster ayrı ayrı ister hep birlikte. Aldatma aldatmadır sonuçta.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ben sıldım attım btiridm sindiremiyorum cünkü 1 kere yapar tekrar yapar

ben sıldım attım btiridm sindiremiyorum cünkü 1 kere yapar tekrar yapar
Fikrinizi öğrenmeden bir şey demek istemedim ama bence en doğrusunu yapmışsınız.

Hele ki pavyonda tanıştığı kadınla yapan gerçekten her fırsatta yapmaktan çekinmez.

Sağlam durun, inanın bu olaydan çok daha güçlü bir kadın olarak çıkacaksınız.

Zamanla alisacaksin
Suan cok yeni oldugu icin kabullenemiyosun ama gececek.

Iyiki simdiden ögrenmissin gercek yüzünü.

Back
X