Aldatıldımi öğrendim .

Bence boşanma çünkü olacak iş değil. Evsiz işsiz 2 bebekle bir milim ilerlenmez. Eşin huzur kaçırmıyorsa oturup sınava çalış bir yandan da iş bak. İşe girip biraz para biriktir sonrasına bakarsın. Arkadaşla falan eve çıkılmaz 2 çocukla. Ben bekar halimle başkasıyla zor yaşıyorum.

Boşanmayı diyorsan bitti benim için hemen açarım benim derdim bundan sonrası için babam ben bakamam diyor kocani affet diyor başkada kimsem yok zaten .
Depremden korkup sizi yanına Çağıran, depreme rağmen çağıran babanız, boşanma lafını duyunca korkusunu yenmiş sanırım. Hemen bakamamlara başlamış falan. Yazık böyle babalara. Yine muhtaç olsa ilk sizi arar utanmadan

Öyle görünüyor zaten

Bilmiyorum hala da babamı çözmüş değilim sevmesi hep lafta kalıyor keşke sahip de çıksa en azından ayrı bir evi var kirada verdiği kızım geçici olarak orda yaşa bir düzen kurana kadar dese ama işte onuda karısı yaptırmaz asla

Boşanmak öyle kolay değil.
işiniz belli bir geliriniz var mı?
çocuklar kaç yaşında ?
nasıl geçineceksiniz her şeyin ateş pahası olduğu ülkede?
çocuklara kim bakacak
arkadaşa nasıl güveneceksiniz
müge anlı daki naime bebek olayından sonra arkadaşlara da güven kalmadı
yani öfkeyle kalkıp zararla oturmayın
işiniz vs yoksa
girin sınava meslek öğrenin çalışın para biriktirin
alacağınız nafakayı bi araştırın. tek başınıza 2 çocukla yapabilecekseniz öyle girin bu yola
benim de boşan dediğim üyeler oluyor ama kadınların işi gücü dayanağı oluyor
sizde hiçbiri yok anladığım kadarıyla

Eşinizin maaşı yüksek mi? Dahası sigortası da bu maaş üstünden mi yatıyor. Eğer yatmıyorsa evdeki giderlerle bunu kanıtlayabilme ihtimaliniz var mı?

Elinizdeki delille dava açın. Kendisine önce anlaşmalı boşanmayı teklif edin ve şartlarınızı sunun. Eğer kabul etmezse çekişmeli davada isteyeceğiniz şeylerin daha fazla olacağını söyleyebilirsiniz.

Yeni işten çıktı birimimiz vard ufak çaplı onu şuan harcıyor

Üzülerek haklısınız diyorum ve en mantıklısı geri dönüp en Azından şu sınava girene kadar bir durayım bakalım ordan da sosyal yardım vs araştırır yavaş yavaş bir düzen için dayımı ararım en azından bir büyüğümun olduğu bir şehirde bir düzen kurmam lazım ondan sonra

Birde okulda durumunu anlatirse, ramazan kolisi , cocukalra harçlık yardımı, etkinlik şu bunların ücretini biz okulda almıyoruz mesela .

Sen de aldat, ondan üstun kaliteli biriyle. En azjndan içinde hınç kalmaz sende onu aptal yerine koymuş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…