Aldatıldımi öğrendim .

Siz varken bunu yapmaya cesaret edebilir mi?

Teşekkürler ederim.

22 yaşındayım arkadaşım Bursada özel sektörde doktor küçükken üvey annemin şiddetinden hastanelik olmuştum o zaman tanıştık öyle.

Nafaka alırsınız eşinizden onun haricinde boşanan bayana devlet destek vermiyor.
Anladım nakdi yardım vs yapılıyor birde elektrik kömür yardımı ama tam hakim değilim konuya bir ayrıntılı araştırmam lazım birde diğer bir seçenek olarak kadın sığınmayi bir arastirayim yada bilenler varsa şartlarını yazabilirler

22 yaşındayım arkadaşım Bursada özel sektörde doktor küçükken üvey annemin şiddetinden hastanelik olmuştum o zaman tanıştık öyle.
Eşiniz şiddet uyguladığında niye boşanmayı düşünmediniz?Darp raporu alıp uzaklaştırma kararı alırdınız.
Kaç yıllık evlisiniz?Şiddet ne zaman başladı?

Eşiniz şiddet uyguladığında niye boşanmayı düşünmediniz?Darp raporu alıp uzaklaştırma kararı alırdınız.
Kaç yıllık evlisiniz?Şiddet ne zaman başladı?
Eşim bana el bile kaldırmadı onu yapan ben küçükken 10 yaşında yada o civarlardaydim hatırlamıyorum tam üvey annemdi o zaman arkadaş dediğim ablayla tanıştım

Eskiden bana şiddet uyguluyordu şuan çocuklarıma şiddet gostererebilecdk bir potansiyeli var ayrıca inanin çocukların piskolojisi bozulur hep kavga ve bağırtı olan bir evde nasıl yaşayayım.
Burada bahsettiğiniz üvey annemi?

Anne yaşında arkadaş mı olur? Daha da işkillendim ben. Siz de biraz güvensiz olun. Ayaklarınız yere bastıktan sonra harekete geçin.

Nafaka alırsınız eşinizden onun haricinde boşanan bayana devlet destek vermiyor.
İl sosyal hizmetler sed yardımı yapıyor her ay düzenli olarak
Aile desteği yardımı yapılıyor sadece 1 senelik aylık 1200 TL
Elektirik desteği yapılıyor evde kalan kişi sayısına göre 100 liradan 500 liraya kadar
Okula giden çocuklar için şartlı eğitim yardımı yapılıyor 3 ayda bir.
Doğalgaz yardımı yapılıyor ama şuan başvurular kapandı onu alamaz.
Yani eşinden ayrılan kadına birde çocuğu varsa bu yardımlar yapılır
Bazı şartları var ama bu üye şu durumda şartları karşılıyor.

Anne yaşında arkadaş mı olur? Daha da işkillendim ben. Siz de biraz güvensiz olun. Ayaklarınız yere bastıktan sonra harekete geçin.
Yani nasıl diyeyim annem gibi ona dertlerimi anlatırım hep uzuldugumde ararım bir anne gibi davranır oda . Dogumumda geldi baktı bana .

İki çocukla arkadas da olsa güvenmemeli. Müge anlı ya çıktı bir tanesi boşanıp arkadaşına gitmişti neler geldi başına. Bu zamanda çok zor herşey güvenmemeli diye düşünüyorum
Orası öyle. Aile daha beter bu hikayede onu vurgulamıştım

Aslında o silinen mesajları geri getirebilirseniz görürsünüz.Lap diye konuştuğu kadınla ekran görüntüsü atan adamın whatsapp ayarlarını bildiğini zannetmiyorum.
Özelden aydınlatsana şu an lazım değil ama bilgi bilgidir

Anne var, anne var. Kadın anneniz yaşında diye; bu o kadını, anneniz yapmaz. Kimsenin gerçek niyetini de bilemezsiniz.

2 çocukla, niyetinin ne olduğu belirsiz bir kadının evine gitmeye kalkmayın.

Girdim bu sene 70 aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…