Siz varken bunu yapmaya cesaret edebilir mi?
Teşekkürler ederim.Boşanma davası acacaksaniz o kağıt ile il sosyal hizmetlere gidin.
Hangi şehirde yaşamak istiyorsanız oraya başvurun en azından aylık nakdi yardım alırsınız.
Sosyal yardımlaşma derneğine başvurun oradan da biraz yardım alırsınız.
Elektrik desteği alırsınız.
İŞKUR a başvuru yapın e-devlet ten de bakabilirsiniz.
Eşyalı size yetecek kadar 1+1 ev aramaya başlayın en azından fikriniz olur.
Sıfırdan ev kurmak çok zor biz yıllar önce kurduk en azından kiralar uygundu şuan kiralar çok yüksek.
Elinizde en azından 2-3 ay idare edecek para olması lazım.
Çocukla çalışmak,yeni eve yerleşmek,birde üniversite sınavı çok ağır gelebilir Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.
Maaş dediğim üstte sağolsun bir bayan yazmış nakdi yardım diye birde elektrik vs de yapılıyormus tabi her ay mi bilemem en azından ben bir bulana kadarNe maaşı o ya. Link atabilir misiniz?
Nafaka alırsınız eşinizden onun haricinde boşanan bayana devlet destek vermiyor.Maaş dediğim üstte sağolsun bir bayan yazmış nakdi yardım diye birde elektrik vs de yapılıyormus tabi her ay mi bilemem en azından ben bir bulana kadar
22 yaşındayım arkadaşım Bursada özel sektörde doktor küçükken üvey annemin şiddetinden hastanelik olmuştum o zaman tanıştık öyle.Haklısın.
Ama arkadasına falan güvenme .
Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin?.
Onu düşün .
Arkadasın kim nerden tanıyorsun?
Herkes böyle durumlarda yardım meleği kesilir de sonrası malum.
Kaç yaşındasın?
Anladım nakdi yardım vs yapılıyor birde elektrik kömür yardımı ama tam hakim değilim konuya bir ayrıntılı araştırmam lazım birde diğer bir seçenek olarak kadın sığınmayi bir arastirayim yada bilenler varsa şartlarını yazabilirlerNafaka alırsınız eşinizden onun haricinde boşanan bayana devlet destek vermiyor.
Eşiniz şiddet uyguladığında niye boşanmayı düşünmediniz?Darp raporu alıp uzaklaştırma kararı alırdınız.22 yaşındayım arkadaşım Bursada özel sektörde doktor küçükken üvey annemin şiddetinden hastanelik olmuştum o zaman tanıştık öyle.
Ay çokda gençsin ya.22 yaşındayım arkadaşım Bursada özel sektörde doktor küçükken üvey annemin şiddetinden hastanelik olmuştum o zaman tanıştık öyle.
Eşim bana el bile kaldırmadı onu yapan ben küçükken 10 yaşında yada o civarlardaydim hatırlamıyorum tam üvey annemdi o zaman arkadaş dediğim ablayla tanıştımEşiniz şiddet uyguladığında niye boşanmayı düşünmediniz?Darp raporu alıp uzaklaştırma kararı alırdınız.
Kaç yıllık evlisiniz?Şiddet ne zaman başladı?
Sağolun boşanan kadınlar da sürecin nasıl ilerlediği yazarsa sevinirim özellikle ailesi arkasında olmayıp yeni bie düzen kuranlarAy çokda gençsin ya.
Allah yardımcın olsun
Burada bahsettiğiniz üvey annemi?Eskiden bana şiddet uyguluyordu şuan çocuklarıma şiddet gostererebilecdk bir potansiyeli var ayrıca inanin çocukların piskolojisi bozulur hep kavga ve bağırtı olan bir evde nasıl yaşayayım.
EvetBurada bahsettiğiniz üvey annemi?
Anne yaşında arkadaş mı olur? Daha da işkillendim ben. Siz de biraz güvensiz olun. Ayaklarınız yere bastıktan sonra harekete geçin.Çalışmadım evet ama devlet en azından maaş veriyor yanlış değilsem ama gideceğim yerin kiraları full yüksek arkadaşım dediğim kişi bayan ve annem yaşında onunla çok uzun zamandır tanışıyoruz zaten o gel dedi tek başına yapabilecsksen ona kesinlikle zaten tümden yaslanamam. Ama en azından ne yapmam gerektiğini vs söyler yardım eder manevi açıdan . Çok üzgünüm ama şuan nefretim öfkem ağır basıyor en çokta herkesin beni başından savmak istemesi.
İl sosyal hizmetler sed yardımı yapıyor her ay düzenli olarakNafaka alırsınız eşinizden onun haricinde boşanan bayana devlet destek vermiyor.
Neden gittiğimi bile bilmiyorum hala.Aaa Pamuk musun nesin gelmişşş
Yani nasıl diyeyim annem gibi ona dertlerimi anlatırım hep uzuldugumde ararım bir anne gibi davranır oda . Dogumumda geldi baktı bana .Anne yaşında arkadaş mı olur? Daha da işkillendim ben. Siz de biraz güvensiz olun. Ayaklarınız yere bastıktan sonra harekete geçin.
Ben de baktım son mesajlarına bulamadımNeden gittiğimi bile bilmiyorum hala.
Orası öyle. Aile daha beter bu hikayede onu vurgulamıştımİki çocukla arkadas da olsa güvenmemeli. Müge anlı ya çıktı bir tanesi boşanıp arkadaşına gitmişti neler geldi başına. Bu zamanda çok zor herşey güvenmemeli diye düşünüyorum
Özelden aydınlatsana şu an lazım değil ama bilgi bilgidirAslında o silinen mesajları geri getirebilirseniz görürsünüz.Lap diye konuştuğu kadınla ekran görüntüsü atan adamın whatsapp ayarlarını bildiğini zannetmiyorum.
Çalışmadım evet ama devlet en azından maaş veriyor yanlış değilsem ama gideceğim yerin kiraları full yüksek arkadaşım dediğim kişi bayan ve annem yaşında onunla çok uzun zamandır tanışıyoruz zaten o gel dedi tek başına yapabilecsksen ona kesinlikle zaten tümden yaslanamam. Ama en azından ne yapmam gerektiğini vs söyler yardım eder manevi açıdan . Çok üzgünüm ama şuan nefretim öfkem ağır basıyor en çokta herkesin beni başından savmak istemesi.
İl sosyal hizmetler sed yardımı yapıyor her ay düzenli olarak
Aile desteği yardımı yapılıyor sadece 1 senelik aylık 1200 TL
Elektirik desteği yapılıyor evde kalan kişi sayısına göre 100 liradan 500 liraya kadar
Okula giden çocuklar için şartlı eğitim yardımı yapılıyor 3 ayda bir.
Doğalgaz yardımı yapılıyor ama şuan başvurular kapandı onu alamaz.
Yani eşinden ayrılan kadına birde çocuğu varsa bu yardımlar yapılır
Bazı şartları var ama bu üye şu durumda şartları karşılıyor.
Girdim bu sene 70 aldımIlla memur olacagim diyorsaniz üniversite okumayin. Ortaogretim kpss ye calisip duz memur olun. Yoksa bir sene üniversiteye hazirlan, 4 sene oku, minimum yine 1 sene kpss lisansa hazirlan, oda olacak mi olmayacak mi belli degil. Zaman kaybi sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?