Eşinizin olduğu şehire gitmeseniz? Madem işiniz de yok sizi bağlayan bir şey yokBen şuan dogudayim eşimle oturduğumuz yere tam 14 saat uzağım ha gittim ev kira kirayi nasıl ödeyebilirim ki ayrıca artık yuzgoz olmak istemiyorum
Gerçekleri konuşmak gerekirse çocuk var, iş yok henüz bir okul da yok.Tabi çalışın aynanda unv okuyup , mutlaka mesleğinizi elinize alın, ne aileden fayda var ne eşten.
Zor bir durum ama kendine güven, eşinin manipülasyonlarına gelme lütfen. umarım güzel bir hayatın olur
Evet kesinlikle ama çok cahilim mi diyeyim yoksa kabugumdan çıkmadım mi hiç birşeyi bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl olacak bundan sonrası için özellikle iki çocukla geçim için.
2 çocuk var diyorsunuz, siz çalışırsanız onlara kim bakacak? Bir de kocanız bunları size bile isteye nasıl atıyor, açıkçası çok garip geldi. Kendinizi iş olarak sağlama alsanız önce, yanınıza gideceğiniz kadın size ve çocuklarınıza bakmayacak en azından bir süre sonra o da sizinle yolunu ayırabilir, birşeyleri planlamadan bodoslama ortada kalmayın lütfen, üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinizin daha önce bu tarz bir vukuatı var mıydı?Sağlamaz uniyi açıktan okumayı dusunuyordum çocuklardan ötürü niye sağlamaz diyorsanız da üvey annemden korkar ikincisi bizim burda kızlara pek değer verilmiyor ama şimdilik yol param vs karşılicak ufak bir birikimim var ne iş yapabileceğimi araştıracağım
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum daha doğrusu uzun bir aradan sonra yine burda buldum kendimi diyebiliriz...
Neyse konuya dönelim 2 bebişim var ve ikisini çok zor şartlar altında doğurdum bu yaşa geldiler biri yürüyor diğeri emekliyor. eşimin kişiliği olsun ona guvenmemem olsun yaptığı bazı kabul edilmeyecek şeylerden dolayı ileriye dönük bir karar alıp spral taktırdım ve meslek sahibi olmak için egitime devam etmek için sınavlara çalışıyorum . Neyse regi günüm geçti bildiğiniz baya geçti şuan memleketteyim ve ayriyeten köy yerinde olduğum için test alamıyorum şimdilik oda . İçim içimi yiyor sprale rağmen üçüncüsü yoldaysa diye ...
( Normal şartlar altında. Üçte dörtte olsa çocuk isterdim ama farklı sıkıntılardan dolayı istemiyorum Allah olmayanlara versin)
Sağlamaz uniyi açıktan okumayı dusunuyordum çocuklardan ötürü niye sağlamaz diyorsanız da üvey annemden korkar ikincisi bizim burda kızlara pek değer verilmiyor ama şimdilik yol param vs karşılicak ufak bir birikimim var ne iş yapabileceğimi araştıracağım
Biri 3 diğeri 1bucukEşiniz altta başka ismi göre göre ekran kaydını nasıl attı size ya? Eşiniz afedersiniz ama baya salakmış.
Ben artık her erkeğin aldattığını düşünüyorum bu sayfa yüzünden. Her gün başka bir aldatma konusu okuyoruz. Çok üzücü ya
Allah yardımcınız olsun. Yolunuzdan dönmeyin, kesinlikle boşanın. Çocuklarınız kaç yaşında? Onları birine bırakıp çalışma imkanınız var mı? Asgari ücret bile olsa nafakayla birlikte belki o arkadaşınızla bir eve çıkabilirsiniz.
Üni sınavı için orayı seçmiştimEşinizin olduğu şehire gitmeseniz? Madem işiniz de yok sizi bağlayan bir şey yok
Teker teker dönecem yorumlara şuan konuyla ilgili bir akrabamla konuşuyorum ne yapabiliriz diye.Boşanma davası acacaksaniz o kağıt ile il sosyal hizmetlere gidin.
Hangi şehirde yaşamak istiyorsanız oraya başvurun en azından aylık nakdi yardım alırsınız.
Sosyal yardımlaşma derneğine başvurun oradan da biraz yardım alırsınız.
Elektrik desteği alırsınız.
İŞKUR a başvuru yapın e-devlet ten de bakabilirsiniz.
Eşyalı size yetecek kadar 1+1 ev aramaya başlayın en azından fikriniz olur.
Sıfırdan ev kurmak çok zor biz yıllar önce kurduk en azından kiralar uygundu şuan kiralar çok yüksek.
Elinizde en azından 2-3 ay idare edecek para olması lazım.
Çocukla çalışmak,yeni eve yerleşmek,birde üniversite sınavı çok ağır gelebilir Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.
Bence de boşan kendine yazık etme bırak ne halt ediyorsa etsinMerhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz vardı son zamanlarda içimde bir kuşkuyla telefonunu almıştım elime numara ve silinen msjlar hiç söylemedim . Ve memlekete babamın ısrarı sonucu geldim depremden korktuğu için ben hiç gelmek istemedim çünkü hayatı küçüklüğümden beri bana zindan eden üvey annemi görmeye tahammül edemiyorum ama babam kırılmasın diye geldim neyse eşimi vatsapta çok aktif olduğunun farkına vardım ve kimle konuşuyorsun diye ekran resmi istedim kardeşim dedi ve attı en altlarda Leyla diye bir kadın ismi ve niye geç cvp veriyorsun diye msj atmış çıldırdım resmen ekran resmini at dedim attı ve kadına iyi akşamlar kaç yaşındasiniz vs gibi msjlar atmış ama kadının msjlari silinmiş kendi silmiş daha doğrusu yarın geri dönecektim beni almaya gelecekti ağır hakaretler ettim ve gelme dedim boşanma davasını açıyorum dedim arkadaşını aratti yapmayın etmeyin çocuklara yazık vs ağladım o duygusallık la ben artık nasıl guveneyim ne yaparsa yapsın dedim üstüne eşim aradı kendini boşa uzuyorsun aldatmadim çocuklarımın üstüne yemin ediyor. Gözümle görmesem inanırım o derece bana bu hayatta maddi manevi destek veren değerli bir arkadaşım vardı hastanede görev yapıyor yapabileceksen gel yanıma ev tutalım diyor ben de istediğimi belirttim babama konuyu açtım karşılar üvey annem de sırf başına kalmiyayim diye karşı Allah'ın haram kılmadigi boşanmayı resmen bizimkiler haram gözüyle bakıyor . Bide üni sınavım var başvurmuştum nasıl olacak bilmiyorum ama benim tek anladığım ben artık o adama dönmek istemiyorum meğer beni ayakta uyutmus. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.
Cnm Allah yardımcın olsun işin zor fevri hareket etme elalemin kadınına sakın güvenme çocuklarına bişey olur Allah korusun iyice düşün hayat 1 veya 2 günden ibaret değil ilerde ne olacakAile yokki babam var oda karısından korkuyor ve arka çıkmaz annem olsaydı keşke şimdi bambaşka olurdu niye baba evi varken başka memlekete yoneleydim ki
Aynen ne kadar da iyi tanısa yabancı bir kadın sonuçta. İşi zorCnm Allah yardımcın olsun işin zor fevri hareket etme elalemin kadınına sakın güvenme çocuklarına bişey olur Allah korusun iyice düşün hayat 1 veya 2 günden ibaret değil ilerde ne olacak
Bunu nasıl aldatmadan saymayip inkar edebiliyor anlamadımMerhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz vardı son zamanlarda içimde bir kuşkuyla telefonunu almıştım elime numara ve silinen msjlar hiç söylemedim . Ve memlekete babamın ısrarı sonucu geldim depremden korktuğu için ben hiç gelmek istemedim çünkü hayatı küçüklüğümden beri bana zindan eden üvey annemi görmeye tahammül edemiyorum ama babam kırılmasın diye geldim neyse eşimi vatsapta çok aktif olduğunun farkına vardım ve kimle konuşuyorsun diye ekran resmi istedim kardeşim dedi ve attı en altlarda Leyla diye bir kadın ismi ve niye geç cvp veriyorsun diye msj atmış çıldırdım resmen ekran resmini at dedim attı ve kadına iyi akşamlar kaç yaşındasiniz vs gibi msjlar atmış ama kadının msjlari silinmiş kendi silmiş daha doğrusu yarın geri dönecektim beni almaya gelecekti ağır hakaretler ettim ve gelme dedim boşanma davasını açıyorum dedim arkadaşını aratti yapmayın etmeyin çocuklara yazık vs ağladım o duygusallık la ben artık nasıl guveneyim ne yaparsa yapsın dedim üstüne eşim aradı kendini boşa uzuyorsun aldatmadim çocuklarımın üstüne yemin ediyor. Gözümle görmesem inanırım o derece bana bu hayatta maddi manevi destek veren değerli bir arkadaşım vardı hastanede görev yapıyor yapabileceksen gel yanıma ev tutalım diyor ben de istediğimi belirttim babama konuyu açtım karşılar üvey annem de sırf başına kalmiyayim diye karşı Allah'ın haram kılmadigi boşanmayı resmen bizimkiler haram gözüyle bakıyor . Bide üni sınavım var başvurmuştum nasıl olacak bilmiyorum ama benim tek anladığım ben artık o adama dönmek istemiyorum meğer beni ayakta uyutmus. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.
Arkadaşlar Teker teker okudum herkese genel bir cevap olsun şimdilik en azından şimdilik üni sınavına girmek için tekrar tıpış tıpış gidecem nefret ede edeMerhaba arkadaşlar eşimle iyi giden bir evliliğimiz vardı son zamanlarda içimde bir kuşkuyla telefonunu almıştım elime numara ve silinen msjlar hiç söylemedim . Ve memlekete babamın ısrarı sonucu geldim depremden korktuğu için ben hiç gelmek istemedim çünkü hayatı küçüklüğümden beri bana zindan eden üvey annemi görmeye tahammül edemiyorum ama babam kırılmasın diye geldim neyse eşimi vatsapta çok aktif olduğunun farkına vardım ve kimle konuşuyorsun diye ekran resmi istedim kardeşim dedi ve attı en altlarda Leyla diye bir kadın ismi ve niye geç cvp veriyorsun diye msj atmış çıldırdım resmen ekran resmini at dedim attı ve kadına iyi akşamlar kaç yaşındasiniz vs gibi msjlar atmış ama kadının msjlari silinmiş kendi silmiş daha doğrusu yarın geri dönecektim beni almaya gelecekti ağır hakaretler ettim ve gelme dedim boşanma davasını açıyorum dedim arkadaşını aratti yapmayın etmeyin çocuklara yazık vs ağladım o duygusallık la ben artık nasıl guveneyim ne yaparsa yapsın dedim üstüne eşim aradı kendini boşa uzuyorsun aldatmadim çocuklarımın üstüne yemin ediyor. Gözümle görmesem inanırım o derece bana bu hayatta maddi manevi destek veren değerli bir arkadaşım vardı hastanede görev yapıyor yapabileceksen gel yanıma ev tutalım diyor ben de istediğimi belirttim babama konuyu açtım karşılar üvey annem de sırf başına kalmiyayim diye karşı Allah'ın haram kılmadigi boşanmayı resmen bizimkiler haram gözüyle bakıyor . Bide üni sınavım var başvurmuştum nasıl olacak bilmiyorum ama benim tek anladığım ben artık o adama dönmek istemiyorum meğer beni ayakta uyutmus. Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar
Maalesef alta da yazdım en mantıklısı bu gibi sizlerin de yorumlarina bakarakNormal de aldatma olaylarında boşanın diyen biriyimdir ama sizin çok küçük çocuklarınız var, eğitim yok, iş yok ve aile desteği yok. Arkadaşla yola çıkılmaz. Ev bulur, iş bulur arkadaşım diyorsunuz ama iki çocuğa kim bakacak? Kreşler dünya para. Ev kirası öyle. Asgari ücret ancak alabilirsin. Bu durumda fevri hareket etme.
Kocanın burnundan getir, asla hemen affetme, konuşma vs. Ama ayrılmada. Kpss ye çalış ve memur olmaya bak. 1,2 yıl daha sabret çocuklar az daha büyüsün. Bu arada 3,5 eş denen herif ten harçlık aldığında kenara koy birikim yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?