Aldatıldımi öğrendim .

Ben şuan dogudayim eşimle oturduğumuz yere tam 14 saat uzağım ha gittim ev kira kirayi nasıl ödeyebilirim ki ayrıca artık yuzgoz olmak istemiyorum
Eşinizin olduğu şehire gitmeseniz? Madem işiniz de yok sizi bağlayan bir şey yok

Daha nasıl bir yol izlemeliyim diye soruyorsan artık bilmiyorum yani. Bekleyin 3-5 boynuz daha taksın sonra boşanırsınız.

Tabi çalışın aynanda unv okuyup , mutlaka mesleğinizi elinize alın, ne aileden fayda var ne eşten.

Zor bir durum ama kendine güven, eşinin manipülasyonlarına gelme lütfen. umarım güzel bir hayatın olur
Gerçekleri konuşmak gerekirse çocuk var, iş yok henüz bir okul da yok.
Sınava girecek kazanacak okuyacak, okula gidip gelecek aynı anda ise gidip gelecek bir de çocuklarla ilgilenecek. Yaşları kaç bilmiyorum ama 12 yaşından büyükse kendilerini idare edebilirler ama küçükleri sanmıyorum. Bana çok uçarı geldi bu hayaller üzgünüm. Daha gerçekçi planlar yaparsaniz daha az üzülürsünüz konu sahibi.

Evet kesinlikle ama çok cahilim mi diyeyim yoksa kabugumdan çıkmadım mi hiç birşeyi bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl olacak bundan sonrası için özellikle iki çocukla geçim için.

Profilinize göre 23 yaşındaymışsınız. Çocuklarınız kaç yaşında ?

Ben ikinci öğretimden okurken aynı anda çalışıyordum, isim çok rahat olmasına rağmen şöyle söyleyeyim iflahim kesiliyordu. Mezun olana kadar mahvoldum. Ki ben aile evinde yaşıyorum yemek vs. Hiçbir derdim yoktu.
Hocalarla konuşup bir şekilde ayarladım, sınav haftaları işten izin aldım, maddi sorunum da yoktu ama inanın çok zorladı beni bu tempo.
Siz baştan bir hayat kurmaktan bahsediyorsunuz, bir de çocuk varken bu dediğiniz imkansıza yakın maalesef .

2 çocuk var diyorsunuz, siz çalışırsanız onlara kim bakacak? Bir de kocanız bunları size bile isteye nasıl atıyor, açıkçası çok garip geldi. Kendinizi iş olarak sağlama alsanız önce, yanınıza gideceğiniz kadın size ve çocuklarınıza bakmayacak en azından bir süre sonra o da sizinle yolunu ayırabilir, birşeyleri planlamadan bodoslama ortada kalmayın lütfen, üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinizin daha önce bu tarz bir vukuatı var mıydı?

10 Mart 2023 Cuma günü açtığınız konunuz : 2 bebek ve üçüncü ye hamile olma ihtimali.

Biraz gerçekçi olalım. Biri yürüyen, diğeri emekleyen 2 bebeğinize siz çalışırken kim bakacak peki ?

Nillev gördün mü dedektif hanım geldiği nasıl da belli oluyor konuya el atınca böyle tertemiz oluyor işte 95 sayfa boşuna okumuyoruz tak tak tokatlyor gidiyor kadın

Çocuklarınız çok küçükmüş üvey anneniz ise korkunç, korkarım ki tek seçenek kendinizi geliştirip işinizi elinize alana kadar eşinize dönmek. Öyle üvey anneye çocuk bırakılıp ise gidilmez. Allah yardımcınız olsun.

Valla size hemen boşanın demicem çünkü orta iki çocuk var. en önemlisi maddi olarak o sözde kocanıza bağlısınız . Arkadaşınıza da güvenip asla bir şey yapmayın yoksa iki çocukla ortada kalırsınız. Sınavıniza hazırlanın, okullunuzu bitirin, ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın sonra da boşayın o sözde kocayı

Biri 3 diğeri 1bucuk
Eşinizin olduğu şehire gitmeseniz? Madem işiniz de yok sizi bağlayan bir şey yok
Üni sınavı için orayı seçmiştim

Teker teker dönecem yorumlara şuan konuyla ilgili bir akrabamla konuşuyorum ne yapabiliriz diye.

Bence de boşan kendine yazık etme bırak ne halt ediyorsa etsin

Aile yokki babam var oda karısından korkuyor ve arka çıkmaz annem olsaydı keşke şimdi bambaşka olurdu niye baba evi varken başka memlekete yoneleydim ki
Cnm Allah yardımcın olsun işin zor fevri hareket etme elalemin kadınına sakın güvenme çocuklarına bişey olur Allah korusun iyice düşün hayat 1 veya 2 günden ibaret değil ilerde ne olacak

Cnm Allah yardımcın olsun işin zor fevri hareket etme elalemin kadınına sakın güvenme çocuklarına bişey olur Allah korusun iyice düşün hayat 1 veya 2 günden ibaret değil ilerde ne olacak
Aynen ne kadar da iyi tanısa yabancı bir kadın sonuçta. İşi zor

Bunu nasıl aldatmadan saymayip inkar edebiliyor anlamadım aynısını sen yapsaydın o ne tepki verecekti ki. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Normal de aldatma olaylarında boşanın diyen biriyimdir ama sizin çok küçük çocuklarınız var, eğitim yok, iş yok ve aile desteği yok. Arkadaşla yola çıkılmaz. Ev bulur, iş bulur arkadaşım diyorsunuz ama iki çocuğa kim bakacak? Kreşler dünya para. Ev kirası öyle. Asgari ücret ancak alabilirsin. Bu durumda fevri hareket etme.
Kocanın burnundan getir, asla hemen affetme, konuşma vs. Ama ayrılmada. Kpss ye çalış ve memur olmaya bak. 1,2 yıl daha sabret çocuklar az daha büyüsün. Bu arada 3,5 eş denen herif ten harçlık aldığında kenara koy birikim yap.

Arkadaşlar Teker teker okudum herkese genel bir cevap olsun şimdilik en azından şimdilik üni sınavına girmek için tekrar tıpış tıpış gidecem nefret ede ede mantıklı ve yapıcı okursak ki ondan sonra bir büyüğümun olduğu bir şehire yerleşecegim dayım gibi mesela ama suanlik arkadaşımla da konuştum teyzemle de mantıklısı o eve gidip en azından üni sınavına girip ne olacağını görmek

Maalesef alta da yazdım en mantıklısı bu gibi sizlerin de yorumlarina bakarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…