Aldatıldımmı acaba?

Çakma profil yap, eşinin adına benzeyen profili ekle

Ama söyledin ya artık şüphe eder kabul etmez belki, söylemeden deneseydin keşke..

Arkadaş olarak ekleyince herşeyini görebilirdin, resim vs. :34:

evet canim fazlaca fevri davrandim esim benim cocuklarimi alip gidecegimi cok iyi biliyor belki o yüzden dogruyu söylemiyor cok üzgünüm 1 aydir sanki yasamiyorum cocuklarimida mutsuz ediyorum bilmiyorum allah sonumu hayir etsin.

o zaman eşinin en yakın arkadaşıda o adamın face ine ekli ise eşininde muhakkak o kişiyi tanıyor olması gerekmezmi
madem öyle eşinin en yakın arkadaşına sorabilirsin bu adam kim diye.

ancak görünen köyde klavuz istemiyor
seni üzmek istemem ama bana kalırsa o adam bence eşin canım..
gercegi söylemek gerekirse canim ben esimin arkadasina güvenmiyorum gercegi söyleceginden emin degilim

yazışmalar okunmuyor mu

en azından konuşma şeklinden muhabbetten anlayabilirsin eşin mi değil mi

1 ay çok uzun bi süre bu şekilde kendini yıpratırsın iyi yada kötü bi sonuca varman lazım

her zaman belirsizlik daha kötüdür

evet canim fazlaca fevri davrandim esim benim cocuklarimi alip gidecegimi cok iyi biliyor belki o yüzden dogruyu söylemiyor cok üzgünüm 1 aydir sanki yasamiyorum cocuklarimida mutsuz ediyorum bilmiyorum allah sonumu hayir etsin.

Zor bir durum tabi
Ama bir aydır madem açıkça söyleidn neden bekliyorsun ki
O kız gelmiş kilomu, çocuklarımın adını söylemiş.. O halde bi konuşayım nerden tanıyor beni, ben çıkartamadım de
Komşunda irtibat numarası vs. yok mu ? Hani sen yokken bile gelmiş söylemiş ya..
Yoksa bile faceden açıkça söyle , ben sizi çıkartamadım ben türkiyedeyken gelip kiloma kadar beni bildiğinizi söylemişsiniz komşuma ? de..

sana bi fikir daha vereyim tatlım.... eşinle barış ve belli bi süre sonra neden öle bi aptallık yaptım bilmiyorum pskolojime ver öyle düşünmemeliydim ben sana her zaman güvendim yapmassın gibi şeyler söyle ve ondan sonra ekle.. başka isimle ve bi akşam arkadaşında kalma bahanesi bul ve evini yada eşini takip et böyle üzülüp durma canına yazık hiç kimse için değmez senden önemli kimse yok bu hayatta .. sonuna var ve rahatla ağlasanda rahatlarsın gülsende ama böyle arasat adamı öldürür...

evet canim cok kötüyüm bunu bende düsündüm ama bilmiyorum ben bu isi kimseye duyurmadan halletmek istiyorum ama nasil yapacam bilmiyorum kafam okadar karisikki

esimde kiza soralim diyor ama ben inanacakmiyim bilmiyorum

Arkadaşım
Bu kız zaten senin kilona varana kadar herşeyini bilen kız değil mi ?
Eee sen hiç görmediysen , tanımıyorsan
Ya müneccin olmalı
Ya da eşinden dolayı biliyor

Bu kadar bence, en yakın arkadaşı bile ekliymiş.. Eşinin arkadaşının işi gücü yok senin kilona kadar o kıza anlatacak değil herhalde.. Maalesef bence eşinden dolayı seni tanıyor o kız mı artık her neyse..

yazışmalar okunmuyor mu

en azından konuşma şeklinden muhabbetten anlayabilirsin eşin mi değil mi

1 ay çok uzun bi süre bu şekilde kendini yıpratırsın iyi yada kötü bi sonuca varman lazım

her zaman belirsizlik daha kötüdür

evet canim zaten en cok bu benim kafami karistiriyor esimin yazim sekline cok benziyor esim genelde hizli yaziyim derken t yerine d yazar aynisi bilmiyorumben sadece eger esim degise ayrilirsam cocuklarimi bi hic ugruna mutsuz etmek istemiyorum kimseye anlatamiyorum derdimi

evet canim zaten en cok bu benim kafami karistiriyor esimin yazim sekline cok benziyor esim genelde hizli yaziyim derken t yerine d yazar aynisi bilmiyorumben sadece eger esim degise ayrilirsam cocuklarimi bi hic ugruna mutsuz etmek istemiyorum kimseye anlatamiyorum derdimi

emin olmadan ayrılma zaten olmadı yavaştan konuşmaya başla

biraz oluruna bırakıyormuş davran ama gözün üstünde olsun

en azından sana inandırması için çabalaması gerekir

böyle konuşmadan nereye kadar gider ki

Kadınlar hissediyor zaten bu durumları.
Eşinin konuşma tarzını, yazım şeklini , hitap tarzını biliyor.
Başka birinin adı altında bile tanırsın tabi eşini yazdıklarından kaldı ki eşin sadece adını soyadını kısaltarak
bir face hesabı açmiş.
Kızda cinayet mahaline geri dönen katil gibi sizin etrafınızda dolaşmış siz yokken.
Sizi üzmek istemem ama belki evinize bile girmiştir.
Eşinizin paniklemesini saymıyorum bile.
Bence arkadaşların dediği gibi ortalığı bulandırmadan,
soğukkanlı bir şekilde, alttan alttan araştırın ve kızın karşısına çıkıverin bir gün.
Arkadaşınız tekrar çağırsın onu kahveye sizde gidiverin bakalım.
Eşinizin yanında değil, yalnız yakalayıp sıkıştırın kızı.
Hatta eşinizin itiraf ettiğini söyleyip blöf yapın.
Ama sonuçlarını göze alabilecekseniz tabii.

Arkadasin misafirlikte gormus ya
O kisilerden bu kiz kimdir nedir bir sorustursan ya?

Bir de neden bu kadar suphelendin?
Baska aciklari da var miydi?

Biri beni bu kadar iyi tarif etse ilk olarak esimden suphelenmek aklima gelmez benim
Bir de o kisaltmali isimin profilini inceleyemiyorsan baska arkadaslarindan da dene
muhtemelen seni engellemistir boyle bir durum varsa

Eger ciddi suphelerin ve ciddi belirtiler varsa o kisaltmali profilin sifresini kirmani onerebilirim

Arkadaşım
Bu kız zaten senin kilona varana kadar herşeyini bilen kız değil mi ?
Eee sen hiç görmediysen , tanımıyorsan
Ya müneccin olmalı
Ya da eşinden dolayı biliyor

Bu kadar bence, en yakın arkadaşı bile ekliymiş.. Eşinin arkadaşının işi gücü yok senin kilona kadar o kıza anlatacak değil herhalde.. Maalesef bence eşinden dolayı seni tanıyor o kız mı artık her neyse..
evet o sahte profili kapatmis artik esimmi okisi mi bilmiyorum ,kiza arkadasim beni aradiktan sonra sormus ben arkadasima sordum seni tanimiyormus sen onlari nerden taniyorsun diye o kiz cok sinirlenip arkadasima demiski sen ne kadar dedikoducu birisin niye sevdaya söylüyosun ben onlari eski kayinpederiden dolayi taniyorum demis ama cok yakin zamani biliyor görümcem yakin zamanda tatile gitmisti onu bile biliyormus .

Biri beni bu kadar iyi tarif etse ilk olarak esimden suphelenmek aklima gelmez benim
Bir de o kisaltmali isimin profilini inceleyemiyorsan baska arkadaslarindan da dene

Eger ciddi suphelerin ve ciddi belirtiler varsa o kisaltmali profilin sifresini kirmani onerebilirim
nasil kirarim sifreyi bilmiyorumki pc den pek anlamam zaten okiz komsuda 1 iki hafta kalmis gitmis komsunun kizinin arkadasiymis inceledim ama hic bisey yok .

Eger aldatiliyorsaniz buyuk ihtimal esinizin ikinci bir hatti var ona bir bakin eger yoksa kadini erkek ismiyle kaydetmis olabilir detayli fatura cikartmaniz mumkunse ozellikle sizin trde oldugunuz doneme ait olan

evet canim ben türkiyeye gitmeden önce esimin huylari fazlaca degismisti bilmiyorum bana karsi ilgisiz eve gelir gelmez cok yorgunum deyip yatmalar bende kizim kücük oldugu icin fazla ilgilenemedim kizim cok huzursuz bi bebekti esim zaten is olarak cok yogun bi insan ama yinede eve gelir gelmez yatmazdi offf bilmiyorum

Eger aldatiliyorsaniz buyuk ihtimal esinizin ikinci bir hatti var ona bir bakin eger yoksa kadini erkek ismiyle kaydetmis olabilir detayli fatura cikartmaniz mumkunse ozellikle sizin trde oldugunuz doneme ait olan

evet canim bende dusundum istedim bekliyorum yarin bigün gececek elime ama banada ikinci bi hat var gibi geliyor cünkü o konusmalarda ara konusalim felan yaziyordu

Aradinmi peki cuzdan vs. ozellikle arabasini kontrol etmelisin
Bu arada sessiz kalmani oneririm esini surekli takip ettigini dusunurse kolay kolay acik vermez

Bir erkek yeminler edip bir şeyi kanıtlama çabası içine girmisse yalan söylüyordur bunun çok örneğini gördüm telefonunun dökümünü falançıkartmayı düşündün mü:S

Aradinmi peki cuzdan vs. ozellikle arabasini kontrol etmelisin
Bu arada sessiz kalmani oneririm esini surekli takip ettigini dusunurse kolay kolay acik vermez
zaten simdi hic bisey yapmiyorum profil nisanin 30 unda acilmic temmuzdan sonrasi hic bisey yok bide en önemli ayrintiyi yazmamisim üzüntüden profildeki dogum tarihi esiminkiyle ayni tarih gün ay yil olarak aynisi esimde ben salakmiyim ayni tarihi yaziyim yada ismimi kisaltarak facebook aciyim diyor artik ne düsünecegimi neypyacagimi bilmiyorum beynim durdu sanki

o facebooku açarken kullanılan msn adresini bulursan işi çözeresin bence.
eğer o kişiyse eşin büyük ihtimal kendi msn ile şifreleri aynıdır.

Back
X