Aldatıldımmı acaba?

zaten simdi hic bisey yapmiyorum profil nisanin 30 unda acilmic temmuzdan sonrasi hic bisey yok bide en önemli ayrintiyi yazmamisim üzüntüden profildeki dogum tarihi esiminkiyle ayni tarih gün ay yil olarak aynisi esimde ben salakmiyim ayni tarihi yaziyim yada ismimi kisaltarak facebook aciyim diyor artik ne düsünecegimi neypyacagimi bilmiyorum beynim durdu sanki

Bence bu bile herşeyi anlatıyor ama yine de kesin deliller şart

Salak mıyım lafına gelince evet bence salak ( öyle olmasa en baş sizi engeller ve profilini görmenize engel olurdu ), kafasını kuma (nete) gömünce saklandım sanıyor deve kuşu misali.. Ama Allah işte bir yerden karşınıza çıkartıyor..

O kız da seni tanıdığını neden saklamak istiyor ki.. Neden Sevda'ya söyledin tanıdığımı diyor..

Enteresanlık silsilesi..

kimsenin günahını almak istemem ama bence bu adam seni aldatmış ve pişman olduğu için kendini nasıl savunacağını bilemiyor, aptal aptal cevaplar veriyor. bu işin peşini bırakma. doğum tarihi, isim kısaltması, yazım şekilleri, bunlar yeterli değil mi sence?

canım malesef o hesabın sahibi eşin gibi gözüküyor. ama benim takıldığım başka bir konu daha var senin eşinin o arkadaşı ne kadar karaktersiz bir adammış ki seni aldattığını bile bile çok yakışıyorsunuz falan diye bir muhabbete girebiliyor onlarla! ve seni arayan arkadaşın bence birşeyler gördü ve sana söylemeye çekindiği içinde bu şekilde aklına bunu soktu görecek olcaksan bile kendin gör diye.

facede arama kısmına eşinizin emailleriyle arama yapınız açtığı faceler çıkacaktır oysa kendi emaili ile açmıştır diye düşünüyorum :34:

Bu Kitaba el basarımlara bile inanmıyorum artık insanlarda
çünkü evli çocuklu birisi senelerce başka bir kadınla yaşayıp ondan iki çocuk yapıp
karısının gözünün içine baka baka tanımıyorum o insanları getir Kurana el basayım diyip yeminler edip yaptığında inancımı yitirdim.
Günahlarına kaç kat fazlasını kattıklarının farkındalar mı acaba. Bir de çocuklarının üstüne yemin edenler..
Eşinin panikleyip ani tepkiler vermesi, facedeki yapılan yorumlarda ad soyad benzerliği ve o komşuna gelen şahısın hakkınızda her şeyi biliyor olması ...
Parçalar zamanla birleşir, inşallah böyle bişey çıkmaz.

kimsenin günahını almak istemem ama bence bu adam seni aldatmış ve pişman olduğu için kendini nasıl savunacağını bilemiyor, aptal aptal cevaplar veriyor. bu işin peşini bırakma. doğum tarihi, isim kısaltması, yazım şekilleri, bunlar yeterli değil mi sence?

bana göre yeterli ama cocuklarim icin kafam karisik esim bi hic ugruna ayrilirsak cocuklarimiz mutsuz olur ben acsam baska isimle acarim böyle bisey olurmu diyor simdi bile cocuklarim cok etkileniyor beni zaten en cok bu üzüyor cocuklarim babalarina cok düskünler.

Bugun esime msj attim artik bunu yaptinmi yapmadinmi düsünerek kendimi bitirmiycem, dedim arkadasini ara o kizin numarasini bulsun dedim esim aksam numarayi getirdi ama daha aramaya cesaret edemedim esim numarayi verdi ama bana güvenmeyerek artik eskisi gibi olmayiz dedi bilmiyorum artik ne düsünecegimi cok kötüyüm.

zaten simdi hic bisey yapmiyorum profil nisanin 30 unda acilmic temmuzdan sonrasi hic bisey yok bide en önemli ayrintiyi yazmamisim üzüntüden profildeki dogum tarihi esiminkiyle ayni tarih gün ay yil olarak aynisi esimde ben salakmiyim ayni tarihi yaziyim yada ismimi kisaltarak facebook aciyim diyor artik ne düsünecegimi neypyacagimi bilmiyorum beynim durdu sanki

Konuyu ve tüm yorumlarını okudum o sahte hesap büyük ihtimal eşinin sen daha üzerine gitmeden
hemen yeminler etmeye Kur'an'a el basmaya kalkmış, aslında daha orda eşin panikleyerek kendi kendini
ele vermiş bence doğum tarihinin aynı olmasına gelirsek hani demişya ben salakmıyım aynı tarihi yazayım
diye kusura bakma ama demek ki salak gidip aynı doğum tarihini yazmış,ne kadar emin olursak olalım
herşeyi öğrenmeden malesef hep ihtimaller üzerine konuşacağız bu yüzden konuyu kapatmış gibi yap
eşinin herşeyini takip et ona bişey belli etmeden, doğrunun ne olduğunu öğrenmek için elinden geleni
ardına koyma öğren ki aldatıyor ya da aldatmıyor olsada en azından için rahatlasın acabalardan daha iyidir emin ol..

Son düzenleme:
canım malesef o hesabın sahibi eşin gibi gözüküyor. ama benim takıldığım başka bir konu daha var senin eşinin o arkadaşı ne kadar karaktersiz bir adammış ki seni aldattığını bile bile çok yakışıyorsunuz falan diye bir muhabbete girebiliyor onlarla! ve seni arayan arkadaşın bence birşeyler gördü ve sana söylemeye çekindiği içinde bu şekilde aklına bunu soktu görecek olcaksan bile kendin gör diye.
evet canim esimin arkadasi cok karaktersiz biri zaten bu yorumlari gorunce esime söyledi eger sen degilsen bile o adam la görüsmüyceksin hic bi sekilde!evetcanim bende arkadasimi cok sikistirdim ama hic bisey bilmedigini söyledi bilmiyorum bu olayda bi yalan söylüyen var ama kim bilmiyorum

evet canim esimin arkadasi cok karaktersiz biri zaten bu yorumlari gorunce esime söyledi eger sen degilsen bile o adam la görüsmüyceksin hic bi sekilde!evetcanim bende arkadasimi cok sikistirdim ama hic bisey bilmedigini söyledi bilmiyorum bu olayda bi yalan söylüyen var ama kim bilmiyorum

İnşallah en yakın zamanda doğrular ortaya çıkar sende göğsünü gere gere yapılan haksızlığı yüzlerine vurursun.

Geçmiş ama keşke fevri davranmadan farklı bir face hesabı alıp eşin olduğunu şüphelendiğin kişiyi ekleseydin...

keşke numarayı istemeseydin niye dersen kadın sana gerçeği söylemezki inkar eder kadınların 6.hissi çok kuvvetlidir günahını almak istemem ama eşin birşeyler yapmış gibi .....
keşke öğrendiğinde adamı eve almasaydın yada sakin olup bekleseydin
güvenin zedelendi doğum tarihinin aynı olması işi olayı kesinleştirdi canım seni aptal yerine koymasına izin verme
mertçe erkekçe doğruları söylesin sende önüne bak ben o çocuklara yanarım
Allah yardımcın olsun

Bugun esime msj attim artik bunu yaptinmi yapmadinmi düsünerek kendimi bitirmiycem, dedim arkadasini ara o kizin numarasini bulsun dedim esim aksam numarayi getirdi ama daha aramaya cesaret edemedim esim numarayi verdi ama bana güvenmeyerek artik eskisi gibi olmayiz dedi bilmiyorum artik ne düsünecegimi cok kötüyüm.

Blöf yapıyor. Eskisi gibi olamayız'mış, tabi olamazsınız, seni aldatmış ve ortaya çıkmak üzere. Aslında durum apaçık bir şekilde önünde duruyor ama emin olma isteğini anlıyorum. Sen bu halde boşansan bile adam aldatıldığını kabul etmez, seni suçlar. Sen de vicdan yaparsın. Bence bir süre sakin kal, nasıl olsa dökülecek foyaları ama sen üsteledikçe onların gizleme çabası daha da artacak.

Back
X