aldatıldınız!!!! tepkiniz ne olurdu kızlar???

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar allah korusun da diyelim ki aldatıldınız sokakta yürürken bir baktınız eşiniz başka bir kızla ya da eve bir girdiniz başka bir kadın bir tokat mı yapıştırırsınız yoksa birşey demeden onu terk mi edersiniz tepkiniz ne olurdu????

şok olurdum heralde oyle bı anda tepkı verılmez kolay kolay allah kımseye yasatmasın..
karsılarına cıkardım ama sonrada susardım..

evde görürsem kolay gelsin allah muhabbetinizi artırsın ben rahatsız etmim siz kendi evinizmiş gibi rahat edin bol bol yiyişin derdim..
sokakta görürsemde bir güzel arkalarından yaklaşır omuzuna doğru vurup beni görmelerini sağlayıp BıRıBıRNıZE ÇOK YAKIŞMIŞSIZZ BULMUŞSUNUZ DENGıNıZı DERDıM

önce bi afallardım:1shok:
emin olamaz yanına giderdim:uhm:
karşısına çıkardım:a015:
emin olduktan sonra arkama bakmadan giderdim sanırım
:umursamaz:

valla bilemiyorum o anı yaşamam lazım çünkü bu farklı bir şey sakin kafayla şunu yapardım demek var yaşamadan, bir de o anda kendini kaybedip şuursuzca saldırmak var ya da şoka girip tepkisiz kalmak.bilemiyorum.

ikisinide parçalardım ancak sakinleşirim
sonra annasından emdiğini burnundan getirirdim
sürüm sürüm süründürürr acımazdım bilee

bi lisedeyken bi de üniwersite 1.sınıftayken aldatıldım.

ilk öğrendiğimde tabiki de üzüldüm ama kısa sürdü.bana değer wermeyen birine ne laf ettim ne de başka bişey.

hadi yallah,defol git hayatımdan dedim we bitirdim...

Allah belanı versin der bı daha da muhattab olmazdım tlfn numaramı fln degistirirdim ki ulaşamasın bana ha tabii ulaşmak ister mı o da ayrı konu:)

gerçi arkadaşların dediği gibi sadece bedduayla kalabilirmiyim bilemiyorum soz vermiyim :) tekme Tokat dalabilirim de hec belli olmaz :)

gördüğüm an ex sevgilime(ayrılcagm için zemuszemus ) bir okkalı tokaaat!!!
kızın bi haberi yoktur belki başkasıyla çıktıgından,bişe demem ama eger tanıdıgım ve bizim çıktıgımızı bilen biriyse oracıkta saçlarını yolarım kötükedihüso
veee her zaman ki gibi bana hata yapanlara yaptıgım gibi gururunu kıracak laf söylerdim böölee kalırlardı akannehir

sevgilimse çeker giderdim.
eşimse , bir güzel yolardım ikisini de , sonra daha da yüzümü göremezdi zaten.

çok kötü olurdu asla ona dönmezdim susardım çünkü susmak en büyük tokattır.

bir erkeğe nasıl tekme tokat girersin onu bilmem de...
ben bidaha adını almamak üzere terkederdim
ne demişler;
söz gümüş ise sükut altındır!!!!

sadece bakardım... Susarak ama sessiz çığlıklar atarak bakardım. sonra da döner giderdim.

Back
X