aldatıldınız!!!! tepkiniz ne olurdu kızlar???

o an şok olurdum yüzüne öfkeyle bakardım yanlarına giderdim o an içimden ne geliyosa söylerdim böyle bi durumda susup geçersem içimde kalır patlarım ben patlıycağıma ona patlarım daha iyi naniknanik

kendimi toparlayana kadar kalırdım o yolun ortasındaa gözlerim dolardı heralde ama kesinlikle belli etmem !! toplaynca kendmi giderim yanına önce pis pis bakar hafif şeytani bi gülümsemeyle suratının ordasına bi okkalı tokat geçirip kıza dönerim tüüüüüüüüüüüü rezilllllll der uzaklasırım yanlarından:delphin: bidahada bulamaz beni !!:1closedeyes: ay allaahh yaşatmasın yaaasenağlama

o an ki duygular çok farklı olabilir öncelikle ALLAH ım hiçbirimize böyle bir şeyi yaşatmasın diyorum.(AMıN)

evettt eğer öyle birşeyle karşılaşırsam o an ki hislerime göre tek bir cümle eder ama okkalı bır cümle ömrü boyunca unutamayacagı bırsey söyler çeker giderdim(tabi önemliysem bu cümle ona koyar suda bı gercek onemnlı olsam zaten böyle iğrenc bır durumu bana yaşatmaz) yada derin bir bakış atardım işi dahada çirkinleştirmeden çıkar giderdim hayatından
SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR diyenlerdenim

hiçbirşey yapmam.sonuçta o kendı tercihini yapmıştır ve beni kaybetmiştir.
çirkeflik yaparsam kendı kalıtemı düşürürüm başka bırsey degıl.arkama bakmadan o mekandan giderim.
ve bır daha bana asla ulaşamaz.

hiçbirşey yapmam.sonuçta o kendı tercihini yapmıştır ve beni kaybetmiştir.
çirkeflik yaparsam kendı kalıtemı düşürürüm başka bırsey degıl.arkama bakmadan o mekandan giderim.
ve bır daha bana asla ulaşamaz.

bekar olsam bende senin gibi düşünürdüm. ama evli olunca herşey farklı oluyor bize dünya tersden dönüyor şakkıdı

bir kere ünüversitedeyken aldatıldım.hiç bir şey yokmuş gibi arkadaşlarımızla buluşacağımız yere çağırdım ortak arkadaşlar olunca geldi.ayrı bir masaya çağırdım ve konuşalım dedim.gayet sakin bir şekilde nedenini sorgulamadan yaptığının çok adice olduğunu ima ederek şuttttt.neye uğradığını şaşırdı inkar bile edemedi.
hatta bir keresindede bu olaydan yaklaşık 2 ay sonra yolda karşılaştık bana selam vermek için arabadan indi ama ben o bana yaklaşırken arkamı döndüm ve diğer arkadaşla konuşmaya devam ettim.nasıl oldu ama çok mutlu olmuştum ve bunun ardından evin telefonunu bir ara cebe kodlamam gerekiyordu ve bu akıllı beni arayıp ama evden sesimi dinleyip yada müzik dinletip kapatıyordu ama bilmiyorduki ben o numarayı görebiliyordum yaşasın kötülük.

ha tabi ozaman bekardım şimdi evliyim 6. seneye girdi evliliğim eşime hep söylerim eğer böyle bir şey yapıyorsan sakın eve gelme çünkü öğrenirsem canını okurum derim.aslında canını falan okumam sakin bir şekilde hayatımdan çıkartırım çünkü artık bir kızım var nede olsa babsı derim.
allah yaşatmasın ne diyeyim.

ayy yorumlar süper =) aldatırdır erkektir elinin kiridir zihniyeti artık ortadan kalksın yaa kadının nasıl bi şerefi varsa aldatmaması gerekiyosa erkeğinde bi şerefi olmalı.. aldatan erkek şerefsizdir benim gözümde e benim gibi şerefli bi kıza da öyle bi şerefsiz yakısmaz..!!

bekar olsam bende senin gibi düşünürdüm. ama evli olunca herşey farklı oluyor bize dünya tersden dönüyor şakkıdı

evli olunca ne olacak benı aldattıgında kendı sevıyesını düşürdü bende onun sevıyesıne mı ınıcem .1.ci cingar çıkarmam sevıyemın düşmesine sebep olur ikincisi zaten kendıme olan saygımı yıtıremem.o kendı tercıhını yaptıysa aldatıp benı kaybetmış demektir.

Allah yolunu açık etsin ne diyelim mutlu olsun tabi bensiz olabilirse derim ve giderim.tabi gitmek dediysem bi şekilde uzaktan onu sinir edecek şeyler yapmayı başarırım

bazen düşünüyorum acaba naparım diye en güzeli ömüüür boyu eşimi onunla bırakmak olurdu evliliği bitirirdim o aldattığına göre bunu zaten göze almıştır kendimden mahrum ederim

Back
X