aldatıldım ve affettim daha doğrusu buna mecbur kaldım...kadrom yok vekillik yapıyorum..ailemin durumu iyi değil en önemlisi de 5 yaşında bir oğlum var...ve biz bütün kavgalarımızı onun önünde yaptık uzak tutamadık...ve ben eşime deil oğluma ve aileme son bi şans verdim...bir daha olması durumunda gideceğimi artık herkes anladı aile büyükleri eş dort kimse kal bi şans daha ver diyemiycek...ama bu durumun bi daha yaşanmaması için çok dua ediyorum..çaba sarf ediyorum...bu acı ihaneti unutamasamda unutmuş gibi yapıyorum...eşim uslandı gibi ama tabiki tam güvenemem asla..seni bi daha asla üzmem diyor inşallahsözünde durur...üç defa yaşadık biz bunu ama ilk defa büyüdü herkes duydu eşim utandı değmezmiş rezil olmaya dedi inan düzeldim falan filan yaniiii.........bakalım ya gerçekten düzeldi ya da?
öncelikle dualarınız için saolun...tartışmaları oğlumun önünde yapmamak iiçin çok uğraştım ama eşimle bu mümkün deil...sinirlenince gözü kimseyi görmez..üç sefer evet..hem de aynı bayanla.iş yerinden benimde tanıdığım biriydi ben ona inanılmaz güvenirdim..aklımın ucundan geçmezdi...ilk şüphelendiğimde yani ilkinde bana nette tanıştık görüşmedik hiç dedi yalvardı yakardı..inandım...ikinci de yine o sandım yine kavga gürültü yeminler oğlunun başına yemin ederdi..yine inandım üçüncüde artık yeter dedim araştırdım ne yaptım ettim o numaranın sahibini öğrandim...dünyam yıkıldı...çıldırdım...ayağa kaldırdım heryeri kızla yüzleştik beni boşancam diye oyalıyordu dedi...kararlıydım bitecekti..herşeyi göze almıştım ama ailem ve oğlum için tekrar affettim ama son....hala aynı işyerindeler kocam yine yeminler ediyor ağlıyor o konudan bahsedince aptallıktı anlamam uzun sürdü sen affettin beni utundırdın artı asla yapmam ne onla ne başkasıyla dedi...hareketleride düzeldi yalan hissetmiyorum....ama inşallah yanılmam..ama hep diyorum aldatma gizli kalmaz erkek ne kadar saklasa da kalmıyo
jesabel haklısın zaten içimde hep bu korku var dedim ya ilerde bile olsa tekrar aldatılmak...benim eşim bayanı suçladı çok üstüne düşmüş falan filan ama biliyorumki eşim o konuda yalan söyledi yani anlattığı hiç bişey doğru deil..ama artık nasıl olmuşsa olmuş yeter diyorum kendime düşünme ileriye ve bugüne bak diyorum kendimi telkin ediyorum yoksa kafayı yerim...en ufak şüphede tartışıyorum onunla unut her seferinde yüzüme vurma diyor bıktım diyor haklı deil çünkü o beni paranoyak yaptı ben öyle deildim..yüzüne vurmama gerekir hep doğru çok kitap okudum bu konuda ama elimde deil olmuyor kadın affediyor ama unutamıyor....
jesabel haklısın zaten içimde hep bu korku var dedim ya ilerde bile olsa tekrar aldatılmak...benim eşim bayanı suçladı çok üstüne düşmüş falan filan ama biliyorumki eşim o konuda yalan söyledi yani anlattığı hiç bişey doğru deil..ama artık nasıl olmuşsa olmuş yeter diyorum kendime düşünme ileriye ve bugüne bak diyorum kendimi telkin ediyorum yoksa kafayı yerim...en ufak şüphede tartışıyorum onunla unut her seferinde yüzüme vurma diyor bıktım diyor haklı deil çünkü o beni paranoyak yaptı ben öyle deildim..yüzüne vurmama gerekir hep doğru çok kitap okudum bu konuda ama elimde deil olmuyor kadın affediyor ama unutamıyor....
jesabel haklısın zaten içimde hep bu korku var dedim ya ilerde bile olsa tekrar aldatılmak...benim eşim bayanı suçladı çok üstüne düşmüş falan filan ama biliyorumki eşim o konuda yalan söyledi yani anlattığı hiç bişey doğru deil..ama artık nasıl olmuşsa olmuş yeter diyorum kendime düşünme ileriye ve bugüne bak diyorum kendimi telkin ediyorum yoksa kafayı yerim...en ufak şüphede tartışıyorum onunla unut her seferinde yüzüme vurma diyor bıktım diyor haklı deil çünkü o beni paranoyak yaptı ben öyle deildim..yüzüne vurmama gerekir hep doğru çok kitap okudum bu konuda ama elimde deil olmuyor kadın affediyor ama unutamıyor....[/QUOT
canım bu duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki...acaba arkadaşın anlattığı o kadının durumunamı düşeceğim...yaptığım doğru mu ya bir daha olursa...sanırım sizde benim gibi aslında eşinizin yaşattıklarını unutmasından korkuyorsunuz.pişman oluyorlar ama balık hafızalı erkekler pişmanlıklarınıda çabuk unutuyorlar(benim önerim psikolojik yardım al bir süre hatta eşinle birlikte yardımı oluyor...
madem unutmayacaksınız, temcit pilavı gibi sürekli bunun kavgasını edeceksiniz niye barıştınız?
ya barışın ve konuyu kapatın -ki hiç onaylamadığım birşey- ya da hazmedemiyorsanız ayrılın.
ama ikisinin ortası hastalıklı bir durum. aynı evin içindesiniz, oğlunuz için barıştığınızı söylüyorsunuz ama çocuk sürekli anne-babayı aldatma konulu kavga içerisinde görüyor.
bu daha mı iyi peki?
Arkadaşım bu durumu yaşamak zaten başlı başına hastalık nedeni...mantığınla söylediklerin doğru ama Allah kimseye bu psikolojiyi yaşatmasın...evet arkadaşın bir süre desteğe ihtiyacı var...doğru davranmak mümkün olamayabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?