Aldatılıp affedenler.... Buraya

Ay canı cehenemme ya, gitsin atsın kendini boğaz köprüsünden. Hadi ilkini anladım diyelim(anlamam ya neyse, farzedelim anladım), ikinci, üçüncü belkide dördüncü. Nedir bu canım sizin evliliğiniz yapbozmu, çocuk oyuncağımı.

Laleninde dediği gibi boşansanız eşiniz size nafaka vermek zorunda, çocuğuna bakmak zorunda.

İyi düşünün.benneyaptımki

ben şunu biliyorumki bir daha olursa bana ne bu tehditleri yapabilir ne de af dilemeyi uçurumun kenerından döndü ama tekrar yaparsa bilirki ben olmam kaç kişi işin içine girdi ikna olmadım anladı gideceğimi perişan oldu gözlerimle gördüm mahvolduğunu pişmanlığını en sonunda yumuşamadığımı görüncebabam git valizini hazırla dediğinde ne hale geldi...son dakika annem ağladı bak perişan oldu gel bi şans daha son bi şans daha ver babam geldi falan...sonra eşim ağlayarak lütfen dedi kaldım...o günden beri de çok şükür bi durum yok 8 ay oldu inşallahta olmaz..düzelmez diyen herkese inat düzelcem dedi en başta bana....bakalım kısmet...ne olur bilinmezzz...doğru kadrolu olsaydım kimseyi dinlemezdim hiç kimseyi....çünkü ilşkide güven yok ben diken üstündeyim hep şimdi ne kadar mutlu etse de...............

Anlatmaya çalıştığım da bu zaten...
Eşiniz şu saatten sonra melake olsa,çocuğunuz büyüyüp yuvadan uçacak,kendi aileniz kendi dünyasında yaşayacak peki sizin bozulan sinir sisteminizi kim telafi edecek,geçip giden güzel yıllarınızı kim geri verecek?
Dilerim eşiniz sizi utandırmaz,ancak yine diyorum siz güçlü olmak zorundasınız,hele bu karakterdeki adamın orasını burasını bir yere vurması ile ona asla boyun eğmemelisiniz..

Boşansanızda boşanmasanızda o çocuk ikinizin çocuğu ve eşiniz çocuğuna her halukarda bakmak zorunda, bence çocuğu bahane ediyormussunuz gibi geldi bana şu an sağlıklı düşünecek durumdamısınız bence bunu değerlendirin derim.. Nacizane..

esiniz yavrusunun uzerine yeminler etmesi ve yaptiklari cok cirkin.hem esimden ayrilacam diyor hemde size sensiz yapamam diyip aldatiyor..belki de bu defa rezillikleri ciktigi icin gercekten pismandir bilemeyiz ama son sansini da tekrar aldatarak harcarsa kesinlikle affetmeyin..sizin nasilsa affedeceginizi bilerek daha once yaptigi gibi tekrar tekrar yapacaktir.hemde siz yuvami kurtarayim derken aslinda kendinize ve yuvaniza en buyuk kotulugu yapacaksiniz..kadinla da ayni ortamdalar demek ki vazgecememisler birbirlerinden ya yine tekrari olursa nasilsa diger kadin kirintilarla yasamayi seviyor.bunlarla birlikte hep kafaniz mesgul olacak..iyi dusunun ve karar verin..ve bu sirada da kendinizi guvence altina alin maddi anlamda..

sevgili neden arkadşım ben henüz özelden msj atamadığım için sana cvp yazamıyorum kusura bakma

aynı ortamdalar evet ama mecburen çünkü devlet de çalışıyolar...bugünde eşimle konuştuk tekrar pişmanım anla içinde en ufak bir şüphe kalmasın artık tekrar mutlu olalım dedi...tövbe ettim inan diyo...bakalım inşallah tövbesinde durur...

siz 3 kere aldatıp,tövbe ettim beni affet deseniz,o sizi affeder miydi acaba.....

uffffffffffffff ufffffff bu yuzden aldatılan kadın ve aldatan erkek artıyor
affetmek allaha mahsus benden beklemesın ..
bılmemnesının keyfınden dahamı degersızım beeekötükedihüso
hadımmm ederimm onu degıl ama hayatınııısengözlerimebaksanab
degılkı affetcemm heeedelikafaduldendelikafadulde

hiç aldatılıp da affedenler yazmamış...oysa insan yaşadığı zaman daha iyi anlar acıyı....empati kurabilmekte çok önemli tabi bunu yapabilen insanlarda var..AFFETMEK..hele ki böyle bir durumda çok çok zor...gitmek daha kolay dı belki ama kalıp düzelmesini beklemek şüpheyle yaşamak birşey olmamış gibi davranmak çoook daha zor...ben zor olanı seçtim oğlum için...onunda anne ve babasıyla yaşamaya hakkı var dedim bu defa anladı gideceğimi düzelmiştir o da göze almaz artık dedim...bakalım ALLAH kimsenin umudunu boşa çıkarmasın...ben hatalarımı geç fark ettim pişmanım diyor ...

merhaba bende aldatıldımm ..bende affettımm esım yurtdısındaydı orda yabancı bı kadınla beraberli olmus bızım cocugumuzda yok ben tup bebek yaptırdım zaten yurtdısına cıkış sebebıde sıgortamız ve maddı durumumuzun ıyı olmaması ve tup bebek ıcın para bırıktırmektı tup bebek yaptırdık agostos ayı ben salonda yatıyorum dr.uzun sure yatmamı ve stresten uzak durmamı esımede esıne gözun gıbı bak dedı esım bırara ben balkona cıkıyorum dedı cıktı ıcımden bi sesı benı dürttü bende cıktım baktımki esım tlf da konusuyoo beni görür görmez o panıkle tlf kapattı ama anladım tabııkı elinden tlf aldım zorlaa nmr.aradım 1 kadın cıktı ve esımden herseyı ögrendım cok pişman oldunu seytana uydunu ben yanında olmayınca bocaladıgını felan fılann o kadar cok üzülmüştümkii tabıkı geceyı hastanede gecırdım bu arada bebegım rıske gırdı sonunda düşük yaptımm ama cok sevıyodum esımı affettım ayrılmadım ama esıme eskı guvenımde sevgımde kalmadı hala sevuyorumm ama eskısı gıbı degıll

ben de aldatılmış bir annenin çocuğuyum.bizim de gözümüzün önünde yaşanmıştı tüm rezillikler.çok kötü bir çocukluk geçirdik babamın uçkur sevdası yüzünden.ama canım üzülerek söylüyorum ki üç defa yapan adam inan 4-5-6 daha kaç kez daha yapar.asla da güvenme.alışmış kudurmuştan beterdir.allah sana sabır versin.

Hep söylerim, aldatılmak ve şiddet kesinlikle boşanma nedenidir diye. Çocuklar için tabiki bazı şeylere katlanılır ama bir kere aldatan hep aldatır. Bunu bilir bunu söylerim.
Allah kolaylık versin aldatılanlara.

canım çok üzüldüm,tekrar bebek sahibi olabildiniz mi,adam resmen sizin geleceğinizi yok etmiş kusura bakma ama..bilmiyorumkismile
çok kötü ya...

affettim denir ama affedilmez asla ............ben asla afedemem Allah korusun zor bir durum ....

Arkadaşım bir çok kişi bunu hissediyor...Allah düşmanımın başına vermesin ama bende burdaki bütün aldatılma konularını okudum aldatıldığımı duyduğumda ...aslındakişiye göre değişir ama terapistime söylediğimde seninle benzer şeyleri yaşayan insanlarla konuşman bir bakıma bazen bizim gruplarla uyguladığımız bir yöntem dedi..demekki bu duyguyu herkes yaşıyor...hatta ben buradan bir arkadaş bile edindim...ve gerçekten bir dostta kazanmış oldum...üzülmeye yani bunu hissetmen doğal..

erkektir aldatır affedilir,sonra itinayla aldatılır
yeter ki gönül bağıyla sevsin

Arkadaşım bende aldatıldım ve boşanmadım..burada bazı haddini aşan yorumlar var..ve bunun insanı nasıl kırabileceğini tahmin edebiliyorum...arkadaşları kınamıyorum...aldatılmadan öncede asla böyle yorumlar yazmamıştım buraya ama düşünmüştüm belki...ama yaşamayan bilmiyor..bu yüzden düşün ve lütfen bunlara takılma..korkularını anlıyorum...bende yaşadım...şu anda dingin dönemime girdim...bu senin kararın...ben buradada yazmıştım sende yazmışsın haklısın bu yaşadıklarını yaşarken bırakıp gitmek gerçekten çok daha kolay...ben yaptım 4 gün ailemin evine gittim...kendimi mütiş hissettim...kalıp savaşmak bu duygularla tamir etmeye çalışmak en zoru...bu zorluk yüzünden çok ayrıldım evden...Allah biliyor...neden bırakmadın niye devam ediyorsun gibi birazda maksatını aşan bazı yorumlar karşısında lütfen kendini açıklamaya çalışma bu korkunç bir psikoloji...burda arkadaşın önerdiği kitabı bende öneriyorum aldım ve okudum hatta bir daha okuyacağım...ilişkine ve yaşadıklarına anlam verbilmeni kolaylaştırabilir...evet bu bir daha başıma gelebilirmi bilmiyorum gelebilir..ama kararımızı verdiğimize göre riski göze aldık...sonrasında yaşanacaklar için aptal olan biz değil verdiğimiz şansı kullanamıyanlar olacak....istersen msnden konuşabiliriz..burada yıpratıcı yorumlar görünce dayanamadım...herkes fikrini söylemekte özgür...ve çok iyide anlıyorum kınamıyorum...ama biraz nazik arkadaşlar...bu psikolojiyi bir yaşayan bir allah bilir...aldatan ve pişman olan tabi gerçekten olduysa o insanın yaşadıklarınıda inanın anlaması zor bir işkence...eşimle birlikte çok ağladık karşılıklı sarılarak ..ama evet çokta kavga ettik...kırılmadık şeyde bırakmadık...lütfeenn ölçülü yorumlar..hassas konular bunlar...ve arkadaşım terapiste gidiiiiinnnn...acilen...

Son düzenleme:
çoook güzel yazmışsın mavi gece 75.........bir daha yaşanılırsa aptal olan biz olmıycaz çok çok doğru...biz de çok ağladık...pişmanlığı okudum gözlerinden bu defa...ama şüphe bir kere oldumu gitmez asla içimizden...1 saat geç kalsa yine içim içimi yer türlü senaryolar yazarım....zor bi hayat yaşadığımız erkeklerin zevki bizim bu işkencemize değer mi bilinmez ama olan hep kadına oluyor...

evlat herşeyi affettiriyor değilmi?
ama büyük konuşmayayımda ben affedemezdim..
affetsem bile sineye çekemezdim onu her gördüğümde o kadınla yaşadıkları naklen gözüme gelir kurarda kurardım..
gururda yerlerde tabi.. mecbur kalıpta affedenlere Allah yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…