Aldatılıp affedenler.... Buraya

aldatılmayı yaşayan her kadın depresyona girmez,herkezin hayattaki öncelikleri farklıdır:kimisi için işi öndedir kimisi için çocugu ailesi kimisi içinde kendi egosu öndedir.yani aldatılınca(sizin tabirinizle ONLAR olunca) ne yaptıgını bilmeyen,saçma sapan düşünen ve kararlar alan birine dönüşmüyorsun.çok düşünmekten yoruluyorsun,kafan kazan gibi oluyor,seçenekleri kıyaslıyorsun,o yüzdende psikolojik destek alarak belki daha rahat oluyorsun takmıyorsun ama herşeyin farkındasın,biliyosun yani aldatıldıgını

Her kadın değil, bazıları ve bazı durumlarda dedim. Yani ayrıldığında mağdur durumda olmayacak ama dayak yiyor, aldatılıyor ama yine de seviyorum diyor. Kocası onu sevse ne döver ne de aldatır ama bunu anlamak istemiyor kadın.
Onlar demek zorundayım biz demem için benim de yaşamam gerekir.
Allah kimseye yaşatmasın.
Ben kendimce anlamaya çalışıyorum. Bu sadece benim fikrim.
Depresyondaki insanlar ne yaptığını bilmeyen insanlar değildir. Çoğunlukla ne kendimiz ne de çevremiz depresyon durumunu farketmez bile.

tabiki arkadaşım...arkadaş desteği yanlış anlamış sanırım:)aldatılmak kötü bir durum ..yani benim için eşimin bana yalan söylemesi bile başlı başına travma nedeniyken...affetmeye gelince kimse kimseyi yargılamasın..bazı durumlarda bir şans daha vermeniz gerekiyor...kimse büyük konuşmasın...ben bunu yaptım..ayrıntıya girmiyim zaten burada konum vardı ...kararı mantığımla aldım ...duygularımla değil...ama affetme sürecide sancılı gece uykuların berbat bir hale geliyor...dediğiniz gibi acaba doğru olanımı yapıyorum...durumu doğrumu değerlendiriyorumm...ooofff....bu aldatılmayı hazmetmek değil ...bunu sadece bir sorun varsa bunu kabullenmek ve çözülebilirmi yoksa bırakıp gitmek mi gerekir....Dedim yaa Allah kimseyi bu duruma düşürmesin...dışardan konuşmaya benzemiyor...bende konuşurdum...psikolojik destek şart...

Üç defa yaşadım affettim diyorsunuz güvencem olmadığı için.
4. defa yaptığında giderim diyorsunuz da o zaman güvenceniz olacak mı?
Yani hayatınızı garantileyecek ne değişti veya değişecek?

bu konuda o kadar hassasım ki yanlış anlıyor olabilirim.herseferinde diyorum aldatılmayla ilgili konuları okumuycam diye ama olmuyor işte.insan heralde kendi yaşadıklarını yaşayan birileri oldugunu duyunca rahatlıyor biraz.bu bencillik ama bunu açıklamakta dürüstlük.bu aralar dürüstlüğe o kadar ihtiyacım var ki...neyse yanlış anladıysam kusura bakmayın

Mavi gece, çok kısa yazdığın için belki de anlamak istediğim gibi anladım kusura bakma.buyrunnnnnnnnn
yakaib sen de kusura bakma. O psikolojiyi dışardan anlamak zor. haklısın
Benim sözünü ettiğim burada zaman zaman açılan konularla iligili idi.:hulya:

Son düzenleme:

Bende bunu merak ettim. O zaman ne olacak peki???

4.defa nolcak?????o zaman çevrenin baskısı ısrarı ve oğlumun rahatı geleceği için taviz verip tabiki ayrılcam ki dualarım olmasın diye çünkü böyle bir şoku tekrar yaşarsam tükenirim....eşimin durumu iyi oğlumu iyi okullarda okutabilir maddi yönden her istediği olur ama boşanırsam ki ben bunları da göze almıştım sonuçta oğlumu kuru ekmeklede besler çalışır bakarım....kimse büyük konuşmasın...ben zamanında konuştum asla kaldırmam aldatmayı dedim ...ama insan yamam dediği bi çok şeyi an geliyor yapmak zorunda kalıyor...baştada söyledim ben bu şansı oğluma verdim eşime değil...o tekrar aynı hatayı yaparsa artık söyleyecek hiç bir sözü kalmaz...iyi geçiniyoruz şimdi inşallah bozulmaz eski günlere dönmek benim açımdan zor yani en azından güven açısından artıkasla ona sırtımı dönemem..ama yaraları sarmayı başarırsa bu evlilik tamamen kurtulur yaramın izi kalsada kalsın derim artık......

şu sözlerinle ne kadar zor bir durumda olduğun anlaşılıyor çok zor birşeydir bilirim annemden gizli gizli ağlamalarını duyardım allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın ve bir daha ömrünün sonuna kadar yaşamazsın böyle birşey

4.defa olursaki inşallah olmaz çünkü bu travmayı tekrar yaşamak tekrar yıkılmak çok zor...bu sefer evlilik adına oğlum için göze aldığım herşey biter tabi...ben oğluma şans verdim aslında burda beraber olanakları çok iyi ayrılırsam böyle olamayacak psikolojisi falan hepsini çooook düşündüm...şimdi herşey düzgün inlşallah hep böyle olur..yaramı sarmayı başarırsa yaram kabuk bağlar artık sızlamaz diyorum..ama izi asla gitmezzzzzzz..

Peki...
Yani yanlış anlamayın,illa ki boşanın demiyorum da..
Zaten şu anda boşansanız bile eşiniz oğlunuza bakmak zorunda..
Nafakasını,eğitim masraflarını karşılamak zorunda,bunu unutmayın demek istiyorum..

YAYINLANDIĞINI GÖRMEDıM TEKRAR YAZMIŞIM..bu arada affedip tekrar başlayan herkese mutluluklar diliyorum inşallah tekrar yaşamazlar ve hep mutlu olurlar.....yaşanılan tüm acılar gider..

ben bu konuda çok tartıştım zamanında onunla çocuğu sana vermem öldürürm seni tehditlerini çok aldım bu konuda şiddet bile gördüm hatırlamak istemediğim bir çok olay yaşadım..bana uslandım artık boşanmadan bahsetme tekrar tekrar deyip kuduruyor saldırıyordu...neyse geçti...offfffffff hatırlamak bile istemiyorum...seni kaybedeceğime hepinizi öldürürüm dedi...sorarsınız tabiii bende sordum bu nasıl saçma sevgi seven bunu yapar mı...yapar dedi heyecan dedi boşluk dedi ama asla sevgi deil dedi...son olayda kafasını duvarlara vuruyordu..yani benim eşim normal deil sinirlenimce

Ne kadar güzel ya....arkadasim inan seni germek üzmek istemiyorum ama esin cok iyi bulmus seni avucunda tutmanin yollarini.

Uckurunun keyfine düsünce, nefsine hakim olamadigi zamanlar neden esimi cocugmu kaybedebilirim düsüncesini aklina getirmiyorda ne zaman sen ayrilma bosanma laflari edince birden akli basina geliyor, ölürüm, öldürürüm gibi piskopatlasiyor?

Nedeni bana göre cok basit...:hulya:

Ne evdekinden olmak istiyor nede disardakinden.....düzenli bir evlilik hayati ve arada bir komsunun bahcesindeki yasak meyveler

Müneccim degilim, evet, gelecegi Allahtan gayrida kimse bilemez, ama azbucuk insanlari tanimissam bu yasima kadar, buraya yaziyorumki esin yine seni aldatacak.....:çok üzgünüm:

Senin suan yaptigin evliligni kurtarmak degil, sadece uzatmak....

Allah yardimcin olsun....ve umarim hersey gönlünce olur:teselli:

Bakın arkadaşım size akıl vermek haddim asla değil..
Ancak öğretmenmişsiniz,okumuş,kültürlü kadınsınız belli..
Bu adamın sizi daha fazla ezmesine izin vermeyin..
Biraz araştırın,gerekirse bir avukata danışın,öyle ben çocuğu vermem diyen adama çocuk teslim etmiyorlar,ayrıca gördüğünüz şiddet için zamanında rapor alsaydınız mahkemede o kadar çok işinize yarardı ki...
Hem sizi aldatıp hem de üste çıkarak sadece sizin sinirlerinizi yıpratıyor adam.. Lütfen boşanın demiyorum yeni bir şans vermişsiniz ancak lütfen bundan sonrasında kendinizin ve çocuğunuzun iyiliği için ayakta durun,haklarını araştırın ve kullanın..
O da duvarlara da taşlara da neresini vurarsa vursun,tövbe Yarabbim!

bu adam siz 3 defa aldattı ve siz affettiniz öylemi..
ne diyeyim,
arkası yarın.

birde siz ayrılıyorsunuz, oğlu değil. boşanınca, onun oğlu olmaktan çıkmıyor ya, bu çocuk.
evliyken özel okullarda okutmayı dülşünüyorsa ayrıykende düşünecek. ha evliyken okuturum ama boşanınca okutmam derse,bence siz onun babalık kavramını bir sorgulayın derim.

Şansi oğluma verdim eşime değil diyerekten zaten eşini affedemediğini ispatliyorsun.
Sakın yanlış anlama ama sizin evliliğiniz bitmiş be arkadaşım
öyle tehditlerlen evlilik yürümez
oğlumu özel okularda okutacak diğerektende yürümez.
Zaten o onun babası mecbur okutacak ha evliyken ha boşanmışken değişen bişey yok.
Hadi aldatmayı affetin, ki affedememsizn bu tehditleri nasıl affetin? ne demek sizi öldürürüm? açıkcası böyle bi durumda hemen boşanırdım çünkü ne çocuğumun ne kendi hayatımı tehlikeye atılmasını kabul edemezdim. Ne malum birgün sinirlenip bu dediklerini yapmıcağı? ınşallah olmaz, ama 4üncü aldatmada boşanmaya kalktığında bu tehditlerini hayata geçirmiceği ne malumki
Şahsen ben kendi adıma annemin benim için böyle bir babaya katlanmasına tahammül edemezdim, sif ben iyi okularda okuyayim diye annem aldatmayı kabul etmesini istemezdim yani. Hiç birşey benim annemin huzurundan ve mutluluğundan önemli olmazdı benim için.

bence asıl sorun maddi gücünüzün olmaması. kadrolu değilim demişssiniz. bence maddi olarak bir güvenceniz olsa asla bu ilişiyi devam ettirmezsiniz. bence birdaha olma olasılığına karşı (bence bu olaşılık çok yüksek) kendinizi şimdiden maddi olarak sağlama almaya çalışın. belki daha iyi ir olabilir,yada maaşınızdan birikim yapabilirsiniz. en azından elinizde birikmişiniz olur .

Artık KK da ve dışarda alışageldiğimiz bir aldatılıp affetme olayı..

Aldatılırsam 1 dakika durmam deyip, 3 kez aldatılmasına rağmen durmayı tercih eden, alıştığımız bir kadın hayatı sizinki de..
Yani yalnız değilsiniz, çok kadın var bu durumda affetmeyi tercih eden..

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Umarım 4.sü olmaz, ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…