Aldatılıyor musunuz acaba?Hiç düşündünüz mü?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
İlişkiniz yolunda belki hissetmiyorsunuz.Yada yolunda
olmayan çok şey var ilişkinizde.Nedersiniz bayanlar bunu
hiç düşündünüzmü?...................
Aldatılıyormuyuz?yoksa erkekler tarafından..................................

Herşey yolunda şükür..Ama KK ya üye olduktan sonra ara ara düşünmeye başladım..
Bazen düşünüyorum ve kendi kendime verdiğim cevap her zaman; mümkün değil, asla olmaz oluyor..

Aklımdan geçmiyor değil ama asla konduramıyorum...

Ve herşey yolunda iken, hiçbir ters hareket görmedğim için bu ihtimal daha da düşük oluyor...

14 yıllık evliliğim süresince böyle bir şeyi hiiç düşünmedim bile,
o kadar güveniyorum eşime...
ama Allah şaşırtmasın inşallah...
hayatta herzaman,herşey yolunda gitmeyebilir tabiki,
yani yolunda gitmeyen birşeyler olduğunda,
aklımıza hemen,acaba mı gelmeli...
kesinlikle hayır...
insanın içinde varsa,ne yaparsan yap,
engel olamazsınız zaten....
sevgiler...

bunu kafaya takıcak olursam eğer bakırköye yatarım mazallah allah korusun valla

Bence aldatan erkek ilk önce kendini aldatıyordur.
Eğer bir ilişkisi varsa bile bunu açıklamalı korkmadan..............................

Esime hamileyken citlatim yaparsa basina neler gelicegini biliyor yani.
Yapmaya kalkissa bile eline yüzüne bulastirir beceremez yalan söylemeyi :mymeka:

çok şükür herşey yolunda
bir ara bu KK yüzünden paranoya yapmıştım
sonra kendi kendime dedim adam evden işe işten eve pc elinin altında boşu boşuna eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma otur oturduğun yerde kapa çeneni
şüphelenebileceğim tek bir hareketi bile yok :asigim:

ben de eşime güveniyorum sonuna kadar.ama allah şaşırtmasın tabii.insanın başına ne geleceği belli olmaz.her zaman temkinliyimdir gene de .ensesinde olduğumu bilir :))

Aldatacağını varsa zaten aldatacaktır...ben düşünsem ne değişir ki...bu sebepten düşünmem ara sıra aklıma gelse bile kendime eziyet etmemek adına başka bir şeye odaklanırım ve geçer gider

Hiçbir şeyin kendisinden saklanmadığına inandırılmış bir kadını aldatmaktan daha kolay bir şey yoktur...
Bir yerde okudum bu yazıyı ne kadar doğrudur tartışılır

Aldatma kafada başlar bence.Kendini aldatır saklayarak.
Erkekse erkekler açıklasınlar korkmadan.
Şimdilik aldatılmıyorum galiba,ama yarını bilememki:........................................................

KK 'ya ilk üye olduğum dönemlerde çok paranoya yapmıştım aslında..
Ama sonra geçti kendiliğinden..

böle bişe hiç duşunmedim... Allah korusun yoldan saptırtmasın ... ama tabiiki hergunumuz 4 4 luk geçeçek die bi kural yok .. bazen benimde canım sıkkın oluor eşime davranmam gerektiği şekilde davranmıorum onun hemen bu kadın beni aldatıor die duşunmesimi gerekir... bi erkeğin aldatma oranı neyse kadnınkide okadardr... bence böle şeyler duşunmek çok saçma .. eğer açık açık deliller bulunuosa gereken yapılır.. ama ben kendimee ve eşime guvenıorumm böle bişeyide duşunmuorumm.. kimse aciz deil sonuçta oyuzden kimsenn böle duşunmesine gerek yokk

bende bir derdim vardakıleri okudukca paranoya olmustum bi ara eşime demesemde kendı kendımı yıyıp bıtırmem yeterdi.. eşimin çalıştıgı yerdede bi tane bayan çalışan yokken acabalara kapılmıstım bi ara ...
içimdekı suphe grip gibi bişeydi sanırım şimdi oyle bisey dusunmuyorum gectı gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…