Aldatılıyor musunuz acaba?Hiç düşündünüz mü?

kimbilir.

tavuk güdülmez derdi.ananem.

düşünüyorumda haklı gibi.sabah cıkıyor,akşam geliyor.üstelikde serbes iş ve üstelikte geceleride bazen işi bahane eder gelmezdi.her dafasında kavga olurdu ama her defasındada beni ikna ederdi.CADIARZU

kimbilir belkide anlattıklarına inanmak istedim yada aldatıldığıma inanmamak.fisfisfis

Şunuda unutmayın ki bayanlar her konuda olduğu gibi bu konudada aldatan aldanır bu bir gerçekşutarafagitti

aldatılmayacağına körü körüne inanmak mantıksızlık bence. Ama eşim mutlaka beni aldatacak diye birşey de yok. Sadece kimseye eşime bile delicesine güvenemem. Herdaim aklımın bir köşesinde acaba durur. Buda benim tavırlarına, hareketlerine ve ilişkimizin gidişatına herzaman dikkat etmemi sağlıyor.

Hayatta annemden başka hiç kimseye ama hiç kimseye koşulsuz güvenmem.. Koşulsuz severim ama asla koşulsuz güvenmem.

ÜStteki arkadasın yazısına ımzamı atmakla beraber
Aldattıgını dusnmuyorum ancak gelecek hakkında asla kesin konusamam Rabbim sasırtmasın diyim bnde..

Sonuçta erkekler işte..........................
Ne yaptıkları belli olmaz bence.Gözümüzle görmüyoruzki
her yaptıklarını..............................

ben eşime kendimden bile daha çok güveniyorum...
olurda bi gün güvenim boşa çıkarsa çok fena olur çok !!!...

bı cok sorun problem yasadık ama bu konuda nasıl kendıme guvenıosam nasıl emınsem esımede oyle ınanır ve guvenırım.benı aldatacagını sanmam.cunku ole bı karakterde degıldır.eger benımle olmuosa yapamıosa ayrılır benden ne yapacaksa ole yapar.ama benımleyken aslaaaa

Düşünmedim ne yalan sölim..
Zaten aldatılıyosam eninde sonunda çıkar dedim saldım çayıra :)
Hem aldatan kendini aldatır öle diil mi?

bi fıkra geldi aklıma... almana sormuşlar eşin aldatırsa ne yaparsın diye, bende onu aldatırım demiş. ingilize sormuşlar eşin aldatsa ne yaparsın diye, onu öldürürüm demiş. Fransıza sormuşlar ne yaparsın diye ayrılırım demiş.. bizim Türk e sormuşlar eşin aldatsa sen ne yaprsın diye ... kendınden cok emın..."BENIM KOCAM YAPMAZ" DEMİŞ.: beimkide yapmas :roflol: yaparsa vururum onu:tomato:

Son düzenleme:
dört yıllık iliskim boyunca tek bikere bile süphelenmedim çünkü;bilgisayar kullanmayı bilmez telefon deseniz her dakka bilgilerine ulasabiliyordum ve aynı is yerindeydik....bir kere bile istediğim an ulasamam olmamıstır...ama bi dönem ayrı kalmıstık yapmıs bunuda kendi anlattı..hala aldatıldımmı acaba diye sorarım kendime.....

ben yakın zamanda malesef aldatıldım. hem de hamileliğimde? Doğum sonrası lohusalıkta eşim msn' birileri ile konuşuyordu. karşıdaki ne hikmetse canım diye sesleniyordu. sadece bunu gördüm ve üzerine gittim, ve ağzından baklayı aldım. Çok üzüldüm ama yılmadım. eşimle ilişkimiz şu anda çok iyi. diğer 2. kadına mı ne oldu ?? havasını aldı. aynı zamanda da internet ortamında rezil olsun diye adını ve msn adresini yaydım. kötükedihüso

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:

"Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?"

Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyleymiş:

ısveçli: "Neyimi beğenmediğimi sorarım"

Rus: "Evi terk ederim"

Fransız: "Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim"

ıtalyan: "Kendimi vururum"

ıspanyol: "Kocamı vururum"

Yunanlı: "Her ikisini de vururum"

TÜRK: "Benim kocam yapmaz!"

benim kocam da yapmaz..valla yapmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…