Aldatılıyor musunuz acaba?Hiç düşündünüz mü?

Bu kuşku insanın aklına bir kere düştümü sonu gelmiyor.Huzursuzluklar peşini bırakmıyor.Hiçbir zaman böyle bir şüphem olmadı.Bunu ben değil çevrem söylüyor.Teyzem,annem,yengem..Ben göremiyor olsam bile(ki mümkün değil) onlar böyle bir eğilimi olsa mutlaka görürlerdi.Hayatta mükemmel diye bir şey olsaydı bu sevgilime vereceğim en iyi isim olurdu.opuyorumnanaktan

Konu baslıgını hiç begenmedim. Zaten burda topyekün zedenlenmiş kadınlar var. hepimiz biryerlerden yaralıyız. böyle bir kurt düşürerek içlerimize daha fazla zedelemezmisin bizi?

Ben nişanlımın karekterine güvendiğim için bu konuda rahatım. Sevgisi bitebilir.birgün baskasını sevebilir belki. hayat bu ne getirir bilinmez. ama bunu; bana,gözlerime baka baka ilk o söyler.

Yinede senden rica ediyorum bu kadar hassas bir konuda baslık acarken biraz daha incelikli düşün olur mu?yerimseniben

Olabilir.Bu senin fikrin saygı duyarım.Ama Aldatma bir gerçek unsur vede
maalesef bir çoğu yaşıyor bu olguyu.Görmezden gelmek asıl bence
zedelenmişlik.Aldatan düşünsün esas zayıf olan taraf bence aldatan............................

düşünmek değil.. sınırlarımızı zorluyorum:) eskiden cok cok güvenirken benim sevgilim yapmaz diyebiliyorken şimdi diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…