Aldatılıyor musunuz acaba?Hiç düşündünüz mü?

Çok düşündüm sonucunda ne oldu kendimi de sevgilimide yıprattım.Paranoya olmuştum hatta.Sürekli aldattın mı aldatıyor musun ağzımdan başka bi laf çıkmıyordu-tatlicadiarzu-. Anladım ki kendime dert arıyormuşum yapan adam yapar yıpratmaya gerek yok.Bende saldım çayıra mevlam kayıra
:dilcikar:

hamileyken olmayan cinsel hayatımız yüzünden düşündüm bunu dönem dönem;ama hiç şüpheleneceğim bir şey olmadı..
bu zamana kadar aldatılmadım..bundan sonrası için sözüm yok.
Allahım şaşırtmasın.

valla erkeklere hiçç ama hiç güvenmem
her an herşey olabilir
benimki asla yapmaz diyenlerede okadar emin olmayın derim ben

eğer ilişkimde bir şeyler yolunda değilse, ben bunu farkındaysam ve beraber çözemiyorsak, yola sokamıyorsak bir şeyleri ve ben sessizce oturup bekliyorsam hiç bir şey yapmıyorsam, kendimi kandırıyorsam zaten kendimi aldatıyor olmuyor muyum?
ille erkeğin gidip bir kadınla beraber olması mı gerekir aldatma olması için...
ben kendime her gün yalanlar söylerken iyi, adam bana yalan söyleyince kötü...
olmaz öyle şey...
bunun dışında hiç bir ilişkimde aldatılmadığıma eminim...hiç kimse mutluysa bir başkasına gitmez... gerçekten seviyorsa ve seviliyorsa yani sevgi ihtiyacını doyuruyorsa başkasında sevgi aramaz...
tükenişler başladıysa bu karşılıklıdır... akıllı ve hisseden kadında anlar bunu... bende bir şeyler bitiyorsa muhtemelen onda da bitiyordur... mutlu değilsem mutlu da edemem bu kadar basit...

herkes aldatılabilir tabi. ama şüphelenecek bir şey yokken de bunu paranoya yaparak yaşamak hastalıktır bana göre.

öncelikle allah kimseyi şaşırtmasın diyorum
etrafımda öyle şeyler gördüm ki hiç beklemediğim ummadığım insanların eşlerini aldattıklarına şahit oldum.benneyaptımki
o yüzden asla asla yapmaz dememeliyiz:1no2:
ama eğer eşimizin şüphe uyandırıcı hiçbir hareketide yoksa sürekli bunu düşünüp paranoyak olmayada gerek yok.
ben hep şunu söylerim akıllı bir kadın eşinin kendisini aldattığını hisseder anlar.
ben eşine güvenenlerdenim ama bunun sebebi eşimi sütten çıkmış ak kaşık gibi görmem değil beni şüphelendirecek hiçbir hareketine tanık olmadığımdır.yinede her zaman gözümün üstünde olduğunu ve aldatırsa asla yanında durmayacağımı bilir.
bence bir kadın erkeğe bunu hissettirmeli.a.s

etrafımdaki ilişkileri göre göre ara sıra şüpelenmiyor değilim niye yalan diyim:1closedeyes:. zaten millet şundan başka bi söz bilmiyor '' erkek değilmi yapar, herşey beklenir ondan''. ne demek bu yaaa . iyi o zaman bizde bayanız ve insanız. bizde aldatalım o zaman canımız istedikce. bence bir insan gerçekten seviyorsa erkek yada kız aldatmaz karşı tarafı...
klava:Ama eğer beni aldatacak olursa bir erkek. İlk önce kendini aldatmış olur, sonra beni aldatmış olur. ve ardından beni kaybeder...

ona benı aldatacabılecegı konusunda bı soz soylemem bıle onu kızdırıyo nasıl dusunursun bunu dıye o kendısının boyle bısey yapacagına ınanmazken ben nasıl ınanırım onun benı aldatacagına yanı:jeyyar:

kızlar bende o kadar güveniyordum ki eşime gözümle görsem inanmazdım o derece ama meğer bizimki internete dadanmış bir kadınla internette aşk yaşadığını tesadüfen öğrendim üstelik kadında evli ve 2 çocuklu. tesadüfen mailleri karıştırırken gördüm. halen de devam ediyor sanırım ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli mi yoksa bilmiyor gibimi davranmalı benimde iki çocuk gibi bir gerceğim var ve daha yeni doğum yaptım ne dersiniz görüşlerinizi beklerim

çok kızıyorum böyle erkeklere klava:
bu arada sabrınızada hayranım öğrenmişsiniz ve hiç belli etmemişsiniz çok zor bir durum
benim fikrimce 2 çocuğum var diyorsunuz eğer ayrılmayı göze alıyorsanız bildiğinizi söyleyin ama yok eğer ben 2 çocukla ayrılamam bildiğimi bilse bile otururum diyorsanız bence hiç belli etmeyin bilmemezlikten gelin çok zor ama eğer bile bile kabullendiğinizi hissederse arkası kesilmez bunun affedeceğinizi bildiği için hep bir başkası olacaktır

eşini kazanmaya çalış..öbür kadına bırakma.acaba hamilelik,bebek falan biraz ihmal etmiş olabilirmisin?şunu unutma ki bilmemezlikten gelerek davranamazsın..ona karşı saygını yitirirsin zamanla ve bu sorun karşına daha büyük olarak geri gelir

Son düzenleme:
erkekler esini sevsede yapabiliyor sevmekle alakali bir durum degil bu...bi bakiyorsun mukemmel cift adam cok asik bir bakiyorsun adam esini annesine yolluyor yada baska yere sonra adam firr..erkeklerin eslerinden bagimsiz 2. bir dunyalari var...ama her erkek yapar diyede birsey yok yapan kendine yapar..vicdani gelir bulur mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…