- Konu Sahibi arzuca9432
-
Esime hamileyken citlatim yaparsa basina neler gelicegini biliyor yani.
Yapmaya kalkissa bile eline yüzüne bulastirir beceremez yalan söylemeyi :mymeka:
valla erkeklere hiçç ama hiç güvenmem
her an herşey olabilir
benimki asla yapmaz diyenlerede okadar emin olmayın derim ben
ayynen istsede beceremez çünkü zaten yalan söyleyemez..
valla erkeklere hiçç ama hiç güvenmem
her an herşey olabilir
benimki asla yapmaz diyenlerede okadar emin olmayın derim ben
çok kızıyorum böyle erkeklerekızlar bende o kadar güveniyordum ki eşime gözümle görsem inanmazdım o derece ama meğer bizimki internete dadanmış bir kadınla internette aşk yaşadığını tesadüfen öğrendim üstelik kadında evli ve 2 çocuklu. tesadüfen mailleri karıştırırken gördüm. halen de devam ediyor sanırım ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli mi yoksa bilmiyor gibimi davranmalı benimde iki çocuk gibi bir gerceğim var ve daha yeni doğum yaptım ne dersiniz görüşlerinizi beklerim
kızlar bende o kadar güveniyordum ki eşime gözümle görsem inanmazdım o derece ama meğer bizimki internete dadanmış bir kadınla internette aşk yaşadığını tesadüfen öğrendim üstelik kadında evli ve 2 çocuklu. tesadüfen mailleri karıştırırken gördüm. halen de devam ediyor sanırım ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli mi yoksa bilmiyor gibimi davranmalı benimde iki çocuk gibi bir gerceğim var ve daha yeni doğum yaptım ne dersiniz görüşlerinizi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?