Aldatılıyor musunuz acaba?Hiç düşündünüz mü?

düşündündüm.. aldatılmıyorum..

yani vakti yok kii bir iki saatlik de ilişki yaşayıp gelecek değildir heralde...

yaparsa da intihar etmesini sağlarım. onu vurup hapislere giremem.

boşayıp iyice özgürlükde veremem..

birazcık olsun insan evladıysa yaptığı yanlıştan sonra vursun kendini..

her an düşünüyorum bile diyebilirim. çünkü düşünmek lazım düşünmeyip peşini bıraktığımız an aldatacaklardır bunu unutmayalım

Düşünüyorum ßazen ... Ama anLadım ki ßen dü$ünmekle kendi kendime kuruntu yapıyorum, paranoya oLu$uyor... ıli$kiye zarar geLior..Evet KK ya girdigim zamanlardı ßunları düşündüğüm zamanlar. Ama ßir insanın icinde varsa zaten yapar. ıstersen $iddet koy, istersen güLeryuz goster.. Erkekler diye genelleme yapmıyorum. Kadınlar da yapıyor. Oturup ßende ne eksik ßuldu da gitti ßaskasına da demiycem. Sizin kusursuz oLmanıza ragmen yapanlar da var..Insanın dürüstlügü once kendinde oLmalı.. Kendine guveni oLanın ve ayakta yaLnız da durabilecegini bilen bir adamı veya kadını aLdatan kişi düşünmeli. Yapmadan öncesini ve yaptıktan sonrasını. Bu hayatta aşklar kolay kazanıLmıyor. DürüstLük ve saygı iLi$kiyi oLu$turan seßeplerdir. ßunlar kayßolursa sevgi neye yarar ki? Cok insanın hikayesini okudum ßurda. Cok kuruntu yaptım, hatta sevgiLim ßurayı sana yasakLicam hep okuyorsun orda sacma sapan dusuncelere giriyorsun geLiorsun dedi. Hak verdim ona evet. Ama iş ßurada deiL, kendine guvenmektedir. Hayatta yapmaz diyen ki$iler kendini kandırıyor ßence. Cunku hepimiz insanız, Allah'ın kuluyuz. Kimse her ne oLursa oLsun ne vazgeciLmezdir ne de bir hint kuma$ıdır. Çok evlilikler yıkıldı, beraberlikler sona erdi. Hatta sonsuz güveni oLanlar ßile yanıLdıgının farkına vardı. Öncelikle ßir insanın kendine saygısı ve sevgisi oLmalı. Kendinden şüphe duyan insanın herkese şüphesi oLur. ßegendigim ßir cümleyi herkese söyLerim..ßu dunyaya yaLnız geldik, yaLnız ölecegiz...Aldatmak korkunc ßir kelimedir öLümün yanında sıfır kaLır taßi o ayrı ßir mevzu..Ama ßunu yapan kişinin ßilin ki ne kendisine saygısı vardır ne de sevgisi..Sadece ßir anLık maceraya kapıLan kişi zaten $eytanın yemi oLmu$tur. Allah korkusu ßilmeyen, kendine dur diyemeyen kişi için ßen ne üzüLürüm ne ağLarım. Ha, neye üzüLürüm, yaşadığım onca güzel şeye ve gecirdigim ßoş zamana üzüLürüm O kadar..ınsanlar neler yaşıyor hayata tutunuyor, nelere gögüs geren insanlar var. Allah hicbir seyi sebepsiz vermez, hayrı yoksa o kişinin hayatından bi sekiLde zaten cıkar, ister aldatma, ister ayrıLık, ister boşanma veya öLüm..Fani dünya, asıL dünya ahirettir. Üzülmek, ağLamak, stres, sinir gibi şeyler insanı erken yaşlandırır ve öldürür..Önce kendi için yaşamalı insan. Biz bu dunyaya baskasi icin gelmedik..

Bencede kuruntu yapıyorsun.Kendin için yaşamalısın vede
biraz egoist olmalısın canım..........................................

evet aldatılıyorum,uzun süredir.evlendikten 6 ay sonra başladı aldatmalar.hala evliyim.çünkü çocuğumun anne-baba ayrı büyümesini,sorunlu bir çocuk olmasını istemiyorum.

Konuyu okuyunca bile cinler tepeme geldi

Kocama baktım şuan yan koltukta yatıyor hiçbi suçu yok garibimin ama yine de sinir oldum yapabilme ihtimaline karşılık herifi boğduracaksınız bana mazallah :mymeka:

henuz 9 aylık evlıyım ve sorunlarımız var tabıı ama esımın boyle bısey yapacagına ınanmam.sevgının saygının oldugu yerde ınsan baska bı arayıslara gırmez.esıme son derece guvenıyorum bu konuda..

eminim aldatilmiyorum.ama bu aldatilmayacagim anlamida gelmez.cokta dusunmuyorum.zaten aldatiliyorsam bu iliski bitmistir.hemen bosanirim.sizleri bilmem ama bence aldatmak/aldatilmak kisinin kendisini kandirmasidir.yani aldatan kiside esine/sevgilisine karsi bir takim duygular bitmis yeni arayislar icine girmistir.aldatilan kiside bunun farkina vardigi anda anlamali ve birakmali.diye dusunuyorum.

bn eşimden bu bikaç gündür şüpheleniyorum.yersiz belki ama hiç kimseyle konuşamıyorumda.bana yardım edebilecek kimse varmı bu konuda.???

Aldatılmıyorum yani şimdilik.Düşünüyorum da ortam bu kadar bozulmuşken herşey gelebilir başımıza.Ama asla affetmem olursada.Öyle bi durumda yaşayamaz herhalde zaten kaçışı yok yani.Hem ben kendime bu kadar bakıcam,hem ağzından bir kez çıkanı tekrarlatmıcam,hem gözünün içine bakıcam bide utanmadan beni aldatacak hasengözlerimebaksanab

ben aldatıldım ve eminimki her bayan eğer öyşe bişey varsa hisseder ben hissettim ve önüme düştü aldatma kalben değildi biliyorum hatta reeldende değildi nette bir kızla konuşmasını yakaladım ve bitirdim buna katlanmıyacağımı biliyordu gecenlerde aradı çok pişman olduğunu biliyorum ama bunu yaparsa olacakları söylemiştim...

Bir erkek bir kadını aldatıyorsa mutlaka sonunuda düşünmeli...........................

ayy bugün rüyamda gördüm :1shok: beni okula almaya gelmişti ben yanına gidiodumki yanında iki tane kız birinden numarasını alıodu beni görünce kızlar gitti :mymeka: ayy ne kötü bişi..sabah aradında söledim sen beni rüyamda nası aldatırsın die kaydirigubbakcemile3 uğraşıorum aşkım ama istesemde yapamıyorum dio terbiyesiz izin verioonmu ufak tefek aldatmalar yapabilirmiyim dio :mymekaoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…