aldatılıyor muyum acaba ?

ezgicaann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
24
0
86
Ankara
selam kızlar... yardımınıza ihtiyacım var çünkü bu akşam feci bi olay yaşadım.
aylar önce telefonum bozulmuştu ve erkek arkadaşım bana eski telefonunu vermişti ve telefonda eski kız arkadaşıyla olan mesajlarını gördüm.umursamadım olabilir normal bi durum hatta gülerek anlattım eski kız arkadaşıma gönderiğim mesajdır diye de doğtuladı.ama şeytan kadın aklı ben o numarayı bi yere yazdım ama evrakların arasına karışmış yok oluğ gitmişti.neyse geçenlerde elime geçti bu numara kendi telefonuma kaydettim uygun bi zamanda telefonundan bakarım kimmiş diye.ve bu akşam bi şok yaşadım !!! erkek arkadaşım tuvalete gittiğinde telefonu masada kaldı fırsat bu fırsat yazdım numarayı bi baktım numara "sedat !" diye kaydedilmiş hiç bişey olmamış gibi ayrıldık hiç belli de etmedim..ama yarın açık açık sormayı düşünüyorum..en ufak bi şüphe kuşku yoktu aldattığından.kızlar hissederiz yaa.o samimiyeti bilirsiniz sizde. hala da düşünmüyorum açıkcası ne bi mesaj var o "sedat"tan ne bişey,facebookta da bişey yok..ama neden "sedat" diye kaydetti ! bunun hesabını sorucam.peki sizce nasıl bi tepki vermeliyim? biliyorum ki hemen yumuşayıp yelkenleri suya indirirsem bu ona bi yeşil ışık olucaktır diye düşünüyorum..nolur fikri olan bana yazsın

Bence çok tepki vermeden sormalısın, senden şüphelendiğimi düşünme tabii ki güveniyorum ama insan merak ediyo, neden böyle gizli bir şeymiş gibi adını değiştirdin filan de ^^

bende öyle bişey düşünüyorum justadreamer çünkü ne elimde bi delil ne de içimde bi kuşku var. :44: aptal gibiyim şu anda :/

canım eski kız arkadaşının numarasını silmemesinin tek bir sebebi olabilir bence onu unutamamış zaten eski mesajlarını da silmemiş. eğer ondan bir mesaj yoksa demek ki yalnızca tlf numarası kayıtlı ve görüşmüyor. sen tabii ki ona ve kendine karşı dürüst davranıp niçin silmediğini sormalısın ama kesinlikle kavga eder gibi aldatıyormusun beni diye değil ve hemen yelkenleri suya indirecek şekilde yumuşak da değil. gayet ciddi olduğunu anlaması gerekiyor. ona karşı hala birşey hissedip hissetmediğini sormalısın.

seraphic,evet öyle bi ihtimal de var ama açıkcası ben öyle düşünmüyorum canım.unutamamış olsaydı bu olay daha önce çıkardı 10 aydır birlikteyiz biz.aslında evet haklı olabilirsin ama benim de erkek arkadaşlarımın numaraları var rehberim de ama adam gibi hepsini kendi ismiyle kaydettim ayşe fatma yazmadım,bu benim aklıma kurt düşürüyo.tavır olarak sanırım hemfikiriz,ciddi ciddi sorucam ama kavga eder gibi değil

canım eski kız arkadaşlar çok sorun oluyor adamın telinden kızın nosunu sildir hemen bir şekilde ikna et,çünkü 6 aylık bir ilşkim vardı erkek arkadaşımın eski kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrendim tabi kendi yöntemlerimle sonra itiraf etmek zorunda kaldı ,oysaki bana hep derdi son ilişkisi hakkında onu sevmiyorum ,bana uygun biri değildi ,sadece takıldık ama o işi ciddiye bindirmek istedi derdi daha neler neler ama kadının ilk telefonunda ona koştı gel gör,kadın benden yaşça büyük kolay kandırabiliyor,iki gözyaşı döküyor adam ona koşuyor bende onu o kadına bırakıp gittim ,senin durumdada belki seninki bitirdi,ama karşı taraf bitirmek istemiyor ,arada arıyor falan olabilir bunlar ,kadınlar maalesef çok kötü günümüzde,dikkatli ol tatlım .

off yaa moralim bozuldu anlattıklarına sossy,canım kim bilir ne üzülmüşsündür ama haklısın bir kızın canını ancak başka bir kız yakabiliyor,herkes insan gibi düşünemiyor bu konuyu hemen yarın halledicem ya fena kafama takıldı ! silinicek o numara !!!

inşallah canım,bu gerçekten insanın kendine olan güvenini de mahvediyor,çok yaralayıcı..bir de evlenip de aldatılan kaç kadın var yılların emeği bir çırpıda nasıl harcanır anlamıyorum !

"Hayatım sen duştayken Sedat diye birisi aradı telefonunu" dersin.. Bakalım ne tepki verecek..
Aldatıldığını düşünme canım sadece numarayı saklıyordur. O numarayı da o telefondan ona sormadan sil ki başka bi yere kaydetmesin..
Umarım sıkıntılı bir durum yoktur üzüldüğün gibi.

pluie çok güzel fikir aslında,yüzünün alacağı şekli görmeyi çok isterdim fakat duş muhabbeti tarzı bişey şu an için söz konusu değil aslında dan !! diye sorsam da yüzü aynı hali alır afallasın ki kadına-ların erkeklerden daha zeki olduğunu anlasın !!!! her erkek için geçerli !

hatta telden no yu sildirmek bir yana bence tel nolarini degistirsinler. bos anina denk gelir biri arar belli mi olur... teldeki nolari silip, adamin numarasini da degistirmek lazim en saglami bu.

Ben olsaydım eğer o numarayı sedat isminle görsem 5 karış surata sahip olur şak diye yüzüne vurur canına okurdum ne sabırlıymışsın kız sen.
Ne olduğu umrumda olmaz yaptığı yanlış canım çünkü.
Ama sakin olmak da iyidir heralde bilemedim şimdi.

ehehehe talielensar :))açıkcası telefona numarayı yazınca isim çıkıyo eşleştirme olarak ya hani ilk numaraları yazdım mesela 0554 123 .. .. gibi,hemen eşleşti sedat diye bende emin değildim numaranın devamından hem de ürkütmek istemedim,şu an da hala hiç bişey olmamış gibi arıyo mesajlaşıyoruz,bende bişey yokmuş gibi davranıyorum canım.yarın görücek o ! hem kendimi hazırlıyorum,alttan alttan gazı veriyorum

canım eski sevgili her zaman başa bela olan bir konudur. unuttu mu? yeniden görüşüyorlar mı? vs vs. eski mesajlarının kalmasını umursamamasına verebilirsin. ben de erkek arkadaşımın bir kitabının arasında eski kız arkadaşının fotoğrafını bulmuştum. tabi bu eski kız arkadaşını unutamamasından dolayı değil, yoğun bir iş dönemine girdiği için vakit bulamamasındandı. tabi ben bütün odasını boşalttırıp bir güzel temizletmiştim.

bence bir an önce bu konuyu konuşman gerek. sadece eski mesaj olsaydı tamam ama başka bir adla kaydetmesi şüpheli bir durum bence

minnicikim süpersin eheheheh aslında kızlar bende tepki verirdim ama öyle bi ana denk geldi ki hem dediğim gibi emin olmak istedim içimde de bi umut,acaba gerçekten sedat mıııı diye düşünüyodum hem de cıngar çıkarıcak ortam yoktu gerçekten..şimdi de ürkütmüyorum,yarın aniden dumur olucak o

canım dedğim gibi oluyor böyle duygu sömürüsü yaparlar işte arada görüşelim arkadaş kalalım vs erkeği yeniden kazanmak için yaptıkları yöntemler erkeklerde saflıklarından bazende işte işlerine geldiklerinde böyle davranıyorlar ,silsin nosunu seni kaybetmek istemiyorsa hemen canım taviz verme sakın ....

öff bu millet nasıl gurursuz ya..nasıl ararsın ki sevgilisi varken başka bi erkeği anlamıyorum ! erkekler de nasıl bi salak ki bi çırpıda herşeyi bırakıveriyolar.ben anlamıyorum bunları.yarın olanları yine yazarım buraya,bakalım neler yapıcak beyfendi !

çok sabırlıymışsın. keşke şu sabrın birazıda bende olsaydı bu noktaya gelmezdim belki
ben olsam yanlış numarayı arıyormuş gibi direk o numarayı arardım tabii farklı bir telefondan. hatta ben o kadar şüpheci bir insanımki telefon kimin üstüne kayıtlı kimdir bu şahıs evi adresi neresidir nerden arkadaşı diye araştırmaya bile girerdim. çok pimpirikliyim nefret ediyorum bu huyumdan
ama sen öyle yapma sakinliğini koru zaten güveniyosan mantıklı bir açıklaması vardır.

ah kızlar siz beni bilseniz,ben neler yapıyorum bakmayın bu kadar sabırlı olduğuma..eski kız arkadaşlarının annesinin gençliklerindeki sevgililerine kadar araştırıyorum hahahahah canlarım bugün buluşucaz ve hemen eve gelince size gelişmeleri yazıcam ! çok fena kuruldum mahvedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…